icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

cucoriedkacucoriedka
9. jan 2013

@zuzullik1001 blahoželám aj tebe🙂 aspoň to jedno sa ujalo🙂 držte sa.

sakura
9. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka
heej 🙂 Volala som na recepciu a že dr tam bude mať toho 22 plno tak ma dala na piatok 🙂 Som zvedavá ako sa dohodneme a na kedy vyjde KET 🙂

silvinka20
9. jan 2013

@lucia2505 vkladali mi blastocysty, bola som na PK. ja som nechcela verit tomu ze sa aj druhe ujalo kedze sa druha blastocysta trosku spomalila vo vyvoji.

silvinka20
9. jan 2013

@zuzullik1001 gratulujem. budem drzat palce nech je vsetko v ok. Len teraz si davaj velmi pozor na seba, veelmi vela oddychuj, tak ako ja. nech to malinke rastie.

silvinka20
9. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka ked dostanes menzes budes brat lieky, ja som brala estrimax, pojdes na sono pozru ako ti rastie sliznica maternice, potom dostanes k tomu utrogestan, ides na ket, a za 14 dni odber krvy. je to jednoduchsie ako pri ifv a menej zatazuje organizmus.

ada83
9. jan 2013

@martinazvo tak di drzím palce aby prišla už sa tiež neviem dočkať mojem

martinazvo
9. jan 2013

@ada83 a Ty kedy ocakavas mrchu?

ada83
9. jan 2013

@martinazvo az 19 dufam že pride skorej nie neskor

ada83
9. jan 2013

@martinazvo ideš na prvu injekciu do iscare? ja mam prisť k nim na krv a daju mi papiere na predoperacne a že mi može pichnut 1 injekciu

martinazvo
9. jan 2013

@ada83 nie nie, mne sestricka to pero vysvetlila a picham si sama... kr mi brali uz vo stvrtok a predoperacne mi platia z toho konca oktobra... takze ja tam idem az na 5. den od zac. pichania na kontrolny UZV...

ada83
9. jan 2013

@martinazvo aj mne ho vysvetlila ale povedala že ak to zabudnem možem si prisť pichnuť ale asi to nechám na mamu a pôjdem len na krv

cucoriedkacucoriedka
9. jan 2013

@sakura no, tak to aj ja🙂 zvedavosť je veru veliká🙂 nemala som doteraz pocit tešenia, skôr som bola skeptická, ale od včera som nejaká optimistická🙂 tak uvidíme čo nám povie dr, aj tebe aj mne🙂

cucoriedkacucoriedka
9. jan 2013

@silvinka20 no, dnes mám dostať menzes, len sa mu nejako nechce (dúfam že som neotehnotnela spontánne, bo pôjdem pýtať peniaze nazaad🙂 ale nie žartujem🙂 tak sme rátali aj s dr, že 9 menzes, 22 kontrola a asi 29 KET..tak som zvedavá🙂

gaga83
9. jan 2013

@zuzullik1001 držím palce aby to dobre dopadlo 🙂

martinazvo
9. jan 2013

@ada83 no ja to mam daleko tak toto si radsej budem pichat sama rano doma

ada83
9. jan 2013

@martinazvo to hej a čo mrcha prišla?

katulka25
9. jan 2013

ahojte dievcata, ako sa mate, co noveho?

ada83
9. jan 2013

@katulka25 ja cakam na mrchu a ty ako kedy ideš na ket?

lulinko
9. jan 2013

ahojte žienky..🙂..chcela by som sa Vás spýtať,s manželom si vyberáme do ktorého centra ísť..snažíme sa už štvrtý rok..:(.:(..a počula som velmi dobré referencie na iscare..prosím ako to tam je?..ďakujem velmi pekne za odpoveď...

klaudia84
9. jan 2013

@lulinko ahoj,ja som zacala teraz tiez chodit do iscare.zatial som spokojna.chodim k doktorke petrovej.aj mi sa snazime uz tri roky a furt nic:(cakame na schvalenie poistovne a ideme nato🙂

lulinko
9. jan 2013

@klaudia84 ahoj..🙂.a prosím Ťa čo bolo na prvej návšteve?..aj vyšetrenia?..či len konzultácia?..ďakujem

klaudia84
9. jan 2013

konzultacia plus vysetrenie manzelovy robili spermiogram ,zato sa plati 7 eur.aj krv nam zobrali .25eho ideme na konzultaciu ,uz budu aj vysledky a uvidime co dalej.dufam,ze to pojde rychlo a sup,sup budem tehulka🙂

katulka25
10. jan 2013

@ada83 ahoj, aj ja ckam na mrchu. ma prist zajtrra. dufala som ze pride skor, nevadi

martinazvo
10. jan 2013

@ada83 ahoj, este nie, ale cakam kadzu chvilku, dnes uz je BT sialene nizko... a vcera som takmer znasilnila manzela, co je jasny znak toho ze dnes bude den D 😀

martinazvo
10. jan 2013

@katulka25 ahoj, tak sme tu uz viacere cele zhave cakatelky na mrsku 😀

katulka25
10. jan 2013

@martinazvo tak to veru áno. Som zvedava kedy pride

martinazvo
10. jan 2013

@katulka25 no ja stale nic ☹

katulka25
10. jan 2013

@martinazvo ani ja, ale uz my boli hlava, takze ju coskoro očakávam. Neboj sa pride, len si teraz nato moc upriamena a zbytočne sa stresujes. Skús myslieť na nieco ine

marculik
10. jan 2013

@lucia2505 ahoj no a vlastne ty ako pokracujes?uz si bola na ket ci kedy tam pojdes,si vravela ze zacnes v januari

ada83
10. jan 2013

@katulka25 tak dufam že nám ta mrcha pride čim skôr