icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

mimka29
•
23. okt 2009

Všetky budeme krásne mamulky 😀

bobjan 😕 stále nejaké komplikácie, to je hrozné ☹

minka051
•
23. okt 2009

Ahoj denis no uvidíme 🙂 Práve som kuspitke posielala nejaké recepty.

denis19
•
23. okt 2009

minka, jako recepty na varení?????

minka051
•
23. okt 2009

bobjan
ja som pri IVF schytala tiež velkú cystu a potom to aj tak dopadlo ale to nemusí byť pravidlo lebo sa dá odsať.

minka051
•
23. okt 2009

Tak baby dala som sa od dnes na dietu a musím cvičiť lebo pri tých stimulkách som pribrala 4 kg. Do ničoho sa nezmestím.. Som ako bublina. Tak mám ju na 13 dní a uvidíme. Pribrať som mohla radšej ináč 😀 😀 😀

denis19
•
23. okt 2009

Minka!!!!Ty a na diete!!!NEblázni!!! A na jakou dietu jsi se dala????? 😀

minka051
•
23. okt 2009

mimka29 to je jsné že budeme 😀 Ako delové gule ale krásne 😀

minka051
•
23. okt 2009

denis ta sa volá že Luvačovická dieta. Je dobrá ja ked mám vysoký cholesterol moj otec to má odskúšané a aj ja.
Ak chce tak ti ju pošlem. Ale ty ju preboha teraz nerob!!!!

minka051
•
23. okt 2009

sarah77 tak ako vidím tak sme rovnako dopadli Určite ti napíšem IP.

denis19
•
23. okt 2009

monka, pošli,no já ted neplánuji dietovat 😀 ale do budoucna....

minka051
•
23. okt 2009

denis dobre tak ti ju dám do IP

denis19
•
23. okt 2009

ok

minka051
•
23. okt 2009

Skúsim to hodiť sem možno to bude lepšie

sarik1
•
23. okt 2009

AHoj holky..... ráda bych se Vás zeptala jestli už je někdo z Vás mamimkou s darovanými vajičky po KETu... já už sice 2x otěhotněla ale vždy potratila,také máme mít dárkyni vajíček.

minka051
•
23. okt 2009

sarik Ja sa na to ešte len chystám do akého centra chodíš? Ja pôjdem do Repromeda.

sarik1
•
23. okt 2009

minka: Já chodila do Gennetu a ted do Sanusu....

minka051
•
23. okt 2009

sarik ja som chodila do Heliosu v Martine. Teraz ma doporučili do čiech.. A kázali ti zohnať si darkyňu?

bobjan
•
23. okt 2009

sarik, tam to vraj vychádza za veľmi dobrú cenu...

sarik1
•
23. okt 2009

minka: Jo jo já musím mít dárkyni.......

sarik1
•
23. okt 2009

bobjan: Nás to zatím vyšlo na 150 000,- +-

bobjan
•
23. okt 2009

sarik aha....ja som počula, že tam sa dá ísť do darovátiek z vajok, ktoré im zostávajú po úspešných IVF a páry ich dajú na darovanie a to je o hodne lacnejšie..

minka051
•
23. okt 2009

sarik a to je v aokm meste ten Sanus. ja musím mať darované tiež inak to už nejde. Potratila si pri svojich alebo pri darovaných

mimka29
•
23. okt 2009

sarik1 na predchádzajúcej stránke písala sarah77, že má doma baby z darovaných vajíčok. Ja som absolvovala IVF s darkyňou, ale nevyšiel nám transfer z čerstvých (nechcela mi narásť sliznica), tak nám museli embryjka zmraziť, kým budem pripravená a KET som absolvovala teraz 9.9., ale žiaľ nevyšiel, tak musíme ísť do celého cyklu odznova, lebo viac embryjok sme nemali ☹

bobjan mne sa zo 4-roch IVF pri dvoch urobila cysta.

minka ty si už rozhodnutá pre centrum do ktorého pôjdete?

sue
•
23. okt 2009

Ahojte zlatíčka 🙂

Tak sa s Vami lúčim, som po úspešnom odbere - nakoniec to bolo 14vajíčok - 2 3kové, 4 2kové a 8 1kových 😵 😵 😵 Dr. bol veľmi spokojný. Zákrok úplne super 😵 ešte som si asi tak fajne nepospala.

Takže teraz sa už len veeeeeeľmi modlím a o tri týždne zavolám do centra či babuľka otehotnela 😵 😵 😵

Na záver... ešte raz obrovské poďakovanie všetkým v Heliose... úžasný prístup, kiežby to všade bolo tak 😵 😵 😵

A Vám tu milé budúce maminky prajem, nech sa Vám to splní čím skôr 😵 a nech je darkýň stále viac 😵

(a budem Vás šmírovať sem-tam komu pribúdajú tt 😵 )

minka051
•
23. okt 2009

Ahojte babenky tak konečne som z práce doma 🙂 nakúpené, urady pobehané, kaderníčka objednaná tak na budúci týždeň už budem krásna 😀 😀

sue tak hratulujem zbládla si to super 🙂 🙂

mimka29 ano som ideme do toh centra Repromeda. Lebo tam to ide najrýchlejšie a mne bilogické hodiny tikajú ako divé..
Ktovie možno sa to podarí.

mimka29
•
23. okt 2009

Ahoj sue, na takúto úžasnú správu čakám celý deň. Mám z toho strašnú radosť, že to tak dobre dopadlo. Dúfam, že to aj u didi pôjde tak hladko. A dúfam, že sa neodlčíš, ale prídeš nás občas pozrieť, lebo by si nám chýbala. Ach joj až sa mi urobili zimomriavky 🙂

mimka29
•
23. okt 2009

minka v Repromede to ide fakt najrýchlejšie a majú super výsledky, len si podchyť niektoré veci, ktoré som ti napísala do IP a určite budeš čoskoro tehuľka 😉

sarah77
•
23. okt 2009

Ahoj sarik my sme boli v reprofite,tam robia ET z čerstvých embr.
1krát som však 2dni pred ET ochorela,tak som šla na KET dva krát tie nám nevišli.2krát už sme boli úspešný vkladali mi čerstvé vajká a z tohto pokusu máme dievčatko a ešte ostali dve embr.na KET.Čakali sme tri mesiace.

sarik1
•
23. okt 2009

sarah: Děkuju za info 🙂 mě se právě podařilo otěhotnět s čerstvými a KET se nějak nedaří tak bych ráda věděla, jestli někdo vůbec otěhotní z KETu u darovaných vajíček...

minka051
•
23. okt 2009

mimka29 už si píšem na papier na čo sa nesmiem zabudnúť opýtať. Lebo strašne chcem aby sa to podarilo.

Ahoj sarah77 psala som ti do IP