Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@ingrid0105 ja mam jeden folikul a dufam, ze aj daco v nom🙂. uvidim v stredu idem na odber, lekar nebol velmi nadseny tym poctom, ale u mna je aj to uspech, lebo pri maximalnej davke hormonov v inom cykle jeden folikul tiez a teraz v native to iste. dufam, ze pojde vsetko dobre, dam vediet🙂. a ty kedy vlastne ides? uz som zabudla, idete na stimulaciu, alebo mate aj nejakych zmrazenych krpcov?
@ingrid0105
@santeema
ja idem tiez v stredu na odber, mala som vcera na 12DC folikul 19mm, vcera vecer som pichala pregnyl, uvidime zajtra ako dopadnem, bol tto nativ, nic som nebrala, nepichala, uplne, ze skusim ci nieco bude na utz a je tam, snad vydrzi do zajtra 😵
@santeema
@gagirl
@silvia545
@ingrid0105 Tak baby....ja asi nič z toho tento cyklus...ja som na femaru zareagovala úplne zle...na 7 DC žiaden folikul a endometrium 2,3 mm...To som ešte nikdy nemala takto...vždy som mala endometrium okolo 5-6 na 7 DC....a aj nejake foliky....Och...smutná som z toho...Vyzerá to ako anovulák...zase sa to se...
@santeema v piatok bud.tyzden utz uvidim duffam ze bude ovulka mame 1 ks 1HB
@cmudlo to je mi luto ale nevzdavas sa a to je dobre treba skusat dalej
@chelly tebe velmi fandim ze sa ti podarilo. Nech je vsetko ako ma byt. Viem nejak dopomict mojmu telu s ovulkou?
@ingrid0105 dakujem! uff no zavisi, co je vo veci. ja osobne by som skor stavila na lieky nez na prirodne veci. je tam vacsia istota. kazdopadne drzim palce, nech to klapne.
@ingrid0105
no idem bez narkozy vraj 😉
@ingrid0105 jej to je super. HB 1 je paráda. Držím palce.
baby, ako to vyzera teraz v reprofite?? rozmyslam, ze by sme na rok zasa sli ....odporucate mi ? boli sme tam 2x a uz som si povedala , ze nepojdem tam po skusenosti, co som naposledy mala, ale ked mam pravdu povedat, sk centra ma odradzaju a v reprofite boli aspon ferovy, co sa tyka ceny ....nikdy nam nezaratali vela..
co poviete na otevrela??
@jankamilo no nemozes pozerat na mna 🙂 lebo ja som taky nestandardny pripad ... ked ides na prve ivf tak reprofit je dobre centrum ...
ja osm mala smolu na otrasnu anesteziologicku a aj ten den bolo strasne vela pacientok a slo to ako na beziacom pase ..a bolo to tam otrasne ... pre mna zla skusenost..prvy krat ked som bola bolo to ok, ale druhy krat velmi zle...ale nemozes pozerat ako pisem na mna, lebo to bolo asi take blbo obdobie vtedy ...
a preto sa bab pytam ze ako to tam teraz je 😀
@silvia545
@ingrid0105
@nelly3
@gagirl

@marculik netestuj tak ked sa nato necitis..ale dufaj a ver..ja tiez verim ze vsetko je v poriadku..drz sa 🙂