icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

nemko
12. júl 2010

baby pytala som sa svojho gynek (cize uz tretieho lekara)a Anopyrin mam dalej uzivat, v davke aku mam ja sa moze resp.musi uzivat kvoli potratu takze asi naozaj vedia co robia 😉

mib
12. júl 2010

@nemko urcite vedia preco ti ho naordinovali a aj svojvolne vysadenie by mohlo sposobit zbytocne problemy. mna to iba zarazilo, pretoze aj mne ho naordinovala durechova, ale od stimulky som presla na fraxiparine. od zaciatku tehu chodim kazdych 6 tyzdnov na hematologiu, kde kontroluju vsetky mozne aj nemozne vysledky. uvidis, ako sa to casom vyvinie. ale myslim si, ze je dobre poznat aj taketo skusenosti. 😉

nemko
12. júl 2010

@mib, ale ja ho nemam nasadeny kvoli hem.problemom mozno preto je ten rozdiel, ja mam tie vysledky o.k. 🙂 ved uvidime 🙂

derylka
12. júl 2010

ahojte babule.. zajtra nás čaká KET. chcem sa vás spýtať.. koľko ste tam museli zostať ležať? 😒

sakura
13. júl 2010

@derylka
ahojky. Tak držím palce. Ja pri ET cca 20 minút 😉

nemko
13. júl 2010

@sakura testovala si? ja uz testovat nemusim, v noci som mala strasne krce tak asi je uz po vsetkom a ciarky tmavsie nebudu 😒

kaciatko81
13. júl 2010

@nemko pockaj do krvicky, nikdy nevies 😉 stale drzim palce

nemko
13. júl 2010

@kaciatko taketo to bolo aj pri prvom KET takze viem.....

sakura
13. júl 2010

@nemko
dostaneš na zadok, uvidíš 😠 😠 😠 😠 Ty si inakší pesimista. Aj mňa stále pobolieva bruško - a hlavne večer . Neviem prečo viac večer... Neboj, bude to dobré.... Kedy ideš na krv? V pondelok?
Krpci ti nejako divoko rozťahujú maternicu, uvidíš. To sú nejakí hyperaktivisti 😉

nemko
13. júl 2010

@sakura tato ista bolest co dnes v noci bola aj pri KET a bol neg takze viem, do vcera som mala take v poho bolesti ako na M, ale dnes to bola sila.a testovala si? ja dnes uz nie 😒

sakura
13. júl 2010

Jaaaj, ja som si včera teda urobila sviatok ti poviem. Mala som doma test ešte z minulého roku - taký lacný.... No a samozrejme mi to potom po tvojom nedalo a tak som si ho urobila. A biely ako sneh... Tak som mala celý deň katastrofálny.... V tom jede som zorganizovala dovolenku takže v pondelok po krvičke už aj frčíme ta het. Mali sme ísť teraz ale to sme pre istotu zrušili....
No a to som si ešte potom večer dala aj šampanské.......včera mi bolo už všetko jedno.
A dnes som si robila test - Rapiclear a je tam taka slabunká tá druhá čiaročka, taký tienik. Ale už kašlem na to.... Testnem možno až v piatok alebo v nedelu. Teraz pojdem chystať dovolenku 😀 A už pekne kmitám v robote. No tak je to v kancelárii takže v pohode...
Krvácaš alebo špiníš?

bobi3
13. júl 2010

ahojte babulky, robili niektorej z vás v Iscare IUI? ako to prebieha? mne robil zatiaľ len môj doki, v Iscare mi to ešte nerobili... koľko sa za to platí? ďakujem 😉

sakura
13. júl 2010

@bobi3
ahooj. Držím palec 😉 😉 Neviem kolko stojí, pozri cenník 🙂
To ti akože robil tvoj obvodný?

bobi3
13. júl 2010

@sakura nie obvodný, myslím môj gynekológ, on je externý pracovník Iscare a robil mi to vo svojej ambulancii, no žiaľ nevyšlo 😢 a ďakujem za ten palec 😉 aj ja ti ho držím 😉 koľký DPO si? možno ten dnešný tienik je dobré znamenie... ešte to nevzdávaj!!!

sakura
13. júl 2010

@bobi3
jaaaj, no tak som myslela že obovdný gynekológ 🙂 A u neho si platila kolko? Akurát som pozerala cenník Iscare a nevidím tam IUI.. Asi som slepá alebo nevidím 😀
MNe robili ET v minulý pondelok. Neviem ako sa to ráta - či sa započítava aj deň ET alebo nie 🙂
Ja som myslím si v pohode. I keď to nevyjde, bude ma to srať ale určite sa raz toho bábenka dočkáme 😀

kitu
13. júl 2010

@bobi3 no tak my sme mali mať iui nakoniec sa to zrušilo alestojí totak okolo 75€ ak je to pratnerské a ak je z darovaných spermíí tak 150€ 😉

bobi3
13. júl 2010

@sakura tvoj optimizmus sa mi páči 😵
u môjho gynekológa som platila 67,- eur, v tom cenníku IUI asi ani nie je 😕 žeby to bolo zadarmo? 😀
ak ti ET robili v pondelok, podľa mňa bolo včera ešte na testovanie skoro, skúsila by som asi až vo štvrtok... a na krvičku ideš?

bobi3
13. júl 2010

@kitu ahojko moja, ako zrušilo? 😕 to ma mrzí... ☹

kitu
13. júl 2010

@bobi3 no nám ho dr zrušila že sa máme snažiť prirodzene... že vraj by sa mohlo podari-no v piatok uvidím výsledok😀 a že ak by to teraz nevyšlo tak potom mesiac pauza od hormónov a ideme na to koncom augusta... 😉
bobi a je to v cenníku hneď pod ivf... intrauterinná inseminácia 😉

sakura
13. júl 2010

@bobi3
že zadarmo 😀 😀 😀 😀 😀 Tam sa hádam platí aj za vzduch čo tam dýchaš 😅 😅 😅
No skúsim testnúť ešte buď vo štvrtok alebo piatok a potom ešte v nedelu. Taká poistka pred krvičkou 🙂 . Na krv ideme v pondelok 🙂

bobi3
13. júl 2010

@kitu káj, tak potom dobre 🙂 a snažili ste sa? 😉 v piatok budeš testovať? tak držím palčeky!!!

@sakura hej, hej, platí sa 75,-eur, len stále som sa nedopátrala ako to tam prebieha 😠
no verím, že vám to vyšlo!!! v pondelok daj vedieť 😉

kitu
13. júl 2010

@bobi3 no v piatok idem k dr... a hej snažili sme sa... 😉

nemko
13. júl 2010

@sakura nic, nemam ziadny iny problem a tiez fungujem uz normalne - uz mi je to fuk

marrad
13. júl 2010

@nemko
nemko ako ET ? Ako to dopadlo...

Baby dnes som bola u Valkyho nakonzultacii ze co mi odporuca dalej, dal male konzilium s Petrovou a tou novou Harbulakovou a povedali ze v prvom rade odsledovat cyklus.... po 2 neuspesnych IVF je prvy , ktory mi ide odsledovat cyklus...

Dnes mi urobil ULTZ ze tam ma nieco a ma to 21 mm baby aj je to folik s vajcom, tak to je sila, pretoze vcera a dnes mam najplodnejsi den podla Jonasovho vypoctu, a vobec nie som v strede cyklu....
neviem ako bude dalej a som rada ze opat sa nieco zacalo diat... takze zatial asi Brno posuniem....

kitu
13. júl 2010

@marrad je tam niekto nový? ani som to nepostrehla...?

kitu
13. júl 2010

@marrad a ešte som zabudla že to by bolo super ak by to bol folík s vajom... 😉

bobi3
13. júl 2010

a to je na sone aj vidieť, že vo folíku je vajko či nie? 😕

marrad
13. júl 2010

@kitu
ja tu nie som nova

@bobi3
nie to by zistili az v labaku po OPU.....
Ale mozeme sa dnes posnazit 🙂)))

marrad
13. júl 2010

@kitu
ja uz som pochopila, je tak dr. Harbulakova, ona bola tam hned 1.6- den po tom ako odisli Mrsik s Durechovou...
ja som vtedy bola rozstimulovana od Marsika a zobral ma Valky a bolo aj vtedy pri tom ako ma vysetroval....

sakura
13. júl 2010

@marrad
jeeej tak bodaj by to bol folík s vajkom. Tak šup šup posnažiť sa 😀
@nemko
tak, tak kašlať na to... Uvidíme v pondelok. Je zbytočné sa teraz stresovať - nič už s tým nenarobíme...