Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
Dievcata, chcem sa vas opytat... co ste boli na laparke, hysteroskopii alebo comkolvek podobnom v Iscari.. ja som mala ist teraz ,akurat mam ms, ale vychadza mi do toho sluzobna cesta do zahranicia, a ked sa vratim, bude uz zas nejaky 16 DC, cize po ovulacii s najvacsou pravdepodobnostou.. neviete - budem musiet cakat na dalsi cyklus? Alebo sa to moze robit aj vtedy...? Uz nechcem cakat ani jeden tyzden, a hrozne ma stve, ze s tym nemam co robit ☹
@katulka25 oh, je mi to luto...tak som Ti drzala palce... vyplac sa, vyzur sa a sup do dalsieho kola...hoci sa mi to tazko pise, lebo ja sama som stratila nadej..a ani na KETko sa mi nechce ist, lebo viem ako to zase dopadne...
@kvetkokvetko
@denulka85 dakujem dievcata. No mam sa vseliako. A kedy pojdem na dalsie neviem.asi to skusime prirodzene terax. A potpotom ked tak odznova
@lucka_220809 ahoj, asi neporadim, ja som mala HSK 6 DC a LPS 9 DC...po ovu to asi nechcu robit, co ak by si bola tehotna...ale mozno sa mylim...a myslim, ze je aj nejaka samostatna tema na HSK a LPS, skus sa aj tam popytat alebo pocitat par stran diskusie
@kvetkokvetko dakujem.. no uz sa tak zmierujem s tym , ze asi este mesiac budem cakat na tu laparku.. len uz som z toho obcakavania fakt utahana. Ale tak co, cas neposurim, a vzdy je snad sanca, ze sa aj prirodzene podari, tak to tak idem brat. Dakujem za odpoved...
@lucka_220809 ale urcite zavolaj do CAR, ze ako sa veci maju a mozno ti povedia, ze sice to nerobia, ale ked je to takyto pripad...
@kvetkokvetko no volala som, Valky mi povedal, ze sa mam ohlasit po sluzobke.. nechce mi to robit skor, pred tym cestovanim, keby nahodou som mala komplikacie nejake.. no a ja si myslim, ze potom mi to zas uz nebude chciet spravit, az dalsi cyklus.. ale tak uvidim, som sa hned aj objednala k nemu a pridem sa dohodnut, tak mi povie sam, ako to bude..
inak kolko báb co sme tu vlastne v Iscare otehotnelo od zaciatku roka? 1-2?Fakt uzasna uspesnost...Mna uz napadlo, ci oni nam vobec aj tie embryá vkladaju, ci to len nejako nezahraju, akoze nam vkladaju, aby sme tam dookola chodili.
@timona Aj ja som otehotnela a spolu so mnou aj kamoska. Ona caka jedno babo a ja dvojicky. Podla mna su tam super. Baby a viete co mne po vklade embyjok moc pomohlo? Ze som sem nechodila a necitala nic. Je to stresujuce, aj ked viem, ze si tu dodavame silu, ale po vklade treba byt v klude. A staci, ze si precitate, ze jednej to nevyslo, alebo ze ma neg. test a uz je cervik pochybnosti na svete. A aj testovanie je stresujuce. Ja som bola pred tym v gyn five a vzdy som sa testovala, co ma len vystresovalo a teraz som vsetko urobila inak a booom je to tam. Drzim Vam palce nech sa kazdej zadari. PS: Nechcela som mudrovat, len hovorim svoj nazor.

@denulka85 ja som mala soundtrack z twilightu 🙂 turning page a na trailery dvd sme mali z Rapunzel 🙂