icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

ericia
31. aug 2019

@milus777 vôbec netuším, ako ďalej... Možno ešte skúsime jedno IVF... Ale najskôr o rok... Len neviem ci to pomôže...nechápem prečo to teraz nevyšlo... Medrol zabral, NK bunky znížil a aj tak to nevyšlo 😖 strašne som verila, že to vyšlo tentoraz...

ingrid0105
31. aug 2019

@ericia boze toje mi luto

milus777
31. aug 2019

@ericia mali ste darovane vajicka? Ja tiez rozmyslam ze skusime tak o rok ivf. Musime nasporit este. Niekedy je to asi len o stasti ci sa zadari, aj ked clovek vsetko preto urobi :(

janulka232
31. aug 2019

@ericia je mi to velmi luto.Bodaj by tam bola ešte šanca,že len neskor sa uchytilo

regina24
1. sep 2019

Ahojte dostala som už menzes tak že po menzesu pôjdem na sono a išla by som na vklad septembri už sa teším.
Snáď sa podarí až dokonca .

ericia
1. sep 2019

@milus777 ano darované... Ešte pred rokom sme sa tešili, že máme štyri krásne embryjka... A dnes ani jedno, dva potraty a oči pre plač 😖
Tiež musíme našetriť... A nabrať silu...
Zvažujeme aj adopciu... Ale tie čakacky... Dieťa by sme dostali aj v 45...

ericia
1. sep 2019

@janulka232 neverím tomu už... Bola som dnes na krvi a o hodinu idem pre výsledok....nech môžem lieky vysadiť... A na Medrol musím písať do Nitry kvôli vysadzaniu... Mam z neho celý organizmus rozhádzany🙈🙈🙈

ericia
1. sep 2019

@ingrid0105 ďakujem... Život ide ďalej... Nejak to musím zvládnuť...

milus777
1. sep 2019

@ericia moja je mi to luto :( tiez sme sa uz o adopcii rozpravali lebo tie ivf su strasne drahe a aj to clovek nema istotu ze to vobec vyjde. Presne ze tie cakacky su hrozne dlhe. My si aso dame taky rok na rozmyslenie a uvidime... Este ma napadlo, hematologiu mas vysetrenu?

ericia
1. sep 2019

@milus777 však to, že nemá človek istotu... Keby viem, že vyjde 20 ty vklad... Idem na tých 19... My sme v Brne ne nechali 15000eur a teda ešte plus Kety... Kašľať tie peniaze.. Len keby aspoň jedno jediné dieťa mame...
Tak hcg menšie ako 2...

janulka232
1. sep 2019

@ericia škoda,že to nevyšlo.Mohlo sa aspon jedno uchytit,ked už to stoji neskutočne vela penazi.Daj si pauzu a ked naberieš sil šup do dalšieho.

laxxvita
2. sep 2019

@regina24 ahoj, tak dúfam, že ti to teraz vyjde🤗❤️.. Aj budu robiť niake zmeny pri tomto procese, ci absolvujes ten istý postup ako pri prvom ivf? Veľa šťastia, a pis, tu si žienky s veľkým srdcom okrem rád a skúsenosti medzi sebou po psychickyckej stránke vzájomne pomáhaju..

regina24
2. sep 2019

@laxxvita ja už mám embrijka ja idem na vklad.
8.9 idem na sono a podľa veľkosti endometria pôjdem na vklad .
Idem pozitvnou náladou že to vyde . 🙂

evelka81
3. sep 2019

Ahojte dievcata doktor mi narhuje erra test stoji to vela pomohli to niektorej mate skusenost?

zacc1
4. sep 2019

@evelka81 ja som absolvovala ERA test, dokonca 2x kedze prvýkrát nemali dobru vzorku sliznice... tak som si to pekne zacvakala. Samotny ERA test pomoze len lekarom, aby urcili presnejsie den, v ktory je najlepsie urobit vklad embrya. Nam sa IVF aj ked sme uz vedeli tento den nepodarilo...takze tiez to nie je 100% že Ti toto pomoze. Ale nechcem odradzat, treba asi skusat vsetko 🙂

evelka81
4. sep 2019

@zacc1 podla mna su to vyhodene peniaze viacere mi davaju odozvu, ze nepomohlo

zacc1
4. sep 2019

@evelka81 ved hej ani nam nepomohlo, ale clovek asi v nadeji skusa vsetko 🙂

evelka81
4. sep 2019

@zacc1 a teraz co ked vam to nevyslo idete do dalsieho ivf?

zacc1
4. sep 2019

@evelka81 nam uz dalsie ivf s vlastnými vajickami neodporucaju, kedze mam za sebou okolo 12 pokusov a nikdy sa ani neuchytilo ☹ po poslednom pokuse sme si dali pauzu, uz nebola sila a psychicky som uz na tom bola dost zle. Mmt som sice relativne v pohode, ale obaja sme na tom tak s manzelom, ze ta viera v uspech je minimalna. Druha vec su darovane vajicka, musi sa s tym clovek stotoznit osobne, stoji to velke peniaze a zaruku ze sa to uchyti mi aj tak nikto neda... nikto mi nepovie preco sa neuchyti nikdy... takze asi tak ☹

regina24
9. sep 2019

Ahojte baby chcem sa spýtať ohľadom toho 15.9 idem na vklad a dnes si mám pichnúť pregnyl 5000.
Mala niektorá že pred vkladom jednorazovo musíte si pichnúť pregnyl?
Ďakujem za radu.

milus777
9. sep 2019

@regina24 ano aj ja som si pichala. Drzim palce 🙂

kathrin1978
9. sep 2019

@zacc1 ahoj, práve dnes mam vklad s darovaními vajickami, boli veľmi ťažké prijať, že už svoje"nemam"ale keď sa už stotožnis s darovaními, tak mne osobne sa uľavilo, beriem to od začiatku tak ako keby boli moje a dnes si ideme pre našu bublinku 😊viem ako sa cítiš a ľahko sa hovorí ze myslíme pozitívne, treba na to čas, aj keď ja som ten tip co z hodiny na hodinu sa zmení, poviem si dosť takto keď to nepôjde tak to pôjde inak a už sa sústreďuje len nato.. Držím palce🤗

evelka81
9. sep 2019

@zacc1 mne sa z darovanych neuchytil et ani ket hatch blastocysty naj kvality 5AA odporucaju era test nejdem do toho , idem skor na reproimuno tu nemam a reumatologiu

evelka81
9. sep 2019

@kathrin1978 drzim palceky a neboj to embryo bude mat z teba 25 % a ku komu chodis do Brna?

kathrin1978
9. sep 2019

@evelka81 v Brne som mala takú slabú stimul ku že mi ani to jedno vajíčko co dozrelo, tak bolo prázdne, tak som sa vrátila po darované na sk

regina24
9. sep 2019

@milus777 ďakujem a to jednorazovo to mám pichnúť len dnes.🙂

regina24
9. sep 2019

@kathrin1978 držím palce ja idem nedeľu na vklad pre nás pokladík 🙂 jak sa cítite 🙂

kathrin1978
9. sep 2019

@regina24 ďakujem dobre sa cítim, držím palceky👌😊🙏🍀🤰

regina24
9. sep 2019

@kathrin1978 a kedy idete na krv kolkateho ?tak už len úspešne to zvládnuť 🙂

kathrin1978
9. sep 2019

@regina24 23eho v pondelok by som mala do centra, ale už teraz vidím ze pôjdem už v piatok predtým k svojmu gyndosovy😁