Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie
Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

•
18. máj 2011@jada1 zdravím . bud v klidu,dnes jich bude taky sedm,uvidíš.zůstaly už jen ty nejlepší.....držím pěsti !!!
Pozdravím Vás zlatíčka, vypiju si kávičku a pojedu k našim na zahrádku.
beruska64 děkkuji.
jada1 já si říkám co budeš dělat se sedmi dětmi 😃
denda1301 to se bude grilovat má být hezky. až Vám pak budou běhat i miláčci kolem grilu tak to Vám bude chutnat ještě víc 😃 KOupíte jim tu plastovou kuchyňku a budou vařit s Vámi.
gammaray s dětičkama určitě můžete na vzduch vypadá, že bude dnes čistý 😃 Pusinky pro ně 😃
beruska64 děkkuji.
jada1 já si říkám co budeš dělat se sedmi dětmi 😃
denda1301 to se bude grilovat má být hezky. až Vám pak budou běhat i miláčci kolem grilu tak to Vám bude chutnat ještě víc 😃 KOupíte jim tu plastovou kuchyňku a budou vařit s Vámi.
gammaray s dětičkama určitě můžete na vzduch vypadá, že bude dnes čistý 😃 Pusinky pro ně 😃
Ahojky holky, tak jsem šla včera na kontrolu... No, hned si mě tam nechali, že ten spontánní potrat neprobíhá jak by měl, takže následovala revize~n~. Z histologie odebrané krve z toho břicha vyšlo, že to nebyla cysta, ale mimoděložní těhu. Takže se ujala obě embryjka, ale to jedno se zatoulalo a celý to tam prasklo. Doufám, že už jsem si tedy vybrala vše...
@misha83 jémine, to vážne 😞. Tak to si mala fakt smolu 😞 . Do kelu a ja som si myslela, že pri IVF je malá pravdepodobnosť, že sa embryjko zatúla do vajcovodu. Myslela som si, že ke´d ho už raz umiestnia do maternice, tak zostane tam. Aj vajcovod ti museli odstrániť? A ešte aj revízia, no chúďa moje. 😞
Baby ja som uz asi v prechode mavam take divne stavy pred mrchou,ze az.To sa mi vsetki zmenilo po davkach hormonov ktore som brala pred ivf.Dufam ze tehotenstvo by to zachranilo 😕
misha83, je to zlé čím jsi prošla a věřím, že se nyní na tebe bude usmívat štěstíčko a budeš brzy maminkou.
Jo jo, byl to tulák jeden, ale byla to taky dušička, tak se na něj nebudeme zlobit.Procházíme si trápením v tomto životě a proto v tom dalším se budeme mít dobře.
denda1301 vím, co máš já trpím na premenstruační syndrom a to jsou teda dny , na to existuje určitě léčba. Myslela jsem , že to po porodu přejde a ono....prd velebnosti 😃
mm chce dělat jádro v koupelně a podlahu v ložnici a chce mě vystěhovat k rodičům no on se zbláznil dva týdny bez internetu, no to bude ještě debata.papa
Jo jo, byl to tulák jeden, ale byla to taky dušička, tak se na něj nebudeme zlobit.Procházíme si trápením v tomto životě a proto v tom dalším se budeme mít dobře.
denda1301 vím, co máš já trpím na premenstruační syndrom a to jsou teda dny , na to existuje určitě léčba. Myslela jsem , že to po porodu přejde a ono....prd velebnosti 😃
mm chce dělat jádro v koupelně a podlahu v ložnici a chce mě vystěhovat k rodičům no on se zbláznil dva týdny bez internetu, no to bude ještě debata.papa
misha83 tak, tak, pokud budeš mít dvě děti, tak to znamená že v minulém životě jsi měla 4.
Já měla 6 a nebyla jsem zrovna vzorná máma.S manželem jim příště řekněte aby se usadili na pohovku a né aby se zase nějaký cpal na štokrle 😃 .
Už bude jen dobře, tedy pokud nebudeš zvracet 😃
Já měla 6 a nebyla jsem zrovna vzorná máma.S manželem jim příště řekněte aby se usadili na pohovku a né aby se zase nějaký cpal na štokrle 😃 .
Už bude jen dobře, tedy pokud nebudeš zvracet 😃
denda1301 však se ještě posměj, protože zrovna tobě poklade bude od 7 do 11 týdne fakt špatně 😃 Jsi sluníčko a tak se miminka na tebe jen třepou aby se mohly uhnízdit, a nemysli si svoji roli v tom má i ten gril, náš Tomášek ten bude mít jen plynový sporák 😃 😃 papa
Zdravim vsetky babulky,tak si tu sedim a cakam na interne predoperacne hysteroskopiu mam 25.5pojde to vraj rychlo poobede idem domov tak som zvedava co a ako zatial je krv v poriadku dnes dofrcali aj vsetky vysledky 😉 drzkajte sa ja pojdem do prace makat na ten drahy kociar co chcem 😃 😃 😃 pekny dnik prajem
Tu začni písať odpoveď...

Odošli
Podobné diskusie
Viac z Asistovaná reprodukcia
- Máte skúsenosti s Antonom Jašicom pri neplodnosti? 7
- MUDr. Hudec z Gynferea. Aký na neho máte názor? 1255
- Podarilo sa vám IVF aj pri vyššej váhe? 16
- Úspešné IVF v CAR na Rastislavke v Košiciach. Je tu niekto taký? 45
- IVF - krátky protokol s clostilbegytom 10
- Ako zvýšiť šancu na úspešnosť IVF a ICSI. Čo jesť? 170