Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
Dievcata, dnes som volala ze sa objednam na zajtra na konrolu a doc.ma tak no, ze az vo stvrtok 🙂
@denulka85. No veru krásne je vidieť tá ciarka;)je to tam;)
@denulka85 jezisi ja odpadnem ty kokos este ze tam ivo siel pocuvaj ma sem nestresuj lebo si privolas zle absolutne toto nerob lebo dostanes fakt, viem kde byvas 😀 😀 😀 ale ja si myslim ze to tentokrat vyslo vsak vidim co tam je a ked sa ti skor neukazalo a az teraz asi si mala nizsie hcg, takze asi tam bude jedno mimino podla mna ale dolezite je ze tam je a nie TRI ako som ti povedala :DDDDDDDDDDDDDD
co je natom pravda ze sa nemaju pyt vody ,ktorý neobsahujú minerály ?kazdý hovori nieco ine.ja napriklad pijem teraz tomu natural broskyna .take sa mozu?lebo jedna pisala,ze lucku nie

@lucia2505 takze ides o mesiac skor mne kazali prist az po marcovich na kontrolu mned potom vyjde vklad zaciatkom maja