Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@marculik aj ja som krvacala, na 9. den po KET, potom som uz len slabo spinila a mala som pozitivny test 🙂 Podla mna si tehu, krvny test Ti to potvrdi 🙂
@marculik aj ja sa teším, supeeer! Všetko dobre👍
@marculik tak sa neboj. ja som zacala spinit v 6 tyzdni a obcas sa mi objavilo az do tusim 14tt. treba sa teraz hlavne upokojit a mysliet pozitivne. znova zavolaj aj do brna. mozno ti zvysia davku progesteronu a takisto sa nenechaj odbit u dzurillovej, nech ta zoberie alebo aspon prekonzultuje cez mail/telefon. budem moc drzat palce
@marculik vsetky Ti tu velmi drzime paste, tusim, Ty sa snazis uz tiez dost dlho. Verim, ze tentokrat to uz bude v poriadku a v lete uz budes drzat babo v naruci, velmi si to zasluzis 🙂 Normalne si mi zdvihla naladu tym pozitivnym testom, velmi sa tesim 🙂
Dakujem Vam velmi baby ,dufam ze nam to vsetkym uz vyjde

@marculik ale nieee:( nemoze to byt este v poriadku?neskusala si test?uz si sa rozkrvacala?