icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

melmel78
26. apr 2017

@kikuski do Martina ? A nemas to daleko? Teda neviem odkial si, ale mne by to daleko bolo 🙂 . Je dolezity ten pristup, vidim to aj na sebe, tak isto je to 1 a 100 ked porovnam Petrovu s Valkym. Ale Valky ma svoj vek, tak ma na to pravo, len sa obavam, aby vsetko dobre spravil a bol dost precizny. Zatial ho nebudem kritizovat, lebo robi co moze, som pre neho nova a tak dufam, verim, ze to vsetko klapne

kikuski
26. apr 2017

@melmel78 je to daleko, jasne a je to narocne tam chodit z Ba. Ale po odchode Petrovej som nevedela, co dalej a z viacerych zdrojov dostala pozitivne referencie na Martin. Neviem, ci by som z Iscare sla niekomu inemu. Ale dufam, ze vam to pojde dobre a budem zvedava na ako to prebieha. Skusim sa Petrovej ohlasit, co povie 🙂

natinka1988
26. apr 2017

Ahojte, čítam vaše príspevky ,a môžem vám odporučiť v Iscare BA DR Reismüllerovu, my k nej chodíme a sme veľmi spokojní. Je precízna, milá, všetko vysvetlí aj 100x. Som teraz po 1 vklade, takže ešte nevieme výsledok, ale to už je na niekom inom či sa to podarí alebo nie🙂 chodila k nej aj moja kamoška ktorá pred pár dňami porodila po 1 vklade ,a takisto si ju nevie vynachváliť🙂

gabiii22
30. apr 2017

@natinka1988 jeeej to mame úplne rovnaký názor a aj rovnaku situáciu 😉 Tiež som po prvom vklade, ale snažila sa, aby bolo vsetko pripravené a neposielala ma zbytočne na vklad ked vedela, ze je niečo zle. Takze tiež doporučujem ☺️ Kolky si deň po vklade?

natinka1988
30. apr 2017

@gabiii22 ani mne neposiela hneď, išla som až na ďalší mesiac na vklad 🙂 dneska som 11 deň po vklade 🙂 ty si kedy bola? 🙂

gabiii22
1. máj 2017

@natinka1988 ja som dnes 9 deň, uz si testovala? Ja som čakala 4 mesiace na vklad.

nika7787
2. máj 2017

Ahojte kocky...najde sa tu niektora ktora ide 5.5 na vklad? Nas to caka a zacinam byt z toho trosku nervozna

babusik85
2. máj 2017

@nika7787 ahoj. ja sice neidem, ale nestresuj vobec. ved ides pre dietatko 🙂 tes sa na to

nika7787
2. máj 2017

To ani nie je stres...len obavy. Prvy vklad skoncil potratom. Takze teraz to prezivam trosku inak

babusik85
2. máj 2017

@nika7787 ja tiez som mesiac po vklade, zial ale odislo...
pockam mesiac a chcela by som ist na KET, ale snazim sa dat dovtedy dokopy.
skus mysliet pozitivne, a ver ze tentokrat vyjde, drzim palce

kitti0503
4. máj 2017

zienky prosim vas teraz som bola vo ferticentre no prvy ciklus a neuspesne...rozmyslam ze pojdeme do toho druhykrat ale uz naposledy no chcem sa vas spytat ci podla vas ISCARE je lepsi?? a kolko to priblizne vychadza?? prosim napiste mi niektora nejaky postup.
Priatel spermiogram perfektny super vysledky a ja mam nepriechodne vajcovody,ostatne vsetko v pohode aj vysledky boli primerane mojmu veku.
Dakujem za kazdu radu

sweetrevenge
10. máj 2017

@kitti0503 Ahoj, ja chodim do Iscare a cakame na schvalenie poistovnou IVF, mame ten isty problem nepriechodne vajcovody, podla mna postup a cena je v sade rovnake.

kitti0503
10. máj 2017

@sweetrevenge Dakujem ti velmi pekne...ja si este trocha pockam lebo v aprili so bola vo ferticentre,len prosim ta daj mi vediet ked uz tam pojdete aky je na zaciatku postup kolko ta to vyjde a aky je pristup lekarov,velmi pekne ta poprosim napis mi to potom.Dakujem a nech sa vam zadari

alexa933
10. máj 2017

@kitti0503 Iscar ma cenik na nete kukni😉 Neviem ci by som menila za iscar.Skor z Sk by som volila MT helios alebo Za gin fiv .Ja som mala v Ba schvalenu ziadost v iscare aj zacatu stimulku ktora sa stopla.V iscare zalezi aj akeho lekara trafis. Porovnaj si ceniky aj inych centier. Poviem otvorene keby som aj z Ba nevolila by som centra co su v Ba potom by som sla do Cz. Moj nazor ale len . 😉

kitti0503
10. máj 2017

@alexa933 Ďakujem veľmi pekne za tvoj názor vážim si to. ..Martin mám veľmi ďaleko ca 3 hodiny BA mám hodinu A pol. ..Keď Bratislava tak radšej ten gin.fiv????kuknem tak aj na nich. ..mam ešte trocha času dovtedy aspoň babenky napíšu názor. ...

alexa933
10. máj 2017

@kitti0503 Ja som mala do Ba 180 km vyberala som si centrum podla recenzii.Teraz ked som prestupila do Za tak som tam sla len koli dr Galovi. Keby tam nerobi on by som sla do Mt heliosu tu na sk . Co sa tyka gin fiv v Ba nemam skusenosti vobec ale vyberala by som si centrum podla lekara nie podla recenzii centra ze to robi velmi vela .😉

kitti0503
10. máj 2017

@alexa933 super no máš pravdu len ako to ja zistím že ktorý lekár kde je najlepší? ?myslíš tym že mám sledovať babenky čo píšu O lekároch? ?

sweetrevenge
11. máj 2017

@kitti0503 mne povedal dr. ze lieky budu stat 400 eur a potom uvidime co vsetko si dame chcela icsi este ale v Iscare by som odporučila Dr.Reismullerovu aj ked ja k nej nechodim ale kamaratka ano a neda sa porovnat s mojim Dr. odborna vysvetli ludska a kona hned.

tinka881
11. máj 2017

@sweetrevenge a ty ku komu chodis?

amik123
11. máj 2017

@sweetrevenge
K tej by som ja určite nešla. Je to obyčajná karieristka a vždy iba hada a skúša.

sweetrevenge
11. máj 2017

@tinka881 ja chodim k dr. Hlinštakovi

sweetrevenge
11. máj 2017

@amik123 tak ked porovnam mojho a jej tak sto a jedno

alexa933
11. máj 2017

@kitti0503 Keby mam ist do iscaru tak ku dr Grossovej asi.Bola na materskej a sa vratila spat.Zisti si ci tam robi na nu boli super ohlasy.Ked som sla ja bola este na materskej ale na fb mi vyskakuje ze je spat.😉

daski
11. máj 2017

Ja som z iscaru odisla. Zly zly pristup. Len peniaze by chceli. S ferticentrom mam o vela lepsie skusenosti. Drzim palce.

babusik85
11. máj 2017

ja som chodila ku Tazberikovej, neodporucam ju. nic nepovie, ako keby tajila aj zakladne veci. od nej som nevedela vytiahnut ani to, ze kolko mm ma sliznica.
a nakonci som prisla na to, ze jej ide len o peniaze..

alexa933
11. máj 2017

@babusik85 Tam im ide vsetkym len o to v iscare 😂 Beziaci pas postupne im baby odtial odkracaju bud do CZ alebo pocestuju na sk radsej aj ked dalej do inych centier . Pretoze radsej stratim cas cestovanim ako niekam nosit len peniaze.

amik123
11. máj 2017

Nám sa síce na 3 krát podarilo v iscari Bratislava ale určite by som volila iné centrum. Veľmi ťažká komunikácia.

mamartinka
11. máj 2017

@babusik85 no pekne.My me k nej tiez chodily a nikdy viac.Nepacila sa mi vobec a radsej ci sa este nato dame pojdeme inde ako Iscare.Aj tak nam to vtedy nevyslo a nemala som z nej ani dobry pocit.Dobre vediet do buducna toto.Dakujem moc.

natinka1988
11. máj 2017

Ahojte baby. Som v šoku... My sme chodili do Iscare BA a nikdy som tam nemala zlu skúsenosť. Všetci boli veľmi milý, nemala som pocit že to tam je " ako na bežiacom páse"... Sestričky, Doktory vždy boli ústretový a všetko vždy vysvetlili a podporovali nás... My sme chodili k DR. Reismüllerovej a teda úžasná žena a aj odborníčka, ja by som inde nešla 🙂 na prvý pokus IVF sme mali vytúžené // 😍 ale každý človek je iný a každému niečo iné vyhovuje....

babusik85
11. máj 2017

@mamartinka ja som najprv tak bola, ze reku nerozprava vela, ale nevadi, hlavna vec aby bola odbornicka, ale nakonci uz mi to islo na nervy, ze nic nechcela povedat.
a teraz ked sme boli aj v inom CAR, tak obrovsky rozdiel. tu v Brne doki vsetko podrobne vysvetlil, ukazal vsetko aj na UTZ. u nej to bola minutova zalezitost. a nic nepovedala.
nakoniec absolvovali sme u nej vsetko, nepodarilo sa, nemali sme ani embryjka. a ked som jej potom napisala mail s otazkami, tak po dvoch tyzdnoch odpisala, ze ci podstupime u nich 2. IVF, ci nie. akoze pomoct nechcela, len ak poviem, ze pojdeme ku nim aj do druheho kola. a pri prvom IVF sme nechali u nich skoro 3000eur, lebo manzel bol aj na Tese u nich, co stoji 1000eur. strasne som bola sklamana z tohto pristupu. tesim sa, ze sa tam uz nevratim. Vam drzim palce, aby ste boli spokojni v druhom centre.