icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

denulka85
18. apr 2013

Uz len 30 🙂 🙂 🙂 🙂

fantinka
18. apr 2013

@denulka85 ja mam v jednej tbl 100mg. Nemoze to uskodit urcite. Su sj vyssie davky ale to mi vraveli v lekarni ze nie. No ja keby som konecne pribrala...dufam ze mi da prednison teda. A ten ti dala po kete? Idem si dat len jedno slovo. Vybrala som si pismo na jefnej stranke a mozno k tomu vtacika, ale nie klasickeho len taky znak neviem ako to opisat 😀 bude to mat max 5cm

denulka85
18. apr 2013

@fantinka to mi dala pri druhom kete..... ked v decembri nevysiel dam ti moja kg keby som mohla aj z radostou brucho mam stale nafuknute a opuchnute nohy hrozne.... asi zacnem s jednou denne a to sa berie aj pri transfere vsak?

denulka85
18. apr 2013

@fantinka rozmyslam aj ja ze teraz si to dam zvacsit nablaznila si ma ale potom sa asi fakt uz neobujem 😒

katulka25
18. apr 2013

@denulka85
@fantinka dievcata s tymi vitaminmi to neprehanajte. Nie je dobre telo previtamimovat. Radsej skuste ten ananas

denulka85
18. apr 2013

@katulka25 neboj dam aj ananas papas cerstvy? ale druz nestaci?

katulka25
18. apr 2013

@denulka85 papam cerstvy a sem tam aj dzus 100% 😀

denulka85
18. apr 2013

@katulka25 no to len pocat transferu alebo aj pred?

sakura
18. apr 2013

@katulka25
ahoj.. tak dnes som sa dostala k tým tabletkám... vyšli ma na 27 euro na týždeň 😀
A ako je mi po nich ovela lepšie ako po utroši....klop klop
A čítam že si si robila test 🙂 Neboj v sobotu budú už na ňom kolajnice ako svet 😵

katulka25
18. apr 2013

@denulka85 ten ananas som zacala ododna vkladu

katulka25
18. apr 2013

@sakura mna tiez tak vysli.len ja som to zaokruhlila ;( a ten test bude v sobotu pozitivny. Je to jasne

sakura
18. apr 2013

@katulka25
🙂)) Do kelu som ich mohla mat od začiatku keby som vedela...fakt mi je ovela lepšie ako po utroši...
No a jasnééééé že bude 😵 😵 😵

denulka85
18. apr 2013

@katulka25 takze v sobotu dalsi ten budu uz // to bude 8den?

fantinka
18. apr 2013

@katulka25 @denulka85 kupte si odstavovac. Je to super a iba cerstve stavy. Mnam. Hej tie vitaminy netreva furt. Ja iba do konca aprila. Aj tak mi da dr asi ine. Naco to miesat no nie.

fantinka
18. apr 2013

@denulka85 hehe daj siii. Ukaz foto ako to mas tyyy 😉

katuska54
18. apr 2013

baby na uhniezdenie je dobry ananas cerstvy...nakrajat na 5 kuskov a kazdy den zjest jeden ks. hlavne ten stred...
ja som to zacala papat uz dva dni pred Ketom a potom tych 5 dni po a vyslo to 😀
a pila som aj dzus z cervenej repy- ten je dobry na prekrvenie maternice...
takze ziadne umele vitaminy.

denulka85
18. apr 2013

@fantinka mam ostavovac ale som leniva odstavovat 😕 tak ecko netreba jest pri vklade?

denulka85
18. apr 2013

@katuska54 takze cerstvy ananas hovoris fuj repu nelubim to ma hned napne ale miesto une nieje?

denulka85
18. apr 2013

@fantinka myslis nohu? chrbat neviem odfotit pockaj mam jednu fotku hned po tetovani ale tam to je napuchnute poslem ti do spravy

katuska54
18. apr 2013

@denulka85 hej cerstvy ananas...a repu mozes vymenit napr. 1 dcl cerveneho vina kazdy vecer...ja som aj to pila do vkladu a po vklade iba natajnasa asi dva dni po....ale ten dzus je chutny. predavaju ich v tescu alebo v terne v chladnickach..

denulka85
18. apr 2013

@katuska54 vinko to je lepsie :D ako repa zima ma vytrasie ach

denulka85
18. apr 2013
fantinka
18. apr 2013

@denulka85 krasne to je. To sa da fakt pekne potiahnut az hore. Potom ti ukazem moje.

fantinka
18. apr 2013

@katuska54 och tu repu nezvladnem ☹ ale teda ananas hovoris...ok. Vino nelubim ale deci denne zvladnem. Aspon sa dopije svadobne haha.

katulka25
18. apr 2013

@sakura mne je po nom prave ze tazsie. Aj zaludok ako keby ma bolel a pritom to neprejltam. Neviem

katulka25
18. apr 2013

@katuska54 myslus ze cervenu repu si mam dat este aj ja?som 6 den po vklade. A ananas ten stred papam;)

denulka85
18. apr 2013

@fantinka da sa ale mna to bolelo pri prstoch a hned to opuchlo 😒 da vies moj tates brutalne tetuje on vymysli vsetko mozne vsak kukni omasta roland ma tam fotky na webe

fantinka
18. apr 2013

@denulka85 ja idem jednej babe. Kukni na fb: Adine tetovacky

denulka85
18. apr 2013

@fantinka ok idem kuknem

denulka85
18. apr 2013

@fantinka ja tam nic nevidim myslis ada83?