Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
@smejlicka to vazne? 10tyzdnov? neverim... ;) Tak tie 4 su uz nic 🙂... zachvilu ju mas doma... a preco budes s nou v nemocke?
@alexia17 @dorotka2013 noo veru 10 tyzdnov to bude v piatok a budu ma ucit ako s nou narabat ako keby som porodila 🙂 a popr. nejake cviky, kupanie, ozivovanie, krmenie atd,..no uz aby to bolo len to dychanie by sa mohlo zlepsit trochu :(..aj ked herecka si uz vie hadicky sama vytiahnut :D
Aha baby co som nasla.Nieco na precitanie. MUDr. Michaela Grossová, PhD., Medicínsky riaditeľ Iscare, a.s. Bratislava, gynekológ/pôrodník v Centre asistovanej reprodukcie Iscare. http://www.pluska.sk/izdravie/zenska-zona/odbor...
@ada83 ahojky rano som bola na teste. brali mi aj z prsta to bolo v stredu a hned poobede som mala poradnu a este neboli vysledky, a potom ma poslala do nemocnice. vtedy si isla po mne k nej do poradne 🙂 (1.4.).vysledky mi uz povedala ked som bola v nemocnici..ano dve hodiny si tam a co najmenej pohybu a az po dvoch hodinach sa mozes najest...
Vcera sme prekrocili 2kg máme 2040g a uz pojde do postielky 🙂
@alexia17 ano uz postielkujeme a uz som od stvrtku v nemocnici pri malej 🙂 tak sa spoznavame :D podla PM som 9.7.mala termin porodu 🙂..este ma min.kyslyka tak uvidime ci bude oki aj bez neho mali by sme ist este do podunajskych biskupic na plucne spravit vysetrenia ci bude treba kyslik aj na doma
@smejlicka to su dobre spravy 🙂... snad nebude treba na doma ten kyslik 🙂. Kedy vas asi pustia?
@alexia17 tak od vcera odpojena z kyslika a zatial to zvlada super..
@ada83 dnes ju vazili 2730g a zajtra ju budu merat
@dorotka2013 este nevieme kedy pojdeme domov ale musi vypit urcitu davku..
@smejlicka drzim vam palce 🙂... nech uz je vsetko dobre... Uvidis coskoro ju budes mat doma 🙂
@alexia17 tak od vcera odpojena z kyslika a zatial to zvlada super..
@ada83 dnes ju vazili 2730g a zajtra ju budu merat
@dorotka2013 este nevieme kedy pojdeme domov ale musi vypit urcitu davku..
@smejlicka zlaticko malicke...drzim palce nech sa rychlo zotavi po tej operacii a nech si ju co najskor uz mozete zobrat domov 🙂

@smejlicka tak super ze budes pri nej 🙂 budete sa ucit ako spolu 🙂 zvladnut vsetko