Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...
@ivankalaco ake vysetrenia?
@lusia33 ty si to riesila asi cez poistovnu ze? lebo sa mi ti zda malo
@ingrid0105 Manžel spermiogram, vyšetrenie na pohlavné choroby a moja gynekologická prehliadka a sono.. my sme všetko absolvovali v centre hneď v deň prvej návštevy po konzultácii..
Ja tym ze som samoplatitel koli veku misim hradit plnu sumu a brat moznost darcovania.chcem sa spitat ci v tej sume ako samoplatitel je len jeden pokus alebo tiez try pokusi.a ci mozu viac vajicok vlozit aby tam bola nejaka sanca na uspesnost.dakujem
@ingrid0105 áno cez poisťovňu priamo 2000 sme platili iscare a tých cca 500 eur stali lieky pre darkynu a pre mňa.. nám mrazili 8 embrii ( ešte máme 6) k tomu sme mali aj 2 vklady zadarmo na treťom sme neboli ešte, ale myslím že už budeme platiť cca 200€ a ešte platíme mrazenie raz za rok
@lusia33 a nedari sa? Ked uz 3vklad? Ak smiem vediet
A to ked vlozia dajme tomu 2 embria kvalitne a tie sa neujmu a ma este dalsie 2 zamrazene ta ista darkina tak je to zadarmo v tej celkovej sume lebo mne vycislili darovane od darkini sumu 4000 eur.tym ze uz nemam 39 rokov.dufam ze nebudem platit ak sa prvy pokus nezadary tu istu sumu.preto sa pitam.
@ragaca je to risk :( nikdy nevies koľko bude mat darkyňa vajíčok a koľko sa úspešne oplodni do štádia aspoň tej blastocysty. Takze garantujú dve, môžeš ich hneď vložiť a nemusí sa uchytiť ani jedno a 4tis fuč. Môže sa stať, že ich bude viac a tak platíš potom ešte za mrazenie a prípadný kryoembryotransfer, 200eur plus lieky na stimuláciu sliznice maternice. Bol aj taký prípad že od darkyne boli dve embrya a jedno sa prestalo vyvíjať, tak vrátili nejaké peniaze :( Ale aj tak je ten lepší prípad ako ma
@lusia33 ✊🏻✊🏻✊🏻 Že je viac embryjok na mrazenie. Je to všetko velke stastie. Ja som zatiaľ za všetky moje pokusy zaplatila cez 5tis a možno keby som dala tých 4tis na darované, tak už som tehotná. To nikdy nikto nevie čo je to najlepšie. Ale teraz šetrím už aj na darované 🙂 uvidíme čo prinesie čas. Držím moc palce každej čo tak veľmi túži po babetku. ❤️
Ahojte, som v tejto skupine nova, zaujimaju ma vase skusenosti keďže tiez riesime IVF s DV. Ktore car mate, ako dlho ste cakali na darkynu? Ako ste to mali s vasou pripravou na KET? Na peniazky sa ani nepytam, to aby jeden vykradol banku. Ďakujem a pekný dnik
@ivankalaco ahoj, pozerám ze sa vam podarilo 1x DV. Ake car mate?
@lejduska ahoj my sme boli v reprogenesis brno.darkynu sme mali prakticky hned. Kedze ja som uz nemala ms tak najprv som brala da mesiace hak a aj aby sa nam zosuladil cyklus s darkynou. Po druhej ms som zacala brat estrofem, utrogestan. Asi mesiac pred vkladom acidum folicum, anopiryn a prednizon.... Ak by ta este nieco zaujimalo tak sa kludne opytaj 🙂
@lejduska Boli sme v Reprogenesise, Dr. Štelcl
@ivankalaco a spokojnost?
@lejduska Boli sme veľmi spokojní so všetkým 🙂
@ivankalaco tak super 😊
Inac zienky ďakujem za vase písmenká, hned sa citim lepsie ked môžme spolocne prežívať tieto veci. Ja som zas taka dopredu aj chcem aj nechcem vela o tom hovorit, su tam obavy, odhanam myšlienky ze sa niečo potentuje
Baby aj ja sa už pomaly odhodlavam to skúsiť do tretice 💪..držím všetkým preteky...ste tu niektoré aj z ISCaRe Ba?
Oprava : prsty ✊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ragaca aj ja som mala darovane vajička prvy vklad mimomaternicove.Dva vklady neuspešne až ten posledny vklad uspešny a tahame už 22 tyžden.Stale som vkladala iba po jednom embryjku.Držim palce