icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

julinka87
16. nov 2012

@kerkyra Kerky supéééér, tentokrát to už musí vyjít 😉
@hope1 to mě moc mrzí,vím, jaká je cesta za mimískem dlouhá a náročná a moc držím pěsti na adopčátko 🙂 😉
@sambuca-Sabinko kočičko, jak ti je? Co mimísek? 😉

sambuca
16. nov 2012

@julinka87 Ahojky!! 😉 No odpoledne jsme byli na veterině s našim starším pejskem, má něco s kyčelním kloubem a naříkal bolestí.. tak sem neměla čas na sebe. Nicméně padla 16.hodina a už nedám colu z ruky, ráno jsme poprvé pořádně zvracela.. asi sem si ty zuby čistila až moc důkladně 😀
Těšíme se na úterý, to by měl mít mimísek srdíčko a být zase o chlup větší.. tak sem zvědavá!

sambuca
16. nov 2012

@kerkyra supééér beru, gratulka!!!! Držíme pěstičky!!

julinka87
16. nov 2012

@sambuca-chudinka malej,ulevilo se mu? Hurá srdíčko-to je moc dobře 🙂

happy8051
16. nov 2012

ahojte kocky, chcm vas poprosit o info pre kamosku. jej sancou asi bude tehu s darovanymi vajickami - je po onko ochoreni a vajecniky nic moc neprodukuju. chcem sa opytat, kolko vyjde jedno IVF s vajickami od darkyne - prvy pokus v Iscare a Gynfive

luskacik16
16. nov 2012

@zeina62 och len asi to je financne viac narocne ze? ja neviem ako zvladneme toto boze bojim sa aby som zbytocne tu nestracala cas ach jaj

zeina62
17. nov 2012

@hope1 je mi to moc luto ☹

zeina62
17. nov 2012

@luskacik16 my sme si v Reprofite vsetko hradili bez poistovni ale stalo to za to 🙂

luskacik16
17. nov 2012

@zeina62 no jo to stoji za to urcite, ale tak vies zatial mame tak financie ze aspon na tu bratislavu

zeina62
17. nov 2012

@luskacik16 tak na vas je rozhodnutie 🙂

luskacik16
17. nov 2012

@zeina62 tak vies niektori su radi ze aspon to si vedia dovolit , chapes 😢

luca77
17. nov 2012

Ahoj, tak včera jsem byla na dalším UTZ před ET. Celkem mi včera udělali 3x UTZ a 3x z důvodu toho, že se mi tam objevila cysta a má dr. z té cysty nebyla moc moudrá !!! 😒 Nabrali mi krev na hormon progesteron a že výsledky budou ještě ten den. Následovalo čekání, podrobnější UTZ .Sliznice roste, nejdřív první UTZ 7,3 ... dále 7,6 ... a na tom podrobnějším 7mm 😉 po šesti dnech užívání. No a dopadlo to tak, výsledky z krve jsou pěkný, cysta vyprodukovává zdravý progesteron, který miminku vadit nebude. Dárkyně jde už v pondělí na odběr vajíček, přítel v pondělí na odběr spermatu a já si mám zavolat v úterý, kdy bude ET 😉 Tak jsem to ani takhle rychle nečekala a jak mi řekl embryolog, tak ani oni nepředpokládali, že to bude takhle rychlé. Ještě mi dal fakturu na zaplacení poplatku pro dárkyni - 22.500,- Kč, kterou jsem včera už zaplatila. Ale zatím se nás nikdo neptal, zda budeme chtít ICSI atd., tak tam budu muset asi v pondělí zavolat nebo jak to bylo u vás? Embryolog akorát říkal,že partnerův spermiogram je v pořádku a že to ostatní se platí až při ET, ale my si chceme radši připlatit za ICSI.

luca77
17. nov 2012

jo a od pondělí večer začínám zavádět Utrogestan 2tbl. a pak 2-2-2 . Jinak beru taky kys.listovou už delší dobu. Co ještě doporučujete? 😉

zeina62
18. nov 2012

@luca77 hlavne klud,pozitivne sa nalad a velmi sa nesledovat po ET, a chovaj sa uplne normalne ako keby nic, nie ze budes furt lezat, trochu zdraveho a hlavne opatrneho pohybu prispeje maternic a embriam. a velmi ti drzim palce

zeina62
18. nov 2012

@luskacik16 ja ta uplne chapem, ale ja som ti iba s vlastnej skusenosti pisala ze co sme boli 2X v BA , ze to boli vyhodene peniaze lebo vobec to nepomohlo a poznam kopec inych ludi co tam boli a tiez nic! ako keby sme vyhodili peniaze do luftu☹((

luca77
18. nov 2012

@zeina62 Děkuji. Ležet asi nevydržím, radši bych normálně chodila do práce. Nemám náročnou práci, recepční, sloužím 12ctky a právě i noční ,což asi nebudu moct nebo jo? 😒 Mám tady klid. Až budu vědět, kdy půjdu na ET, tak se začnou řešit mé směny...asi si spíš vezmu dovolenou, neschopenku zatím nechci. Jak to bylo u vás, kdy se s vámi bavili embryologové ohledně ICSI, PK ?

zeina62
18. nov 2012

@luca77 my sme si dali urobit ICSI, nakolko manzel ma slabe spermie

staga
18. nov 2012
zeina62
18. nov 2012

@staga gratulujem 🙂)

staga
18. nov 2012

@zeina62 dakujem ani tomu nemozem este uverit..

julinka87
18. nov 2012

@staga potichoučku gratuluju 😵 😵

sambuca
18. nov 2012

@staga gratuluju!! další těhulka mezi námi..! Kolikátý jsi den po ET?

kerkyra
18. nov 2012

@staga gratulace velikaa.Preju zdarne pokracovani a pohodove tehulkovani.

slavka_2012
18. nov 2012

@staga zo srdiecka gratulujem 😉

adella1
18. nov 2012

@staga taky gratulace 🙂 🙂

sambuca
19. nov 2012

Ahojky holky, tak jak se mate? Ja dnes rano zase zaspinila, tak jsem hned volala do gennetu a vzala me mudr. Kosova ted odpoledne. Miminko ma srdicko, na den odpovida velikosti svemu stari a to spineni zpusobuje zbytek z toho potraceneho dvojcatka. Pry se nemam desit spineni, ale mam narizeny klid! Stejne jsem uplne vyrizena kdyz mam jen vylezt z postele, zvracim v prubehu celeho dne a nebo spim. Doufam, ze to v druhem trimestru prejde.. Tak me prosim omluvte, ze Vas zanedbavam, ale proste nefunguju!!

kerkyra
19. nov 2012

@sambuca Moc gratuluju k srdicku 😵 .Jen hezky odpocivej.My to bez tebe jeste par tydnu vydrzime 😀.Hlavne aby bylo miminko v poradku.Ja musim jeste tyden vydrzet do kontroly.Strasne se na KET tesim 😉 .

julinka87
19. nov 2012

@sambuca sabinko gratuluju k srdíčku 😵 , pěkně odpočívej 😉
@kerkyra kerky super-jak se ketík blíží 🙂

sambuca
19. nov 2012

@kerkyra @julinka87 děkuju holky!!
Kerky Tobě se to teda opravdu blíží.. budu držet moc palečky! 😉

luskacik16
19. nov 2012

@zeina62 ale jasnee ja si to aj vazim a dakujem, ale neviem ze preco to nevyslo v blave? akoze koli comu? a co myslis nemoze to byt uz nahoda? ze vam to vyslo inde?