Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
@martinazvo ahoj, ani mna to nebolelo. len mi par krat sewstricka zle pichla a mala som modriny, ale inac v pohode. cetrotide je tiez v pohode, len to treba miesat, ale boliet to vobec neboli, ta ihla je tiez taka tenka. takze v pohode
@csokasi mas pravdu, menopur sa miesa, ale picha sa do svalu a cetrotide sa z jednej ampulky vytiahne tekutina, vstrekne do ampulky s praskom, premiesa, natiahne do striekacky a picha do brucha. NO pit nekazali ani mne, ale je dobre pit minimalne 3 litre vody, aby si nemala OHSS, ja som pila viac, ale aj tak som ho mala, a preto idem na vklad az teraz. takze niekomu pomoze pit niekomu nie. ale je dobre, aby si urobila vsetko preto aby OHSS nebol.
dievcata, tak ja stale nic, akurat vcera ma parkrat pichlo a dnes rano tiez pri pravom vajecniku., tak neviem co sa to deje. nikdy predtym som to nemala. tak snad bude vsetko ok.

@ada83 dakujem a zelam skoru mrsku 🙂