Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
Ahojte baby. Zajtra som mala ísť na planovaný zákrok do Iscare, ale zase som prechladnutá, teda mám zapchatý nos a predpokladám, že ma opäť nebudú chcieť uspať. Zatial mám v pláne tam ísť osobne, ale keď náhodou nie, chcela by som vyriešiť náhradný termín s Petrovou telefonicky, kam mám volať na recepciu alebo priamo k sestrám? Lebo predpokladám, že Petrovu ráno na mobile nezastihnem. Porazí ma už z toho, druhý termín a zasa nič....
HBO2 Twilight - rozbresk 1 a stahuje sa dvojka. Dnes to bude Twilight sága deň ... 😀
@ada83 no a ty co si dotedy robila, ja idem zase kukat lemru lemravu to ide na markize ci kde vy ste neboli na vzduchu? treba vies nemozes sa dusit vo vlastnych vies co a este ked aj pes pusti 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝
@muchotravka166 my pozerame na nove kacenku a strasidla presne o tebe rozpravka 😀 😝 😝 😝
@ada83 jaaj vsak keby si ma videlaaa no idem fakt lemrovat tak zatiiim teta moja 😝 😝 😝
inak ked idete na krv do centra ze tak vam aj v ten den zavolaju ako to dopadlo????
@ada83 treba sa akoze objednat no ja neviem ja som tam volala minule este a ze netreba lebo ze nejdem k docentovi vsak ti len krv zoberu preboha, a viem kedy mam chodit na krv vsak od dna et 14 dni tak to je na pappieri
@muchotravka166 ja sa vždy objednam po zakroku aj po IUI ako som odchadzala som sa objednala

@muchotravka166 ja už som mala aj šibačov od susedou tej jeden dobre šibal auuu