icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

misha83
•
15. apr 2011

@denda1301 @beruska64 @gammaray No jo, na blbce člověk narazí všude, ale naštěstí se s nimi člověk nemusí stýkat, ale i na jednu srážku s blbcem to chce pořádné nervy 😀 .

My dnes měli pohřeb babičky, kam jsem bohužel nemohla jet ☹ , ale tak manžel vyzvedl neteř ze školy, tak jsme si alespoň udělaly fajn odpoledne. Měly jsme kakao a v TV Shreka, super odpoledne🙂.

denda1301
•
15. apr 2011

@misha83 to mi je luto s babkou ☹ ja uz som aj navarila a moj stale pracuje jaj keby ze mam uz maleho drobca aspon doma no co uz idem sadit muskaty aspon sa zamestnam

katka989
•
15. apr 2011

@denda1301 a v cechach mas nejake skusenosti? lebo treba chodit pravidelne na kontroly a to je dost daleko. oplati sa to vobec ked sa odrata cestovne?

denda1301
•
16. apr 2011

@katka989 nemam skusenosti ziadne,ale klinika Zlin je vraj na super urovni a maju dobre vysledky.Na Slovensku by som na darovane vajicko cakala dlho aj 2 roky,lebo tu ti malo funguje,ale v Čechach je to rozbehnute a caka sa podla toho co si ty vyberies(teda aku darkynu cca 2-3mesiace.Financne je to jasan narocne,(a hlavne ked dorabame dom)ale peniaze sme si na to specialne odlozili a budem dufat,ze ti vyjde.Ja som uz bola na 2 IVF v MT,a tie tiez neboli lacne aj ked mi poistovna platila nieco,ale uz od 38 roku ti nehradia nic 😔 to je dost blbe od nich podla mna by tu hranicu mali posunut aspon na 42 rokov co sme podla nich stare ci co???

bondy
•
Autor odpoveď zmazal
•
misha83
•
16. apr 2011

@bondy Ahojky, a co vlastně ty, kdy tebe co čeká? 🙂

bondy
•
Autor odpoveď zmazal
•
misha83
•
16. apr 2011

@bondy V pondělí zahajujete, no paráda! 🙂

misha83
•
16. apr 2011

@misha83 Nebo už OPU či transfer?

bondy
•
Autor odpoveď zmazal
•
misha83
•
16. apr 2011

@bondy Cedník? To znamená co? 😨

bondy
•
Autor odpoveď zmazal
•
misha83
•
16. apr 2011

@bondy Aha, tak to je mazce ☹ .

gammaray
•
16. apr 2011

@bondy na pondělí držím palce 😵 .děti zlobí,takže se nikam nejede,mají zaracha 😀 😀 všem přeji krásný víkend..

bondy
•
Autor odpoveď zmazal
•
gammaray
•
16. apr 2011

@bondy neboj,taky tě budou už brzy zlobit 😲 a dělám si prdel,já s něma naopak chodím ven ,třeba i když prší,aby se aspon trochu unavily a večer spaly jako normální lidi.je to s něma každodenní boj o usnutí,kdo z koho.do zoo taky zajedem,jen mám ještě strach, at neskončí u nějakého medvěda v kleci.jsou totiž dělané z nějakých moooc divokých vajec 😀 😀

denda1301
•
16. apr 2011

@bondy sorač už som to opravila na 44.Inac super ze chces este babo bodaj by som ja mala este taky optimizmus 😀 uz tetaz si niekedy pripadam taaaak strasne staro a unaveno,ale ja verim,ze babo by ma nakoplo 😉

rebo
•
16. apr 2011

Tak už sme doma. V brušku mám jedno 10 bunkové a jedno 8. Som unavená, takže si idem lahnúť.

misha83
•
16. apr 2011

@rebo Paráda, tak ať se krásně zavrtají 🙂 .

denda1301
•
17. apr 2011

@rebo Moc ti drzim paste 🙂 nech tehulkujes

bondy
•
Autor odpoveď zmazal
•
gammaray
•
17. apr 2011

@rebo tak to máme dohromady 18 buněk a to se rovná dvojčátkům, 😀 😀 tfuj tfuj,mnoooho štěstí!!!

misha83
•
17. apr 2011

Tak dnes jsem 8. den po ET. Dneska mi došlo, že příští pondělí jsou Velikonoce, takže ať v neděli test dopadne jakkoliv, tak budu nervit až do úterka, než si zajdu někam na krev. Taky jsem zjistila, že agolutin mám jen do té neděle, ale mám ještě nějaký z minula, tak se kvůli tomu nepohrnu do CAR, až podle toho jak to dopadne.

bondy
•
Autor odpoveď zmazal
•
misha83
•
17. apr 2011

@bondy 😀 Tak já ho pak budu pozdravovat 😀 .

denda1301
•
17. apr 2011

@bondy drzim paste na pondelok 😵 😵 😵 budem na vas velmi mysliet a posielat dobru energiu.t
@misha83 klud klud klud ziaden stres verim ze to bude OK 😉 a urcite nam za 9 mesiacov budes posielat fotocky miminiek dobre si pamatam dala si si 2?

denda1301
•
17. apr 2011

Inac ja mam tiez babulence aha ako im je dobre posielam foto 🙂

denda1301
•
17. apr 2011

Chcela som poslat fotky psikov,ale dako to neide 🙄

misha83
•
17. apr 2011

@denda1301 Ano, nechali jsme si dva prcky, já jim věřím a zatím jsem stále optimistka, ale vím, že to přijde 😝 .

gammaray
•
17. apr 2011

@bondy budu na tebe zítra myslet a držet pěstičky,pak dej vědět co a jak 😵 😵
@misha83 jestli něco příjde,tak to u tebe budou už jen dobré zprávičky 😲 a jak se jinak ten 8 den cítíš,je nějaká změna od normálu?