icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

ericia
Autor odpoveď zmazal
janulka232
8. feb 2019

@ericia ďakujem ano zatial je všetko v poriadku a ťahame to už 24tyžden.Aj,ked tiež to nebolo jednoduche,kedže až posledno embryjko sa uchytila aj,ked sme mali darovane vajička

leaa70
9. feb 2019

Ahojte, prosim vas kolko trva synchronizacia cyklov s darkynov pri darovanych vajickach?

ingrid0105
9. feb 2019

@milus777 aky si mala problem ze si brala prednison?

milus777
9. feb 2019

@ingrid0105 ziadny problem som nemala. Vraj kortikoidy predpisuju preventivne kazdej aby sa zvysila sanca na uspech 🙂 len 5 mg som brala....

ingrid0105
10. feb 2019

Babule pri oplodnovani darovanych vajicok ste pouzili len icsi alebo aj picsi ci macs?

milus777
10. feb 2019

@ingrid0105 u nas bolo v cene automaticky picsi....

ingrid0105
11. feb 2019

@ericia no ako netestujes? Drzim palce😍

ericia
Autor odpoveď zmazal
ivankalaco
11. feb 2019

@ericia Ahojky.. Aké si si kúpila testy?

ericia
Autor odpoveď zmazal
ivankalaco
11. feb 2019

@ericia Obe značky sú dobré 🙂 Ten Clearblue ukáže najskôr, keď na iných testoch je len sotva viditeľný duch.. mne ukázal výsledok už na 6 deň od ET.

ericia
Autor odpoveď zmazal
ivankalaco
11. feb 2019

@ericia Ani ja som nemala..pamätám si, ako sa mi pred testovaním triasli nohy ruky 🙂

lejduska
12. feb 2019

@ingrid0105 ahoj, mame 4 a ideme rovno na KET, tak to v nasom CAR robia

lejduska
12. feb 2019

@ericia ach no to chapem ze strach testovat je obrovsky 🙄Takze počkáš az na krv? Musi sa zadarit 🙏

ericia
Autor odpoveď zmazal
janulka232
13. feb 2019

@ericia mysli pozitivne,že teraz to určite vyšlo.A s tym testovanim to ma asi každa je tam velky strach čo nam ukaže

ericia
Autor odpoveď zmazal
janulka232
13. feb 2019

@ericia ja som testovala na 8 den a bola tam uź pekna druha čiarka.Tak tak mysli,len pozitivne

lejduska
14. feb 2019

@ericia joj to verim, kazda tym musime prejst, snad sa zadari 🙏 kludne sa potom ozvi v sobotu, verim ze budu //. Ja by som aspon beznu nervozitu chcela odburat, z prace atd, nesmiem byt na prasky pred KET. Kolko pred vkladom si uz ostala doma? Lebo ja by som nerada sa stresovala do posledneho dna, snad to bude riešiteľ né v práci

ericia
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
14. feb 2019

@ericia ahoj, do kedy planujes ostat na pn?

ericia
Autor odpoveď zmazal
milus777
15. feb 2019

@ericia tak to ma mrzi. Hematologiu mas vysetrenu? Neviem mozno na tie nk bunky by trebalo nasadit kortikoidy. Drzim palce nabuduce to urcite vyjde 🙂 tiez ma caka ket niekedy na jar....

ericia
Autor odpoveď zmazal
milus777
15. feb 2019

@ericia dakujem ti krasne 🙂 kolko mas este mrazacikov?

ericia
Autor odpoveď zmazal
janulka232
15. feb 2019

@ericia je mi to velmi luto.Viem ako sa citiš tiež sa mi nedarilo otehotniet ani z darovanymi vajičkami.Aj ja som mala vysoke NK bunky a brala som medrol aj intralipidy

ericia
Autor odpoveď zmazal