Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
cozeň????????????? to ani nehovor fuuuuuuuu,, tak dlho nie nahodu 14.1????????????
skoro som odpadla ,lebo aj ja mam vseobecnu 🙂))))))))))))reku 6mesiacou?????????svadba? gratulujem tedaaa komu lepsie ---- 😀
@kaaaty ano ja som sa jej narovinu opytala ci by som mohla, lebo viem ze robi v Ruzinove tam by som chcela aj rodit, no a ona ze v pohode, tehu knihu mi dali asi v 12tom tyzdni a na poradnu do iscaru,zaplatili sme poplatok 99,-eur...... a tak ficime najprv bola poradna kazde 3 tyzdne teraz uz kazde 2 😉
no pekne 🙂)))) to bude v rodine tie dvojicky aj takk,, moj nazor radcej aj dve ako nic a velmi chcem
@diankas no vlastne mi sme este celkom ani nezacali...zistili mi pco, vysoky testosteron a tieto protilatky...vysetrenie inzulinovej rezistencie mam vo stvrtok...od zaciatku januara beriem ten prednison a antikoncepciu Diane 35 na znizenie toho testosteronu...vraj uz vajecniky vyzeraju lepsie... na buduci tyzden v piatok idem k dr. a rozhodneme sa co dalej....ale najskor si podame ziadost ale predtym podnikneme iui
presne tebe uz sa blizi termin a neviem ci somsa pytala lebo je vas tu vela na kolki krat a akoumetodousa vam to podarilo ?🙂)
ahaaaa, no to vyzera dost komplikovane....drzim ti palceky, nech ti vsetko dobre dopadne...
no ved vsetci pevne verime ,zesa to podari ,ale tak ak nie vsetko preto ,aby bolo babo na pohlavi uz nezalezi len nech to je zdrave...... 😉 😉 😉
no tak moj pripad to sice nie je, ale hadam sa nam vsetkym zadari co najskor...🙂 ale mas pravdu...byby hlavu hore.... 😉
no icsi teda no tam pojdem aj ja zato ze priatel ma 1mil spermii a ja mam pco..... teda dufam ,ze aj ja budem uspesne mat za sebou 😀

@diankas no moje telo vytvara protilatky proti spermijkam...no vlastne ono ich nech...ale ja ano 🙂 ... zistili mi to pri vstupnych testoch a hned mi dali prednison...viem ze som k tomu testu na protilatky podpisovala u sestriciek nejaky papier...