Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie
Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...
@ericia boze toje mi luto
@ericia je mi to velmi luto.Bodaj by tam bola ešte šanca,že len neskor sa uchytilo
Ahojte dostala som už menzes tak že po menzesu pôjdem na sono a išla by som na vklad septembri už sa teším.
Snáď sa podarí až dokonca .
@janulka232 neverím tomu už... Bola som dnes na krvi a o hodinu idem pre výsledok....nech môžem lieky vysadiť... A na Medrol musím písať do Nitry kvôli vysadzaniu... Mam z neho celý organizmus rozhádzany🙈🙈🙈
@ingrid0105 ďakujem... Život ide ďalej... Nejak to musím zvládnuť...
@ericia škoda,že to nevyšlo.Mohlo sa aspon jedno uchytit,ked už to stoji neskutočne vela penazi.Daj si pauzu a ked naberieš sil šup do dalšieho.
Ahojte dievcata doktor mi narhuje erra test stoji to vela pomohli to niektorej mate skusenost?
@evelka81 ja som absolvovala ERA test, dokonca 2x kedze prvýkrát nemali dobru vzorku sliznice... tak som si to pekne zacvakala. Samotny ERA test pomoze len lekarom, aby urcili presnejsie den, v ktory je najlepsie urobit vklad embrya. Nam sa IVF aj ked sme uz vedeli tento den nepodarilo...takze tiez to nie je 100% že Ti toto pomoze. Ale nechcem odradzat, treba asi skusat vsetko 🙂
@evelka81 nam uz dalsie ivf s vlastnými vajickami neodporucaju, kedze mam za sebou okolo 12 pokusov a nikdy sa ani neuchytilo ☹ po poslednom pokuse sme si dali pauzu, uz nebola sila a psychicky som uz na tom bola dost zle. Mmt som sice relativne v pohode, ale obaja sme na tom tak s manzelom, ze ta viera v uspech je minimalna. Druha vec su darovane vajicka, musi sa s tym clovek stotoznit osobne, stoji to velke peniaze a zaruku ze sa to uchyti mi aj tak nikto neda... nikto mi nepovie preco sa neuchyti nikdy... takze asi tak ☹
Ahojte baby chcem sa spýtať ohľadom toho 15.9 idem na vklad a dnes si mám pichnúť pregnyl 5000.
Mala niektorá že pred vkladom jednorazovo musíte si pichnúť pregnyl?
Ďakujem za radu.
@zacc1 ahoj, práve dnes mam vklad s darovaními vajickami, boli veľmi ťažké prijať, že už svoje"nemam"ale keď sa už stotožnis s darovaními, tak mne osobne sa uľavilo, beriem to od začiatku tak ako keby boli moje a dnes si ideme pre našu bublinku 😊viem ako sa cítiš a ľahko sa hovorí ze myslíme pozitívne, treba na to čas, aj keď ja som ten tip co z hodiny na hodinu sa zmení, poviem si dosť takto keď to nepôjde tak to pôjde inak a už sa sústreďuje len nato.. Držím palce🤗
@kathrin1978 drzim palceky a neboj to embryo bude mat z teba 25 % a ku komu chodis do Brna?
@evelka81 v Brne som mala takú slabú stimul ku že mi ani to jedno vajíčko co dozrelo, tak bolo prázdne, tak som sa vrátila po darované na sk
@kathrin1978 držím palce ja idem nedeľu na vklad pre nás pokladík 🙂 jak sa cítite 🙂
@regina24 ďakujem dobre sa cítim, držím palceky👌😊🙏🍀🤰
@kathrin1978 a kedy idete na krv kolkateho ?tak už len úspešne to zvládnuť 🙂
@regina24 23eho v pondelok by som mala do centra, ale už teraz vidím ze pôjdem už v piatok predtým k svojmu gyndosovy😁

@milus777 vôbec netuším, ako ďalej... Možno ešte skúsime jedno IVF... Ale najskôr o rok... Len neviem ci to pomôže...nechápem prečo to teraz nevyšlo... Medrol zabral, NK bunky znížil a aj tak to nevyšlo 😖 strašne som verila, že to vyšlo tentoraz...