icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

mimika1973
9. dec 2016

@silvia545 jasne, ze zabojuje, tak isto to bolo aj u mna tieto stadia, sa uchytili obe na zaciatku, ale pokracuje len jedno 🙂, co sme tomu radi ;)
Tfuj tfuj, pod stromcek pekny vytuzeny darcek prajem! 😇

matusik6
9. dec 2016

@mimika1973
Ty si tehu 🙂

santeema
9. dec 2016

@mimika1973 jeeej ty cakas babo?🙂)...super a kolky si tt?

silvia545
9. dec 2016

@mimika1973 😘😘 ďakujeem ☺
A akože si aj ty tehulka 🙄 no aká si tajnostkárka 😀😀 gratulujeem zo 💟 užívaj si tehulkovanie 😘🤰

ivetka24
9. dec 2016

Ahojte chcela by som sa opytat ako ste si vybavovali potvrdenie z klinickeho centra k ziadosti o preplatenie ivf v cechach? co vsetko k tomu treba a kolko to asi trvalo. dakujem

fatma1
9. dec 2016

@buba08 Cauko.Pytala si sa uz sice davnejsie na ERA test,t. j. Test na implementacne okno.Absolvovala si to uz?A kde to ponukaju?na SK som to nenasla nikde,v CR v Zline a potom az v Prahe

buba08
9. dec 2016

@fatma1 nie neabsolvovala, na Sk mi to navrhla dr. Cernakova z reprogenu, ak by si sa na to dala, tak odber vzorky ti urobia v Iscare BA a posielajú to niekam mimo, ale cena 700 €, co sa mi zdá veľmi vela, objektívnosť výsledku platí cca do pol roka, potom to treba absolvovať znovu, ale najlepšie ti to vysvetli dr. Cernakova

chmurkaxy
10. dec 2016

Čaute baby,už som po vklade jednej XB1, tak nám držím päste 🙂

gagirl
10. dec 2016

👏🙏❤

gagirl
10. dec 2016

@chmurkaxy predosly prispevok bol pre teba;)

chmurkaxy
11. dec 2016

@gagirl :-* ĎAKUJEM 😘 išli sme tam síce s tým,že dáme dve,ale zrušili má, že po cisárskom už nikdy nemôžem dávať dve kvôli jazve (v GynFive toto fakt nikto neriešil,tak neviem prečo tam majú iný prístup). Takže snáď sa naša bubli prichyti aj sama. Len mam strašný kašeľ (beriem aj kortikoidy,tak asi sú sirupy zbytočne), tak snáď tam na Agatka dobrú trampolínu 🙂

gagirl
11. dec 2016

@chmurkaxy mozno je fakt lepsie teda vkladat len jedno..Nevadi,tentokrat bude jedno a potom si este pojdete pre surodenca..Inak aj ja som kaslala a bala som sa ze to kvoli tomu nevyjde,a prave vtedy to vyslo..Drzim vam silno palce..meno ste vybrali super😉drzte sa😘🤰👧

petkaapalo
11. dec 2016

@sussah ahoj, natrafila som tu na teba s tym, ze ides do Reprofit ku Strakovej... Snad nie som vtierava, mozem sa spytat, ci si uz mala termin a ako sa ti pozdavala? Myslim z medicinskeho aj ludskeho pristupu. Dakujem a drzim palce...

lubica1979
11. dec 2016

Baby prosím Vás čo všetko sa spolu s faktúrou posiela do poisťovne na preplatenie? Ďakujem

rada2002
11. dec 2016

Viete mi povedat preco pri uzivani medrolu mame mat chraneny styk? V nitre mi zistili preukazanu celularnu odpoved voci spermiam partnera. Nali ste to niektora a podarilo sa vam potom otehotniet?

astrid55
11. dec 2016

Dievcata, uz som to tu raz pisala, skusim este raz. Mali ste niektore po KET alebo ET slabe krvacanie? Asi 3 tyzden po transfere. V piatok som slabucko krvacala (len raz), sla som k lekarovi, pichli mi Kanavit a Dycinon a kazali lezat. Mam takto vyzdrzat do prveho UTZ, co su este 4 dni. Mali ste nieco podobne? Obcasne slabucke krvacanie/spinenie v prvych tyzdnoch? Picham si este fraxik,davam utros, plus stale estrofem. Dakujem za info

stella25
11. dec 2016

@astrid55 ahoj. Ja som mala spinenie až do 11tt, mne zvýšili dávky utrosu na 4_2_4, z čoho som nakoniec dostala strašnú mikozu. Kazali mi šetriť sa a iba krátke pre chadzky. Potom to už bolo ok.

astrid55
11. dec 2016

@stella25 dakujem za odpoved

zlatanka30
11. dec 2016

@astrid55 ja som mala presne toto iste davali mi kanavit kvapky a ascorutin

astrid55
11. dec 2016

@zlatanka30 dakujem a ako to u Teba dopadlo?

zlatanka30
11. dec 2016

@astrid55 trvalo to cca do 12tt kym sa nevytvorili placenty a potom uz bolo dobre

astrid55
11. dec 2016

@zlatanka30 jaj, az teraz som pozrela ako super to u teba dopadlo🙂 Blahozelam!

bebe133
12. dec 2016

@sussah ahojky. A kde ti vysetrovali ten prolaktin? U gynekologicky alebo uz na tej repr. Imun. Super ze mate reprodukcnu imunologiu aj v presove a nemusis sa trepat az do nitry. Ake lieky ti nasadili? Ja budem vediet vysledky az 10teho januara no a potom na tretie ivf. Ja dufam ze uz bude uspech. Ja rozmyslam ci nedat spravit pgd, len to k uhnirzdeniu nepomoze ale len budeme vediet ci su aspon kvalitne

sussah
12. dec 2016

@petkaapalo neviem zatial som u nej nebola. Mam konzultaciu az v januari. Zatial sme si len pisali. Rada by som taktiez vedela, ze ci ma niekto s nou skusenosti 🙂

sussah
12. dec 2016

@bebe133
Ahoj, tak si predstav, ze ten prolaktin mi zistili len tak z krvi, ked som poziadala moju gynekologicku, aby mi urobila hormonalny profil. To museli vediet na klinike a nic nepovedali! Keby to malo byt len toto! Tak potom sme zbytocne platili, brali lieky a pichali injekcie. Gynekologicka mi dala lieky na znizenie prolaktinu, ale zacnem ich brat az po hysteroskopii tento tyzden. Taktiez som objavila Vitex-jahnaci extrakt, ktory znizuje tento prolaktin. Dnes ideem skusit aj akupunkturu. Hej aj ja dost zvazujem PGD, lebo mame aj slabsi spermiogram, ale je to dost finance narocne....

astrid55
12. dec 2016

@sussah AHOJ, ak sa mozem opytat kam ides skusit akupunturu? dakujem

babusik85
12. dec 2016

@sussah a kde si chodila na kliniku, kde Ti toto nevraveli? ked gynekologicka videla, museli vidiet aj oni. zaujimave

cheeky82
12. dec 2016

@sussah
@babusik85 baby hormonalny profil neni konstatny. Minuly mesiac si mohla mat prolaktin ok a tento uz nie. takze neni iste a nechce sa mi verit, ze CAR ti netestovalo prolaktin alebo nebodaj jeho hodnoty nebrali v uvahu. teda ak chodis do Reprofitu, myslim, ze by si to nedovolili. i ked v dnesnej dobe je asi vsetko mozne....

babusik85
12. dec 2016

@cheeky82 to je pravda 🙂

petkaapalo
12. dec 2016

@sussah aha, dakujem.