icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

anubis
13. apr 2012

@kerkyra
Ahoj,já si myslím,že už by tam na tebe z testu mohlo něco vykouknout 🙂 ale radši bych to zkusila z ranní moče 😉 tak zítra?nebo už jsi to zkusila dnes a jsi tajná,jako já?já zkoušela už 6 den a nic,pak 8 a byl tam duch 🙂 a to jsem měla třídenní embryjka bez pk 🙂 tak držím palce a tfuj tfuj,posílám těhu bacil 😵

kerkyra
13. apr 2012

@anubis děkuju za bacily 😀 Zatím se držím,ještě jsem nezkoušela 🙂 ,ale určitě budu testovat z ranní moče,tak myslím,že to dýl jak do zítřka nevydržím 😀 😀 😀 .

zojaaa
13. apr 2012

Ahojte,
Prinasam nove spravy o nas 😀 babatka mali vcera 2,5cm, takze na 9tt+1 sú uplne ukazkove 😀
Srdiecka krasne biju 😵 😵
Dalsiu kontrolu budem mať až 12tt+5, to už budem mat poradnu a screeningovy utz....booze uz by som pretocila cas 😀

twininky
Odpoveď bola odstránená
irriss
13. apr 2012

@zojaaa
nepretacej cas..naopak se ho snaz prodlouzit... 😉
Ja bych zas chtela vratit cas, kdyz moje dvojcatka byla tam, kde jsou ted Tvoje 😉
Hodne zdravicka a stesticka..

V cekani je KOUZLO..tak caruj😉

rosalu
13. apr 2012

Ahojky holky 🙂

@kerkyra na zítřejší testík držím palečky, ať na tebe vykouknou vytoužené // 😉
@zojaaa krásná zprávička, jen tak dál 🙂

Já se dnes ráno probudila a měla jsem kaluž krve pod sebou ☹ na utz vše v pořádku, jsem z toho krvácení už opravdu vyřízená, mám jen čekat a čekat ...tak ležím a akorát se nervuju. Na další utz jdu až začátkem května a to jdu i na screening, dneska jsem dostala těhu průkazku.

twininky
Odpoveď bola odstránená
kerkyra
13. apr 2012

@zojaaa nikam nespěchej a užívej si těhulkování 😀 za palečky dík,to zas nebudu spát
@rosalu přeju pevné nervy,ať to krvácení brzy zmizí 😉 Máš už řidičák na mimi,tak bude vše ok 🙂

anubis
13. apr 2012

@brita
Ahoj těhulindo,tak co nového,ještě se ty tvoji stydlíni neodhalily?já byla dnes na KO a ufounče zas roztahovalo nožky a kopalo mě pod žebra 😀 fakt čekám exibicionistu a akrobata 😀 ale pohyby pořád nic,dr.kroutila hlavou,že už to musí každým dnem přijít 🙂 ale prý tam má ještě dost místa a placentu mám ve předu,tak jsem ještě v klidu a čekám 😀 a už mám žádanku na test na cukrovku,fůůůůůůj,za 2 týdny,v 6h ráno a na lačno 😠

zeina62
13. apr 2012

ahojte baby ako sa mate? obcas sem este nakuknem a precitam si ako sa mate. velmi vam vsetkym drzim palce nech sa vam dari a aby ste to vsetko vydrzali 🙂

kerkyra
14. apr 2012

Test negativní 😠 ,snad je ještě brzy.

anubis
14. apr 2012

@kerkyra
Bud v klidu a zkus radši až v pondělí 😉 já měla nejdřív taky sněhobílo,ale nějak jsem věděla,že je brzo a za dva dny už tam byl duch 😉 hlavně se nestresuj,užij si víkend a sluníčka 😉

brita
14. apr 2012

@anubis Ahojky, tak my este stale nevieme pohlavie, ale na buduci tyzden ideme na morfologicky ultrazvuk a tam sa uz vsetko dufam ukaze 🙂 Mna uz kopkaju od 19.tyzdna, ale ja mam dve, maju menej miesta nez tvoj ufounek, ktory si tam plava sam 😉 Ja mam placenty vzadu. 😉

standifous
14. apr 2012

Ahojte holky, chodíte prosím vás některá do Europe ivf centra k dr. Kultovi?

kerkyra
16. apr 2012

11.den po KET sněhobílo 😢 ,přestávám doufat..

zeina62
16. apr 2012

@kerkyra neprestavaj dufat, 11 den je este skoro, ved niekedy embryo potrebuje aj 10 dni kym sa uplne uchyti. a hlavne sa nestresuj. to neni dobre
drzim ti palceki

kerkyra
16. apr 2012

@zeina62 moc děkuju za podporu.Jen nevím,kam se ztratil můj optimismus.V pátek jdu na krev,testovat už radši nebudu.

zeina62
16. apr 2012

@kerkyra neboj sa verim ze to bude dobre, musis verit ze to bude dobre

anubis
17. apr 2012

@kerkyra
Ještě pořád držím palce-naděje umírá poslední 😵

kerkyra
18. apr 2012

@anubis děkuju,taky ještě doufám.Je mi zle,jako když jsem byla minule těhotná,tak nevím,proč na testech nic není.Dělala jsem jen 9.a11.den.teď už to nechám na krev.V pátek uvidím.

rosalu
18. apr 2012

@kerkyra ještě vydrž, někomu se to ukáže, až 14 dní od ET, dej tomu ještě čas, držím ti palečky 🙂

rosalu
18. apr 2012

Jinak holky doma odpočívám a krvácení se pomalu vytrácí, tak doufám, že se nevrátí. Prďolka má už 2,5 cm 🙂

zojaaa
19. apr 2012

@kerkyra
Ahoj, drzim zajtra na krv palce 😵

zojaaa
19. apr 2012

@rosalu 😵
Ahoj, to je super, ze ti to krvacanie postupne ustupuje a aj velkost babatka je krasna 😀
Ja som od nedele strasne chora a vcera som vzada liecit sa iba domacimi poverami -cajiky, naparovanie, kloktanie slanej vody, med,citron - a pridala som homeopatika a bioparox, tak dufam, ze mi to prejde a ze mali su v priadku....

zeina62
19. apr 2012

@kerkyra tak ti drzim palce dnes, normalne to prezivam s tebou!

zeina62
19. apr 2012

@zojaaa prajem skore uzdravenie a opatruj sa

zeina62
19. apr 2012

@rosalu som rada ze sa ti to ustalilo, hlavne oddychuj

kerkyra
19. apr 2012

Jste zlatíčka,že to se mnou prožíváte 😉 .Manžel už mě má za psychouše 😀 ,nějak ho to nebere,jen řekne,ať neplaším,že máme ještě 4 nanuky.Ale on na transferu nebyl a neví jak strašně mě to bolelo 😠 .Pořád se pozoruju,včera jsem trošku špinila,bolí mě podbřišek,prsa mám jak melouny,zvětšený,tmavší bradavky,je mi na blití,motá se mi hlava,tak už nevím,co bych mohla mít za další těhu příznaky 😀 .Snad jsem si to jen nevsugerovala 😀 😀 😀 . Na močový test si ale netroufnu,na jiných diskuzích jsem se dočetla,že ho některý měli i 3.měsíce negat a přitom byli těhu.Do zítra už vydržím 😉
@anubis přeju krásný těhulkování.,krásně ti to utíká,už jsi za půlkou 🙂
@rosalu prďolka pěkně roste,gratuluju.A sláva,že už krvácení mizí 😉
@zojaaa přeju brzké uzdravení,ať můžou miminka v klidu růst 🙂
@zeina62 kdy se chystáte na další transfer?
@twininky jak se daří,dlouho jsi tu nebyla?

twininky
Odpoveď bola odstránená
zeina62
19. apr 2012

@kerkyra tak ja teraz koncom mesiaca budem volat s dokim, a dohodneme sa ze kedy pridem on chcel aby som mala mesiac pauzu. ale myslim si ze v maji na to pojdem. tak som na teba cely den myslela, ze ako ti dopadnu tie testy. ja si myslim ze je dobre ked mas tie priznaky stale, a uvidis bude dobre🙂 tak ti to prajem🙂