Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
@katulka25 no tak myslim ze ci si neznizujes pocet sanci - ked si das 2 moze sa stat ze akurat tento cyklus bude divny a v druhom to moze vyjst aj s jednym ale uz embrya nemusis mat. Chapes ako myslim? Ja dom tiez za dve ale sa bojim. Keby som dala jedno mam este druhe na dalsi pokus.
@katulka25
@ada83
@muchotravka166
@cucoriedkacucoriedka
@denulka85
Baby, rozhodla som sa, že už sem nebudem chodiť. Potrebujem maximálne teraz vypnúť, neriešiť každý deň ivf, ket atď, pozerať twilight 😀 😀 😀 nerobím mi dobre, že každý deň riešim, koľko si vložím, čo keď to nevyjde. Ťažko sa myslí pozitívne, keď začínam pripúšťať, že pôjdem do Brna - NECHCEM ísť do Brna, ale vidíte, bolo to tu spomenuté a už mozog pracuje na plné obrátky, že idem do Brna. Psychika je silná a verím, že dokáže ovplyvniť pozitívny výsledok, preto sa sem vrátim až vtedy, keď budem tehotná - čiže koncom mája 😵 držím vám všetkým strašne prsty, aby vám to všetkým vyšlo a keď sem prídem, aby ste boli všetky tehotné, je to jasné? To je rozkaz 😉 Chcem sa preštelovať na to, že mi na 1000% ket v máji výjde, ale je to ťažké, keď už myslím na 3ivf a Brno. Preto sa s vami lúčim so slovami - VÝJDE TO a basta fidli 😀
@fantinka jeeej no to ti drzim velmi silno paste ja som tak tiez robila ale nie dlho som vydrzala :D ale ano nevnimaj teraz nic sama sa musis rozhodnut nie kazdemu musi to brno vyst boli aj taky ktorym to jednoducho nevyslo, tu ide podla mna o stastie alebo neviem o co a pozitivne mysli to urcite neprestan pozitivne mysliet, takze cakam len dobre spravy 😉
Baby dnes akurát oslavujem 30 tku, pred pár rokmi som si hovorila, že do 30 tky budem mať dve krásne deti. No a realita je úplne iná, dnes si hovorím, že ak bude jedno do 35 budem mať najkrajší darček v živote 🙂
no babule ocuvajte toto...dnes som bola na krv a serticka mi o 14,30 volala, ze mi gratuluje ze pravdepodobne som tehu, a ze zajtra ma chce Valky vidiet a ze to pozrieme na ultrazvuku a ze to, ze spinim a ze som mala negat. test nic neznamena a ze krv je pozitivna.....tak co si o tom myslite?

Baby viete na čo som teraz prišla???? Veď musíme rýchlo umyť okná, lebo takto o dva mesiace už budeme tehotné 😀 😀 😀 a nemôžeme sa namáhať.