Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie
Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...
@janulka232 hej aj my sme k oki tomu išli na dvore.lebo je nízky hormón.
Ako dlho si čakala ty s centra mala si zmrazené embrijka či ?
@regina24 ja som mala prv nativ a dohodli sme sa,ked nebudem mat vajičko tak už berieme darkynu.Samozrejme som vajičko nemala tak hned o 5 dni som mala čerstvy vklad po pk a ostane sa zamrazili.Takže super mi to vyšlo,že som nemusela ani brat lieky aby som si zladila ms s darkynoy
@janulka232
@lejduska tak kočky kyretaz mi nakoniec museli urobiť, keďže krvácanie neprestavalo... A Hcg od nedele zasa o veľa stúplo... V maternici nie je nič... Tak zajtra mi zasa zoberú krv a ak neklesne asi mimomaternicove... A musia zistiť kde je 😥
@ericia moja,ale musiš si toho vytrpiet.Ved už jedno mimomaternicove maš za sebou,ked si dobre pamätam.Vela sil a drž sa
@janulka232 ďakujem ❤️ nie tam v 10 týždni sme čakali na srdiečko a nenabehlo... Vtedy som mala tiež kyretaz... Verim, ze ten posledný mrazacik zabojuje ako ten váš 😍
@ericia určite budem silno držat palce,ale prv sa musiš dat dokopy
@janulka232 tak to je super keď si mala čerstvých embrijka.
Tak pevne verím že sa nám to podarí tiež .
Dievcence takze biely test 9 den po vklade😢
@ingrid0105 aach 😔 tiez som tak mala, ale skus este o 2 dni
Dievčatá, tiez ste na hematologiu čakali tak dlho predlho? 😭 Aj na výsledky sa tak dlho caka? Alebo vam dali uz v Care lieky na krv. Ake mate skusenosti?
@lejduska všade sa dost dlho čaka na nervy,ked si chce človek urobit vyšetrenie
@ingrid0105 ako piše lejduška ešte skus o dva dni testnut ešte sa možu objavit dve čiarky
Takze digi test negativny. Mame este 2 embryjka tak snad jedno bude to prave😍
@ingrid0105 držím prsteky. Tiez mame 2. Kedy rozmýšľate o ďalšom?
@lejduska chcem si odsledovat ovulku a sliznicu a dalsi ket v nativnom cykle
@ingrid0105 vazne a to sa da? Prepáč za blbu otazku 😃 ale u mna nemozne. Tak budem držať prsty nech sa to takto podari 😉
My by sme chceli tak za cca 2 mesiace, ale musim to este prekonzultovať s dokim
@lejduska urcite ano ked mas ovulku. Preco je to u teba nemozme?
@lejduska ja som KET chcela este so svojimi v nat.cykle ale presvihli sme ovu tak som isla s estrofenom. Ale ja ovulujem a sliznicu mam vzdy ok tak sq spytam.lekara. vy mate kolko mrazacikov este?
@ingrid0105 prepac ale mas nejaký iny problém, ze mas darovane vajicka? Napr moje vajecniky ich netvoria a ked netvoria, nemam ovu, a ked nemam ovu, nemam vlastny cyklus. Ale určite su aj ine dovody preco musia byt DV, len ciel je vzdy rovnaký, zdravé babatocko 😊
Len krby som mala ovu aj dobry cyklus, citila by son sa nejak "bližšie" k babu.
@ingrid0105 jaj a embryjka mame 2 takze sa modlim aby jedno vyslo 🙏
@lejduska no moj vek 44 nas naviedol na dv.
@ingrid0105 aha rozumiem, a s tvojimi by sa to ešte nedalo? Ci uz su nekvalitne vajicka?
mozem sa vas spytat tie co ste zazili nativny cyklus ako presne to prebiehalo?? ci ste si brali volno z prace a pod?
Ahojte dievcata tak ja uz berem aj estramax 3x1 a pred ison 1x a 3.5 idem na kontrolu koli sliznice a ak bude vsetko ok tak 5 .5 berem este dalsie tabletky a potom ten dalsi tyzden uz idem na vklad.Aj vy ste mali stych tabletiek len spodnu cast brucha studenu skoro ladovu ?
@lejduska skusali sme soft vzdy zostala sice HB1 ale bez uspechu viackrat. Tak skusame DV. Verim ze to vyjde nabuduce❤
Baby nebolo vam z estrofemu zle od zaludka? Mne je odkedy ho beriem tak nevolno. Pri prvom pokuse som ho brala tiez a pohoda... Alebo neviem probiotika by som mohla skusit?
Baby ako je to s tou injekciou na zladenie cyklu s darkynou? Je tu kocka s ktorou som mala v ten isty den vklad s DV a ja som si ho pichala 9.3. a ona 25.3. A vklad sme mali 15.4. Kolko vlastne ucinkuje ta injekcia?

@regina24 aj ja mam nizke amh kvoli tomu som šla do dv.Aj,ked prv sme sa snažili s mojimi,ale nemalo to vyznam.Neboj dočkaš sa 🙂