icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

kaaaty
15. feb 2011

@diankas no moje telo vytvara protilatky proti spermijkam...no vlastne ono ich nech...ale ja ano 🙂 ... zistili mi to pri vstupnych testoch a hned mi dali prednison...viem ze som k tomu testu na protilatky podpisovala u sestriciek nejaky papier...

matahacik
15. feb 2011

@lowee , ahoj moja ziadost bola podana 28.12., a uz 14.6.bola schvalena, ale az 1.2. ju mali v iscare...ak dlho cakas, treba si zavolat priamo do poistovne, ja som vseobecna

andysok
15. feb 2011

@lowee kedy si davala ziadost?
@diankas ale ved chapem........ale treba treba....uvidis ako to pomaha

lowee
15. feb 2011

cozeň????????????? to ani nehovor fuuuuuuuu,, tak dlho nie nahodu 14.1????????????

kaaaty
15. feb 2011

@andysok ahoj jej ty si u petrovej uz ako tehulka 🙂 , zobrala ta bez problemov... ja k nej tiez chodim tak ak sa podari by som u nej chcela tiez zostat...

lowee
15. feb 2011

@andysok no ja som si podavala v den histeroskopie 7 tento mesiac

matahacik
15. feb 2011

@lowee ..jezis samozrejme..boze v juni mam svadbu..tak vsade pisem jun🙂))ano bolo to v januari🙂))

andysok
15. feb 2011

@lowee standardne to je mesiac nem boja

lowee
15. feb 2011

skoro som odpadla ,lebo aj ja mam vseobecnu 🙂))))))))))))reku 6mesiacou?????????svadba? gratulujem tedaaa komu lepsie ---- 😀

diankas
15. feb 2011

@kaaaty uf...no to ma mrzi....a aky budes mat teraz dalsi postup po tejto liecbe?

lowee
15. feb 2011

@andysok no ved jasne 🙂)) ale tebe je uz najlepsie dvojicky,aj mna by potesili lebo normalne sa nam nepodari tak dve by mi aj radost urobili. teraz mame dve v rodine dievcatka no radost pekne krasne,.neda sa opisat

andysok
15. feb 2011

@kaaaty ano ja som sa jej narovinu opytala ci by som mohla, lebo viem ze robi v Ruzinove tam by som chcela aj rodit, no a ona ze v pohode, tehu knihu mi dali asi v 12tom tyzdni a na poradnu do iscaru,zaplatili sme poplatok 99,-eur...... a tak ficime najprv bola poradna kazde 3 tyzdne teraz uz kazde 2 😉

andysok
15. feb 2011

@lowee vies co je paradox? manzelova sestra ma 5 deti a z toho dva krat dvojvajecne chalan chalan, chalan baba 😉

lowee
15. feb 2011

no pekne 🙂)))) to bude v rodine tie dvojicky aj takk,, moj nazor radcej aj dve ako nic a velmi chcem

kaaaty
15. feb 2011

@diankas no vlastne mi sme este celkom ani nezacali...zistili mi pco, vysoky testosteron a tieto protilatky...vysetrenie inzulinovej rezistencie mam vo stvrtok...od zaciatku januara beriem ten prednison a antikoncepciu Diane 35 na znizenie toho testosteronu...vraj uz vajecniky vyzeraju lepsie... na buduci tyzden v piatok idem k dr. a rozhodneme sa co dalej....ale najskor si podame ziadost ale predtym podnikneme iui

andysok
15. feb 2011

@lowee tak ved urcite hlavne aby boli a boli zdrave

lowee
15. feb 2011

presne tebe uz sa blizi termin a neviem ci somsa pytala lebo je vas tu vela na kolki krat a akoumetodousa vam to podarilo ?🙂)

diankas
15. feb 2011

ahaaaa, no to vyzera dost komplikovane....drzim ti palceky, nech ti vsetko dobre dopadne...

andysok
15. feb 2011

@lowee no je to tak že oficiálne na 4 neoficiálne na druhý lebo síce boli žiadosti ale na začiatku nedošlo k odberu lebo nezareagovali vajicka

lowee
15. feb 2011

n pekne a ta metoda aka bola?

andysok
15. feb 2011

@diankas
@lowee
@kaaaty ale baby nem boja mám kamosky z iscaru čo sa zadarilo na prvy krát 😉

lowee
15. feb 2011

no ved vsetci pevne verime ,zesa to podari ,ale tak ak nie vsetko preto ,aby bolo babo na pohlavi uz nezalezi len nech to je zdrave...... 😉 😉 😉

andysok
15. feb 2011

@lowee Metoda IXy ultracytoplazmaticke injekcia spermie do vajíčka mimo maternice

diankas
15. feb 2011

no tak moj pripad to sice nie je, ale hadam sa nam vsetkym zadari co najskor...🙂 ale mas pravdu...byby hlavu hore.... 😉

lowee
15. feb 2011

no icsi teda no tam pojdem aj ja zato ze priatel ma 1mil spermii a ja mam pco..... teda dufam ,ze aj ja budem uspesne mat za sebou 😀

andysok
15. feb 2011

@lowee pco su polycysticke vajecniky?to som mala diagnózu aj ja ale počula som to len na začiatku potom to uz nik nevravel tak ani neviem a manžel mal tiež na prd spermiogram takze pokoj ;)

lowee
15. feb 2011

ANO TAK .....SU TO TIE VAJECNIKY TAKZE PODOBNE SME NATOM ..... 🙂

andysok
15. feb 2011

@lowee napadla ma dôležitá vec koli pco som šla na laparoskopiu na vypalovanie bodov aby sa mi netvorilo toľko vajicok a to mi robili v iscare ešte dr.durechova ale neviem či to tam ešte robia

lowee
15. feb 2011

@andysok NO MNE NIC NESPOMINALI DUFAM, ZE MI S TYM NIC NEBUDU ROBIT .... TEDA JA SOM RADA ZE SOM PREZILA HISTEROSKOPIU

andysok
15. feb 2011

@lowee fuuuuu a to je co