Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
Kocky, prosim Vas, ktore ste boli na KET, aku uspesnost rozmrazenia ste mali? Lebo s dr. sme sa dohodli, ze najskor dame rozmrazit len 3 kusky. Dakujem
Ahojte tak dnes zacala mrcha. v pondelok idem na krv. nejako ma zacali boliet dutiny.
kocky, tak vcera vecer komplikovana bajonetova zlomenina zapastia pravej ruky, do 2 v noci na pohotovosti a ani minuta spanku kvoli bolestiam... Dne CAR, vajka rastu, v pondelok OPU. Drzte mi palce!
@martinazvo ahoj, videla som ta ale neskoro som si uvedomila,ze s tou rukou si ty :( aspon, ze vajka ok. ja mam vlavo 3 a vpravo 4folikuly .... tak drz palce nech aj mne tak pekne podrastu 🙂 pevne nervy s rukou a drz sa....
@lea231 ahoj, dakujem, aj som na Teba myslela ale mam strasne bolesti tak som rada ze som...
ahojte dievcata chcem sa opýtať este sa mi poriadne nerozbehol menzes počita sa už aj dnes za 1 den
@ada83 dakujem, no to by vadilo, asi by nemohol byt vklad... vtedy by asi mrazili

Ahojte, tak aj ja sa podelim:
vcera-stvrtok som bola na odbere, odobrali 6 vajicok, z ktorych 4 su oplodnene (odporucali metodu ICSI a predlzenu kultivaciu). V utorok idem na ET...tak uvidime.
Ake mozu nastat komplikacie - myslim tym, co vsetko sa moze stat, ze sa po transefere embrya neuchytia?
dakujem