icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gagirl
8. nov 2016

@marculik ale nieee:( nemoze to byt este v poriadku?neskusala si test?uz si sa rozkrvacala?

gagirl
8. nov 2016

@nelly3 drzim na zajtra velmi palce 🙂

marculik
8. nov 2016

@gagirl no uz sa spustaju o tyzden skor tak aj preto viem ze uz je koniec

gagirl
8. nov 2016

@marculik ale do kelu..toto nie je pravda☹je mi to velmi velmi luto..nechapem to..skus rano testnut..a uvidis..ach..

marculik
8. nov 2016

@gagirl :'(

cmudlo
8. nov 2016

@silvia545 áno vraj je to podobné...podľa nich...ale to je vlastne liek ktorý sa používa pri rakovine prsníkov..a ako vedľajší účinok je tvorba folikov..vraj je setrnejsi ako clostil a práve že neznižuje tu sliznicu....no u mňa pôsobil úplne opačne...

cmudlo
8. nov 2016

@matusik6 tak to presne ako ja...a potom co ...ani ste nepokracovali v stimulke?

cheeky82
9. nov 2016

@marculik a kolky den po vklade si???

cheeky82
9. nov 2016

@marculik ale nemozu sa predsa o tyzden skor. ak je to o tyzden skor, mohlo by to byt zahniezdenie. ja tomu nechcem verit ☹

marculik
9. nov 2016

@cheeky82 moja takto mi to stale odide ,na 7den krc krv to som minule nekrvacala iba kvapka krvi sa ukazala a bol koniec :'(

cheeky82
9. nov 2016

@marculik ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ach moja.

marculik
9. nov 2016

@cheeky82 tak som pisala dr. do Brna a aj som volala do Nitry znovu na pretestovanie no dr. mi povedala,ze sa mi pozrie na vysledky a ze v piatok mam zavolat ,tak som zvedaav vcom to je ,ked to tak skoro skonci ☹

cheeky82
9. nov 2016

@marculik hej, to je zvlastne ze okrem toho ze sa to neuchyti, este ti aj MS pride skor a to beries hormony, ktore by to mali zadrzat. budem na teba mysliet. dufam, ze srdiecko ta aspon trosku potesilo

ingrid0105
9. nov 2016

@nelly3 @santeema drzim palce babenky 🙂 aby bolo vajko a pekne sa oplodnilo 🙂

marculik
9. nov 2016

@cheeky82 baby dnes som to chcela mat potvrdene aj testom a test pozitivny ,vcera sa ukazala krvicka no spinenie pokracujeme a test dopadol takto
@gagirl

cheeky82
9. nov 2016

@marculik ty teleso jedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 co som ti vravela🙂))))))))))))))) supeeeeeeeeeeeeeeeeer

cheeky82
9. nov 2016

@marculik rychlo na krvny test a volat Dzurillovej. mozno zvysit davku medrolu ak beries, mozno zacat pichat clexane
ja sa taaaak tesim

gabika2015
9. nov 2016

@marculik aj ja som krvacala, na 9. den po KET, potom som uz len slabo spinila a mala som pozitivny test 🙂 Podla mna si tehu, krvny test Ti to potvrdi 🙂

bianitka996
9. nov 2016

@marculik aj ja sa teším, supeeer! Všetko dobre👍

marculik
9. nov 2016

@cheeky82 ked medrol neberiem preto sa bojim lebo vysledky boli na 80 percent dobre bez neho a clexane picham

cheeky82
9. nov 2016

@marculik tak sa neboj. ja som zacala spinit v 6 tyzdni a obcas sa mi objavilo az do tusim 14tt. treba sa teraz hlavne upokojit a mysliet pozitivne. znova zavolaj aj do brna. mozno ti zvysia davku progesteronu a takisto sa nenechaj odbit u dzurillovej, nech ta zoberie alebo aspon prekonzultuje cez mail/telefon. budem moc drzat palce

marculik
9. nov 2016

@cheeky82 na 8 den na krvny test ?

cheeky82
9. nov 2016

@marculik ja som raz bola na siedmy den. nastastie tam moj gynekolog vtedy nebol, len sestricka, lebo on odmieta testovat skor ako 2 tyznde po vklade. ale mozno ked mu povies ze co a ako....

gabika2015
9. nov 2016

@marculik ja som isla na krvny test na 11. den po KET. V Brne mi medzitym zvysili davku Utrogestanu. @cheeky82 ma pravdu, treba tam hned zavolat

marculik
9. nov 2016

@cheeky82 uvidim skusim testnut zajtra alebo napozajtra a uvidim aka bude ciarka ci zostane silna ci zoslabne

gabika2015
9. nov 2016

@marculik vsetky Ti tu velmi drzime paste, tusim, Ty sa snazis uz tiez dost dlho. Verim, ze tentokrat to uz bude v poriadku a v lete uz budes drzat babo v naruci, velmi si to zasluzis 🙂 Normalne si mi zdvihla naladu tym pozitivnym testom, velmi sa tesim 🙂

gagirl
9. nov 2016

@marculik no vidis to mojaaaaa..mam zimomriavky..tesiiiii sa velmiiiii..superrrrrr 🙂

marculik
9. nov 2016

Dakujem Vam velmi baby ,dufam ze nam to vsetkym uz vyjde

cmudlo
9. nov 2016

@marculik wwwaaawww super!!! Držím palce!!! veľmi!!!

marculik
9. nov 2016

@cmudlo dakujem no dufam ze to bude dobre