icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

bibi24
2. dec 2012

@lucia2505 na KET mozes ist aj hned, zalezi na tebe....

katulka25
2. dec 2012

@karkana ahoj, mna caka tiez KET, pretoze po vybere som mala silny OHSS, teraz idem na kontrolu a dohodneme sa kedy bude vklad. Chcem sa spytat co sa beriem pred KET. Dakujem

chilinkaxxx
2. dec 2012

@lucia2505 tiež plánujem tak, teraz mám prvú ms, koncom decembra druhú a s januárovou chcem začať, teda dve ms je ok.

lucia2505
3. dec 2012

@chilinkaxxx ja mám tak podobne ako ty, okolo 23.12 mám dostať ďalšiu ms a potom okolo 19.1. ďalšia, takže vklad by bol asi niekedy začiatkom februára. Tak možno budeme na rovnako...

denulka85
3. dec 2012

zajtra velky den dufam ze sa dozviem dobru spravu 🙂

eva76
3. dec 2012

@denulka85
držíme palčeky 🙂

denulka85
3. dec 2012

@eva76 dakujeme velmi pekne 😉

katulka25
3. dec 2012

@denulka85 drzim prsty 🙂

katulka25
3. dec 2012

@lucia2505 jaaj dievcata, verim, ze sa k vam pridam aj ja, len dufam, ze to vyjde vsetko tak ako ma

timona
3. dec 2012

V iscare tie IVF -ka aj niekomu vysli?lebo podla prispevkov je to tu jedno neuspesne IVF a KET za druhym, mam pocit ze je to najmenej uspesne centrum. To uz centra niekde v hornej-dolnej su uspesnejsie...Moj nazor.

martinazvo
3. dec 2012

@timona najma taketo "pozitivne" spravy tu isto vsetky co verime ze budeme mat babo ocenime... 😒

timona
3. dec 2012

@martinazvo ja nechcem nikoho odradzovat, aj tam chodim tiez, ale napr. mi je divne ze v teme Gyn fiv je to samy pozit. tehu test a tu stale iba neuspechy. A tak mi vrtá v hlave cim to asi je...mozno tie co to vyslo v iscare nechodia na tieto stranky?

denulka85
3. dec 2012

@katulka25 dakujem zžajtra sa ozvem 😎

martinazvo
3. dec 2012

@timona ano myslim ze je to o tom ze len malo tych co im to vyjde sem chodia... ale tu je to najma o podpore a nie o negativizme... to baby potrebuju... a ja s nimi ;) pochybovanie je zle a psychika robi vela...

katulka25
3. dec 2012

@denulka85 budem cakat 🙂

katulka25
3. dec 2012

@martinazvo

@timona dievcata je to presne tak, ze sem chodia len ti ktori sa snazia o tehu, tie ktore uz tehu su su na inych strankach. a pokial viem iscare ma vacsie uspesnosti. takze hlavne hlavu hore a pozitivna energia

adapa
3. dec 2012

Presne tak.Hlavu hore.Ja mám vďaka Iscaru 2 deti.

martinazvo
4. dec 2012

@adapa vdaka za podporu, aj ja verím že budeme úspešní 😉

monika1202
4. dec 2012

timona @martinazvo baby nezúfajte. Trošku Vás povzbudím. My vďaka ISCARE čakáme v januári chlapčeka. A tak isto jedna maminka čo tam bola týždeň po mne na vklade čaká dieťatko. Takže máj mali asi celkom plodný 😀 😀 😀 Treba sa pozitívne naladiť a ísť do toho.

martinazvo
4. dec 2012

@monika1202 super, gratulujem a prajem veľa šťastia k pôrodu... ja osobne nezúfam a verím, som sa práveže ohradila voči "negativizmu"...

denulka85
4. dec 2012

@katulka25 ahoj no dnes mi povedala lattakova ze v piatok mi spravia transfer prepisala mi lieky tak ich beriem a stvrtok mi budu volat ze kedy presne sa mam dostavit v piatok ale vrak okolo 10tej rano...... 😉 a ti ides zajtra valkimu vsak?

ada83
4. dec 2012

ahojte neviete ci sa dá chodiť k lattakovej aj ked náhodou ostanem tehotná

eva76
4. dec 2012

@timona
áno, nám to vyšlo a teraz máme doma 20 mesačného malého šibala 🙂

katulka25
4. dec 2012

@denulka85 tak to je super, budem drzat prsty aby vsetko dobre dopadlo. ano, ja idem zajtra k valkymu, tak uvidime co mi povie. ale mam trosku strach, tak uvidime

katulka25
4. dec 2012

@ada83 ahoj, je to na dohode, ak bude ochotna, tak nie je problem. a ako inac? co noveho?

ada83
4. dec 2012

@katulka25 ahoj nič ináč noveho do januara este daleko mala by som cca okolo 14 dostať mrchu a mam dr zavolať ale asi nič s toho nebude. a ty ako čitala som že zajtra ides sa dohodnuť tak držím palce aby to bolo tento mesiac

katulka25
4. dec 2012

@ada83 no uvidime podla mrchy, keby prisla skor tak ano, ak nie, tak v januari. uvidime

ada83
4. dec 2012

@katulka25 tak možno v januari sa stretneme na vklade 🙂

denulka85
4. dec 2012

@katulka25 neboj sa dnes tam nebolo vela ludi, aj valky isiel prec okolo 9tešj rano.... neboj sa potom sa ozvy drzim palceky 🙂

kle1984
4. dec 2012

ahoj,som tu nová.aj ja budem chodit do iscare.kolko to cele trva?neake skusenosti z dr petrikovou?pomoze mi niekto,vobec neviem co ma caka