icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

silvinka20
13. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka dakujem, ked mas este nejake otazky len kludne napis poradim ak viem.

katulka25
13. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka aha no a ked si vcera dostala mrchu, tak beries nejake lieky? lebo ja som dostala dnes a uz od dnes beriem lieky a na 5 den mam prist na kontrolu a uvidime ako budem reagovat a podla toho bude vklad. ku komu chodis?

katulka25
13. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka ano? tak to som nepocula, tak idem na chili, to ja mozem 🙂 ano, je to moje prve IVF a rovno s KET, kedze som mala OHSS. tak si budeme pisat info kto bude co vediet 🙂

cucoriedkacucoriedka
13. jan 2013

@katulka25 nie, bola som v decembri na kontrolu, a po OHSS mi povedala dr, že počkáme na dve menzesy a potom..takže som dohodnutá až na toho 22 januára...takže fakt to vyzerá na február🙂)) tak ved už počkáme toľko, ked sme to doteraz prežili, nie?🙂 uvidím čo mi povie a ako to naplánuje🙂

cucoriedkacucoriedka
13. jan 2013

@katulka25 no, vidím že sme dopadli rovnako🙂 tak sa teším...dúfam že to vydržíme až dovtedy ked si neoznámime dve palice 🙂))))

cucoriedkacucoriedka
13. jan 2013

@katulka25 a ešte mi napadlo, že veľa po vklade pit...lebo to prirovnávajú k papieru🙂 akože sa to dieťatko priletí..a ked je sliznica vlhká, tak to ide lepšie🙂 no neviem čo je na tom pravdy🙂

katulka25
13. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka no tak to dufam aj ja. a verim, ze nam to obom vyjde. teda vsetkym nam tu 🙂

katulka25
13. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka ano? tak to ja nemam problem, ked som mala OHSS, kupila som si flasu 1 lieter ako odmerku a denne som vypila 5 litrov a anastastie to v pohode ustupilo. takze pit budem. a treba pit uz teraz alebo az po vklade?

martinazvo
13. jan 2013

do kelu, prave som zistila ze som sa zle obj. na kontrolny uzv, lebo to nema byt na 5 alebo 6 den pichania, ale cyklu, tak si tam musim zajtra zavolat a preobjednat sa uz na utorok...

cucoriedkacucoriedka
13. jan 2013

@katulka25 malo by sa už tak veľa piť pri príprave na ket....a hlavne po🙂 no, ja málo pijem....pri OHSS som ale riadne hltala....skoro som sa tou vodou utopila🙂 fakt som vypila aj 5 - 6 litrov🙂 takže je najlepšie si na to dať pozor už pri príprave

ada83
13. jan 2013

@martinazvo a na 1 kontrole bude len utraz alebo aj krv?

katulka25
13. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka no tak ja uz radsje idem nato a budem poriadne pit uz teraz a potom po vklade este viac

martinazvo
13. jan 2013

@ada83 o krvi mi nehovorili ale radsej pojdem na lacno keby mi ju nahodou chceli brat

cucoriedkacucoriedka
13. jan 2013

@katulka25 veru máš pravdu...nič nezanedbať🙂

ada83
13. jan 2013

@martinazvo ak tam nie je tvoj lekar potom ides ku komu?

cucoriedkacucoriedka
13. jan 2013

@katulka25 zabudla som ti napísat, že chodím k dr. petrovej🙂

katulka25
13. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka tak tak 🙂 aby to vsetko dobre dopadlo 🙂

cucoriedkacucoriedka
13. jan 2013

@katulka25 musíme verit🙂 a ty ku komu chodíš do centra?

martinazvo
13. jan 2013

@ada83 no netusim ku komu ma daju, Hruzik tam je ale az poobede a musim prist rano lebo si musim aj pichnut, tak uvidim, snad mi povedia alebo uvidim az v utorok osobne...

ada83
13. jan 2013

Asi ti povedia ked ta budu objednavat to viem ze si nemam pichnut ze az tam podla kontroli a tu pre tym objednavku si mala k tvojmu aj pijes vele?@martinazvo

katulka25
13. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka tak tak, hlavne pozitivne myslenie a mozno sa nato az tak nezameriavat. ja chodim k valkymu. a nemenila by som 🙂

cucoriedkacucoriedka
13. jan 2013

@katulka25 no, raz som bola unho na kontrole, lebo mi to tak vyšlo, že moja tam nebola a bol strasne milý🙂 takže verím ti🙂

katulka25
13. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka no je taky iny, pretozem oc nerozprava, ale ked sa spytas, odpovie na vsetko. a naozaj sa velmi snazi a hlada ako co najlepsie pomoct. takze mu vo vsetko doverujem

cucoriedkacucoriedka
13. jan 2013

@katulka25 a vieš že aj petrova je taká? dost báb na nu nadáva, ale ja som si s nou sadla...tiež vela nenahovorí, ked s opýtam povie, nečičíka, ide rovno na vec, priamo, nič nepredlžuje...takže aj ja jej verím...a ja si myslím, že dôvera je veľmi dôležitá🙂

katulka25
13. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka presne tak, treba im doverovat, pretoze inac to asi nema zmysel. a petrakova, ona je taka starsia vsak?

cucoriedkacucoriedka
13. jan 2013

@katulka25 petrová sa volá...no, staršia, taká blond, nosí drdol, chudulinká...

katulka25
13. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka jaj, sekla som sa 🙂 tak asi viem ktora to je, ona vacsinou ordinuje napravo od sestriciek, nie?

cucoriedkacucoriedka
13. jan 2013

@katulka25 noooo, myslím že ako to berieš...ak to berieš z chodby, tak napravo od sestričiek je valky a ešte trošku dalej, jedny dvere, ona.....a v tých dverách ako sa ide na zákrokové miestnosti, tak je latáková🙂 tiež blond, ale mladá baba.

katulka25
13. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka aha, lebo mne sa zdalo, ze som ju videla olrdinovat tam kde lattakova byva. oni si to mozno menia, neviem. a ako dlho tam uz chodis?

cucoriedkacucoriedka
13. jan 2013

@katulka25 no, možno si to aj menia🙂 no boli sme tam prvýkrát 18. septembra 2012....a hned som mala druhého oktobra hysteroskopiu a potom žiadosť, dva týždne schvalovanie, hned ako scvhálili tak druhý den som začala pichat lebo načas došiel menzes atd atd....takže krátko sme tam🙂