Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
@martinazvo Keď sa spýtaš tak odpovie, je zlatý ... A veď uvidíš čo potom aj Tvoj. A nakoľko dní maš protokol?
@martinazvo budem cakat 🙂
@csokasi ja som po odbere bola doba, ja som mala odber v sobotu, takze v pohode a v pondelok do prace.a pri vklade rozmyslam jeden den doma a potom do prace.
@martinazvo Aj Ja mám na 10, ale na 10 idem na kontrolu, tak neviem či to upravujú.
@martinazvo
ja som bola po OPU viac rozbitá ako po laparke..takže by som v práci asi nevydržala 😝
@csokasi a vcera si bola na prvej kontrole od zaciatku stimulky ci uz na druhej?
@csokasi neskoro teda, mne kazali prist na 5. alebo 6. den, ja idem na 5. a od 6. by som si uz mala pichat aj ten Cetrotide
Taaak presne aj Ja, len mne 5 deň pychania vychádzal na nedeľu tak som bola dnes a rovno my pychali aj Cetrodine. Píšem asi ako tatar ...
@martinazvo ja planujem isť na pn pýtala som sa sestričky od obvodnej a že nie je problém u nás v praci zase kolegyna chorá tak neviem ale zatial sa držím
@ada83 jasne, ja mam vela dovolenky tak preto si ju cerpam, inak by som isla na PN

@csokasi dufam ze nieco mi povie, skusim sa spytat, ja k nemu nepatrim ani tak uvidim...