icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

misha83
•
21. apr 2011

@jada1 Dnes jsem 12. den. Uvidíme, zítra si zajdu na tu krev a bude jasněji. Děkuji 🙂 .

lenca78
•
21. apr 2011

Holky, moc dekujeme 🙂

@misha83 10test je opravdu lepsi a citlivejsi, na 20 se nemusi nic ukazat. Drzim ti palce na dnesni krev. Jen pro povzbuzeni - ja jsem si delala predtim taky 10 mamatest a carky tam byly. V den , kdy jsem sla na krev, tak jsem si udelala test, co jsem dostala v Gennetu a ten byl snehobily (citlivost 25), hcg ten den z krve okolo 900 🙂

misha83
•
21. apr 2011

@lenca78 Jéé, tak to je mazec. Moc děkuji. Na krev jdu až zítra. Hrozně moc děkuji za povzbuzení.

jada1
•
21. apr 2011

@misha83 11-12 to je jedno.Ten duch tam nie je pre nič za nič .No vidíš a u lenci78 z toho boli nakoniec dvojčátka
🙂 .
Buď len pekne v klídku a mysli pekne pozitívne a hladkaj bruško 😉

misha83
•
21. apr 2011

@jada1 Holky fakt děkuji za uklidňují slůvka. Já je vyloženě ukecávám🙂.

denda1301
•
21. apr 2011

@jada1 ahojte led to tak citam tak mam z vas radost,ake ste dobre naladene normalne mi dodavate energiu 😅
@bondy ved aj ja tetaz ked tu budem len uz 2 mesiace tak musim si nieco naviac zarobit vybavicka aby bola
@misha83 nestresuj si a basta inac ja tiez uvazujem nad dvomi ak teda mi to lekar dovoli,aby som to zaduplovala

misha83
•
21. apr 2011

@denda1301 My jsme vůbec nepochybovali, zdravotně by to být problém neměl a dvojčátka nám nevadí. Ale ráda budu i za jedno🙂.

jada1
•
21. apr 2011

@denda1301 ja určite chcem dve, je tam väčšia pravdepodobnosť, že sa aspoň jedno uchytí. Ak ak by sa aj dve, tak budem trojnásobná mamina, no a čo 😀

denda1301
•
21. apr 2011

@misha83 uz teraz sa na to tesim ako mi budete vsetko referovat a neskor ked sa ja ku vam vsetkym pridam ako budeme o tom diskutovat 😝
@jaja1 ja este som neni rozhodnutja,ale neham si poradit od lekara 😉

misha83
•
21. apr 2011

@denda1301 Moc doufám, že se všechny dočkáme toho co tak moooc chceme.

denda1301
•
21. apr 2011

@misha83 baby teraz som tu mala kolegynu,ktora je na MD a zistili je rakovinu maternice 😒 je po operacii a vsetko ma uz vonku no hroza este dobre ze ma aspon dceru,a to chceli este jedno ach jaj niekedy je zivot kruty 😢

gammaray
•
21. apr 2011

@bondy sport to určitě je,nepotřebuji posilovnu ani žádnou dietu.mám o 8 kg.mín' než jsem měla před otěhotněním,večer si vzpomenu,že jsem třeba celý den nejedla.někdy to je sice už na chocholouška,ale jinak jsme normální. 😀 😀 však počkej budeš mít taky blbakov,cha cha..

misha83
•
21. apr 2011

@denda1301 To je hrozné, ten osud je fakt někdy zapeklitý☹.

jada1
•
21. apr 2011

@denda1301 úha, do kelu, to teda nie je bohviečo ☹ . A koľko má baba rokov?

gammaray
•
21. apr 2011

@jada1 asi se přidám k vám i v reálu....můj muž mi dal dneska kytku k výročí svatby s přáním,jestli bychom opět nezajeli do caru pro nadílku..on, jak je z té veeelmi početné slovenské rodiny usoudil,že je nás málo.tak budu uvažovat. 😵
@misha83 zítra ti krev určo ukáže vysokou pozitivitu,musíííí...

misha83
•
21. apr 2011

@gammaray To je krásný!!! Takže se budete rozšiřovat 😀 .

jada1
•
21. apr 2011

@gammaray manžel je zlatý 🙂 . Žeby ste boli ako tá slovenská rodina, čo bola minule v telke. Tí mali 1 dieťatko, potom dvojičky a teraz sa im narodili trojičky! 😀 . 3 pôrody a šesť detí doma 😀 .
Inak ja viem, že s dvojičkami to je naozaj veľmi náročné, ale mne by sa to páčilo 😵

denda1301
•
21. apr 2011

@jada1 29

denda1301
•
21. apr 2011

@gammaray jej aky zlaty 🙂 musi ta veeelmi lubit

misha83
•
21. apr 2011

@denda1301 To je fakt hrozné ☹ .

jada1
•
21. apr 2011

@denda1301 čože???? Tak to je des. 😨 Želám jej, aby sa z toho dostala.

Kočky ja bežím k dokymu si dať popredpisovať lieky, lebo od stredy ich mám brať a máme teraz tie volné dni, tak radšej skôr, nech mám všetko nachystané. Majte sa zatiaľ.

gammaray
•
21. apr 2011

holky všechny dík..,on ma lubí ,to,jo,ale musím to zvážit.jsem už stará,naše děti se nám povedly až na 15 transfer,pak taky ty 4 měsíce v nemocnici na udržování,kdyby se povedlo,kdo se o ně postará,(manžel umí stěží uvařit čaj,atd.atd.)a trojčata,no to né,jestli,tak zkusím jen jedno embryo,at taky nejsme ''každý pes,jiná ves'' 😀 😀 tedka jste na řadě vy a mně se pak zachce..hezký den ,přeji všem,

denda1301
•
21. apr 2011

@gammaray kolko mas rokov?
@gammaray

gammaray
•
21. apr 2011

@denda1301 za 2 měsíce mi bude 40,

dana7
•
21. apr 2011

@jada1 Ahojky! Ještě nevím co bude dál! Uvidíme časem!!

@misha83 Míšo, potichoučku, pomaloučku gratuluju!!! Nechci ti to zakřiknout, držte se a pozdravuj mrňousky!!! 🙂 Moc ti to přeju!!!
Holky, přeju vám krásný sny!!! 😀

misha83
•
22. apr 2011

@dana7 Dani moc děkuji, ale já se ještě vůbec bojím gratulaci přijmout, uvidíme co ta krev.

No já dnes opět testovala, na 10 čárka vyrazila už rovnou s testovací a je ještě silnější než včera a na 20 je dnes už duch🙂, snad to je dobré znamená a já pádím na krev!

denda1301
•
22. apr 2011

@misha83 Super tesim sa a velmi ti to prajem

denda1301
•
22. apr 2011

@gammaray mladucha 😉 a deticky mas 2,5rocne to je super to sa ti aku rat podarilo.Ja by so chcela porodit do 40-tky 😨 Tak mam co robit

bondy
•
Autor odpoveď zmazal
•
jada1
•
22. apr 2011

@misha83 tak to je jasné tehu 😵 😵
@gammaray že stará, ešte jedno by ste stíhali v pohode 🙂