Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@ingrid0105 no moje sa neoplodni asi, lebo folikul "skolaboval"🙂...cize praskol, mi povedal lekar. mi to prislo aj smiesne, ze este aj folikul kolabuje🙂. ale nevadi, tak to asi malo byt, skusim native aj v decembri, alebo tu soft stimulaciu tym closti...neviem cely nazov, tu som este nemala. aku mate s tym skusenost kocky co ste tu a citate to. sli by ste do nativu, alebo softu? dik za info
@santeema ze skolaboval??? Ma picne🙂 no soft je o trosku drahsi a mozno bude dve tri vajka
@santeema ja som mala soft a dve vajicka a obe sa oplodnili nechaj si poradiť od doktora.
Ahojte dievcata..Priznam sa ze ja mam uz po stimulke aj opu..Mala som soft,6vajicok zobrali,4boli zrele a aj sa oplodnili Picsi..Na 3.den boli z nich vsetkych pekne embryjka este,7,8,10bunkove..Problem je ten ze 5den rano boli vsetky 4len CM..Chceli sme dat pgd,co jasne ze dnes sa nedalo z nich..DR.sa vyjadril ze uvidime ake budu zajtra rano,6den.Som popravde z toho dost sklamana a smutna..Necakala som ze budu len morulky,mavala som aj blastocysty pekne predtym..Neviem v com je problem ale myslim ze v spermiach..Aku mate skusenost,mozu to este embryjka dobehnut?
@santeema ahoj, ak bol toto tvoj prvy nativ, tak by som vyskusala este dalsie 2 mesiace nativ. Je to bez hormonov a aspon ja som mala uplny klud pri tom. Ale ja mam znizene amh, foliky boli 2 nativy prazdne, tak potom som sla do softu a z 3 folikov bolo len 1 vajko..ale ty mozes mat viac..urcite by som este vyskusala nativ.
@gagirl super pocet vajok a aki pisu baby vajka su ok spermie to kazia ten dalsi vyvoj. Ale vzdy a toto forum je toho dokazom sa deju zazraky a pockaj zajtra aki budes prekvapena♥
@ingrid0105 dakujem pekne moja..ano,ja viem mas pravdu..hnevam sa na seba ze to uz dopredu vzdavam..ale fakt ma ta dnesna sprava dost zobrala..necakala som to..tak dobre to vyzeralo 3den..a este ked sme dali picsi aj macs som myslela ze budu spermie lepsie..🙂

@marculik gratulujem pekne tehulkovanie