icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

izzie27
9. nov 2016

@marculik gratulujem pekne tehulkovanie

marculik
9. nov 2016

@izzie27 dufam ze to dopadne dobre a ze vydrzi lebo som mala krvicku a aj spinenie

saldiv
9. nov 2016

@marculik vačšinou spinenie je dobre znamenie!!! Drzim palce nech malinke rastie 😘

marculik
9. nov 2016

@saldiv ale moc uz spinim normalne sa postavim a tecie taka hneda voda akoby :(

saldiv
9. nov 2016

@marculik nohy hore a klud. Kontaktuj lekára a čakaj. Hnedá je dobrá , nech nie je červená ;)

izzie27
9. nov 2016

@marculik oddychuj, nohy vyloz a zavolaj dr. Drzim palce nech to dobojujete do stastneho konca

matusik6
9. nov 2016

@cmudlo
Nie riešim dv
Prvé IVF s vysokými dávkami nič sa mi tiez nevytvorilo
Mám nízke amh

santeema
9. nov 2016

@ingrid0105 no moje sa neoplodni asi, lebo folikul "skolaboval"🙂...cize praskol, mi povedal lekar. mi to prislo aj smiesne, ze este aj folikul kolabuje🙂. ale nevadi, tak to asi malo byt, skusim native aj v decembri, alebo tu soft stimulaciu tym closti...neviem cely nazov, tu som este nemala. aku mate s tym skusenost kocky co ste tu a citate to. sli by ste do nativu, alebo softu? dik za info

cheeky82
9. nov 2016

@santeema ja som skúšala nativ dva mesiace po sebe. Raz sa vajíčko uvoľnilo pred odberom a raz bolo bohužiaľ nezrelé

ingrid0105
9. nov 2016

@santeema ze skolaboval??? Ma picne🙂 no soft je o trosku drahsi a mozno bude dve tri vajka

cheeky82
9. nov 2016

@santeema ja som pri softe mala 8 vajíčok ale len 5 zrelych. Závisí od množstva liekov, ako reaguješ a tak. Ale mozno další nativ ti vyjde.

bianitka996
9. nov 2016

@santeema ja som mala soft a dve vajicka a obe sa oplodnili nechaj si poradiť od doktora.

gagirl
9. nov 2016

Ahojte dievcata..Priznam sa ze ja mam uz po stimulke aj opu..Mala som soft,6vajicok zobrali,4boli zrele a aj sa oplodnili Picsi..Na 3.den boli z nich vsetkych pekne embryjka este,7,8,10bunkove..Problem je ten ze 5den rano boli vsetky 4len CM..Chceli sme dat pgd,co jasne ze dnes sa nedalo z nich..DR.sa vyjadril ze uvidime ake budu zajtra rano,6den.Som popravde z toho dost sklamana a smutna..Necakala som ze budu len morulky,mavala som aj blastocysty pekne predtym..Neviem v com je problem ale myslim ze v spermiach..Aku mate skusenost,mozu to este embryjka dobehnut?

gagirl
9. nov 2016

@santeema ahoj..takze ani neodobrali vajko?

cheeky82
9. nov 2016

@gagirl co to čítam moja😞 Ja s tym nemam skúsenosť ale viem toľko ze za vývoj embryi zodpovedá vajíčko prvé tri dni, takze je možné ze je problem v spermiách

anaba1
9. nov 2016

@santeema ahoj, ak bol toto tvoj prvy nativ, tak by som vyskusala este dalsie 2 mesiace nativ. Je to bez hormonov a aspon ja som mala uplny klud pri tom. Ale ja mam znizene amh, foliky boli 2 nativy prazdne, tak potom som sla do softu a z 3 folikov bolo len 1 vajko..ale ty mozes mat viac..urcite by som este vyskusala nativ.

anaba1
9. nov 2016

@nelly3 ahoj, no ako si dopadla? Dufam ze sa podarilo..

marculik
9. nov 2016

@gagirl buden ti moc drzat palce a nevesaj hned hlavu ved uvidis aby si nebola este prekvapena

cheeky82
9. nov 2016

@marculik teraz tu uz frajeruje ked ma pozitívny test😝 Dúfam ze sa krvácanie nezosilnelo a oddychujes. Obom Vám to vyjde

marculik
9. nov 2016

@cheeky82 este nie som uplne happy ved vies poznas to stale sa bojim ci to ozaj bude dobre ,dnes som pisala do brna a ki poradila ked spinim nech idem si dat pichnut progesteron tak som sla ,no uz tak nespinim ako doobedu no stale citim

cheeky82
9. nov 2016

@marculik strach bude cely čas. Ja mam trosku nižšie položenú placentu a do toho zapchu a nie je dobre tlačiť. Bez toho aby som sa nepozrela na toaletak z wc neodídem. Budem sa báť až kým sa nenarodi a potom uz navždy

gagirl
9. nov 2016

@cheeky82 aj ja si myslim ze spermie.dali sme picsi aj macs teraz..tak nechapem..Mna asi dnes porazi aky mam stres..ja uz fakt nevladzem..stale ocakavanie,chvilu radost a zasa sklamanie..Neviem ci sa ja niekedy dockam vlastneho dietata☹

gagirl
9. nov 2016

@marculik dakujem moja..pravda je taka ze toto som necakala:(vy sa drzte s bublinkou,drzim stale palce..

cheeky82
9. nov 2016

@gagirl dockas. Este ani teraz to neni stratené. Kazdy vecer sa modlim za nášho prcka, pridám k modlitebňa teba

ingrid0105
9. nov 2016

@gagirl super pocet vajok a aki pisu baby vajka su ok spermie to kazia ten dalsi vyvoj. Ale vzdy a toto forum je toho dokazom sa deju zazraky a pockaj zajtra aki budes prekvapena♥

gagirl
9. nov 2016

@cheeky82 dakujem moja..si zlata..mna porazi zajtra ked mi zavolaju ze nie je vhodne ani jedno na vklad..To neviem ako predycham:( Vy sa s krpcekom drzte,vela zdravia vam obom prajem..

gagirl
9. nov 2016

@ingrid0105 dakujem pekne moja..ano,ja viem mas pravdu..hnevam sa na seba ze to uz dopredu vzdavam..ale fakt ma ta dnesna sprava dost zobrala..necakala som to..tak dobre to vyzeralo 3den..a este ked sme dali picsi aj macs som myslela ze budu spermie lepsie..🙂

chelly
9. nov 2016

@gagirl joj Maji do frasa :( držím palce nech do zajtra zabojujú

gagirl
9. nov 2016

@chelly dakujem Miska..

cmudlo
9. nov 2016

@gagirl nezúfaj moja. Ver tomu malému...aj z morulky sú bábätká. U teba jej bude lepšie 😉 drzim palceky velmi