Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie
Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...
@ericia ďakujem ano zatial je všetko v poriadku a ťahame to už 24tyžden.Aj,ked tiež to nebolo jednoduche,kedže až posledno embryjko sa uchytila aj,ked sme mali darovane vajička
Ahojte, prosim vas kolko trva synchronizacia cyklov s darkynov pri darovanych vajickach?
@milus777 aky si mala problem ze si brala prednison?
@ingrid0105 ziadny problem som nemala. Vraj kortikoidy predpisuju preventivne kazdej aby sa zvysila sanca na uspech 🙂 len 5 mg som brala....
Babule pri oplodnovani darovanych vajicok ste pouzili len icsi alebo aj picsi ci macs?
@ingrid0105 u nas bolo v cene automaticky picsi....
@ericia no ako netestujes? Drzim palce😍
@ericia Ahojky.. Aké si si kúpila testy?
@ericia Obe značky sú dobré 🙂 Ten Clearblue ukáže najskôr, keď na iných testoch je len sotva viditeľný duch.. mne ukázal výsledok už na 6 deň od ET.
@ericia Ani ja som nemala..pamätám si, ako sa mi pred testovaním triasli nohy ruky 🙂
@ingrid0105 ahoj, mame 4 a ideme rovno na KET, tak to v nasom CAR robia
@ericia mysli pozitivne,že teraz to určite vyšlo.A s tym testovanim to ma asi každa je tam velky strach čo nam ukaže
@ericia ja som testovala na 8 den a bola tam uź pekna druha čiarka.Tak tak mysli,len pozitivne
@ericia joj to verim, kazda tym musime prejst, snad sa zadari 🙏 kludne sa potom ozvi v sobotu, verim ze budu //. Ja by som aspon beznu nervozitu chcela odburat, z prace atd, nesmiem byt na prasky pred KET. Kolko pred vkladom si uz ostala doma? Lebo ja by som nerada sa stresovala do posledneho dna, snad to bude riešiteľ né v práci
@ericia je mi to velmi luto.Viem ako sa citiš tiež sa mi nedarilo otehotniet ani z darovanymi vajičkami.Aj ja som mala vysoke NK bunky a brala som medrol aj intralipidy