Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
@martinazvo pozerala som tu stranku ale nejako tomu nerozumiem. ty si kedy robila prvz test po vklade?
Dievcata, citite nieco? ja nic. bojim sa ze to nevyslo. iba ma trochu sem tam pichne v podbrusku, inac nic. prsia nic :(
@katulka25 ahoj, no napises tam datum vkladu a napise Ti kedy sa da testovat, kedy zacne a konci zavrtanie, kedy zacne bit srdiecko atd atd, vratane terminu porodu, v ktorom tyzdni a dni si atd
@martinazvo tak tehotná určite si, už len o výšku hcg ide, či bude jedno bábo alebo dve 🙂
@lucia2505 jasne, na to sa chcem urcite spytat, ale tak 2 tyzdne do ultrazvuku mozme len predpokladat 😉
@martinazvo jaaaj. Tak to skysim este raz 🙂 dakujwm a ty alo. Kedy budu vysledky krvi?
@martinazvo ani nie bola som si predlžiť pn a neurobilo mi to dobre ale dala mi vychádzky tak môžem isť von kedy sa tak zle nechodilo 😀 😀 😀 😀 😀

@katulka25 ti mas sancu mas 50 bunkoveho v brusku a ked vydrzalo pk tak uz sa ta nepusti 😀 😀 😀 😀 😀 ale ja zajtra bude vediet co bude v sobotu ci sa budem tesit alebo sa zblaznim