icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gagirl
13. dec 2016

@silvia545 zajtra nas tu vsetky potes tymi krasnymi //..Mas tu velku podporu..velmi ti to prajeme Silvi😘💃🤰

santeema
13. dec 2016

@silvia545 a odkial si ty?... aj ja som sa inak neotvarala, odtiekla mi voda a bola som na 1 cm otvorena 24 hodin a ziadna kontrakcia. mne keby neurobili sekciu ja neviem kedy by som porodila🙂. drzim jej palce🙂

chmurkaxy
13. dec 2016

@silvia545 chichi,tak dlho som vydržala len raz 🙂)) na zajtra držím päste! 😘 😘

cmudlo
13. dec 2016

@silvia545 joooj veeeelmi držím palce a verím že si 🤰

silvia545
13. dec 2016

@gagirl Majka moja ak zajtra netestnem tak až v piatok,ten 10 deň,nejako som z ničoho nič dostala strach 🙁bruško bolí ako na ms 🙁

dancura
13. dec 2016

@silvia545 Silvi, nepoznam ta a asi sme si nikdy nepisali, no mooooc ti drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo. Vidis, tolko ludi na teba mysli, takze to musi dobre dopadnut!🙂

silvia545
13. dec 2016

@santeema ďakujeem 😘odovzdám dcérke ☺
Vieš čo moja najhoršie je to,že dr jej na poradni povedal,že je otvorena na 1 -1,5 cm,minulý piatok bola znovu na poradni ale zastupovala doktorka lebo jej mal dovolenku a tá jej zase povedala,že je na špičku otvorená,ale malinká je už celkom ale celkom dole a chcela by ísť už von,no a teraz si vyber jeden dr povie tak a druhý inak 🙉🙉 uvidíme čo bude v piatok už by tam mal byť jej dr ☺
Ja som od Nitry ☺🙂

silvia545
13. dec 2016

@dancura ďakujem veľmi 😘
Normálne mi je až do plaču,takú radosť mam že toĺko kočiek mi drží palce ,mám strach aby som vás nesklamala 🙁 začalo ma bolieť podbrusko ako na ms a ĺavý vajecník zase bolí a pichá 🙁 dúfam,ze do rána bude ok ☺
Vidím že si tehulka,prajem veĺa šťastia a krásne tehulkovanie 😘

silvia545
13. dec 2016

@cmudlo 😘🙏🙏 prosím,aby si mala pravdu a všetky babule ☺😘

silvia545
13. dec 2016

@chmurkaxy 😀😀ja som v testovaní posero ☺🙂

ssegra
13. dec 2016

@silvia545 velmi silno drzim palce aby si si nasla dve ciarky na teste a dostaka ten najkrajsi darcek pod stromcek 🙂 🙏

ingrid0105
13. dec 2016

@silvia545 bude to dobre. Testuj ked sa na ti budes citit. Uz sa tesim na ten pozitivny test❤

gagirl
13. dec 2016

@silvia545 brusko moze boliet ako na ms..to je v poriadku..naozaj si myslim ze to urcite vyslo..aj podla priznakov..velmi na teba myslim moja😘

santeema
13. dec 2016

@silvia545 no nech to s nou dopadne dobre a aj dopadne neboj, ta chapem, ze mas strach...ved si jej mamina🙂... a ak si od nitry, tak to na tu babo-stretavku nebudes mat ku mne daleko🙂. som dnes nad tym rozmyslala, ze ja, ty, gagirl, inga a disca aj s malymi novymi krpcami, by ste sa ku nam vosli a kazda by ste mali aj izbu na noc🙂), my sa zmestime do spalne vsetci je dost velka...takze kocky pracujte na tom🙂)...miesto uz mame🙂..objednam dajaky dobry catering, alebo sexy kuchara, lebo ja velmi nevarim a je to🙂

ina7
14. dec 2016

Ahojte dievčatá, ak si ma pamätáte, bola som na úspešnom ivf máj-jún 2014 a keďže náš poklad bude mať dva roky o chvíľku, chceli by sme skúsiť ešte jeden pokus, či sa nezadarí súrodenec. Čo je nové v Reprofite? Ja som bola vtedy u Koudelku. Ako to teraz funguje?

ingrid0105
14. dec 2016

@gagirl moja mala som ist 22.12 ale nestiham z prace. Objednala som si ibofolic mne pomohol a uvidim co povie. Ja chcem skusat nativ aj zdravotne aj financne lepsie. Neviem kde moze byt problem kedze uz mam dve deti sice uz daaaaavno. No budem skusat chceme babetko🙂

silvia545
14. dec 2016

Ahojte baby,tak já som dnes testla a nič,zázrak sa nekoná 😢😢ani náznak druhej čiarky 😢a tak som verila,že tentokrát sa to podarí 🙁
Ďakujem este raz za podporu,hádam raz sa dočkáme všetky toho maličkého zázraku 😘😘

dena22
14. dec 2016

@silvia545 a to je kolky den po vklade?

ingrid0105
14. dec 2016

@silvia545 toto nie☹ vsak to ani mozne nie je. Moja je mi to tak strasne luto...ale hlavu hore ideme dalej

dena22
14. dec 2016

@silvia545 ak si len 8 DPT, tak to mi pride zavcasu na test...a predcasne zavery....

dena22
14. dec 2016

@silvia545 mne napriklad kazali v centre urobit cikaci test az na 16 DPT, ale to preto, ze chodim do Prahy, a kvoli krvi by som sa tam netrepala...v kazdom pripade, embryo po vklade este 2-3 dni plava v dutine maternice, az potom sa zacne uhniezdovat a ma na to 10 dni...myslim, ze este nehadz flintu do zita, kym nezacnes skutocne krvit...a ani vtedy to vraj nie je iste, ci je to skutocne negativne..

silvia545
14. dec 2016

@ingrid0105 moja veď ja už nemám silu ani plakať 🙁 strašne som verila 🙁nový rok nám musí priniesť už šťastie 😘 dala som ten test do negatívu a niečo sa mi tam marí,alebo možno len ja to chcem vidieť ach jaj 🙁

silvia545
14. dec 2016

@dena22 som 8 deň,veď sa upokojujem tým,že možno ešte je skoro a môže sa mi ukázať

dena22
14. dec 2016

@silvia545 praveze vobec neplac...ak si testla priskoro, babo ma najviac roboty sa dobre zavrtak, nevyrusuj ho stresmi a narekom...!!

silvia545
14. dec 2016

@dena22 som to nejako odoslala a nedopísala 😀 môže mi aj pomaly rásť hcg a tým sa ešte nič neukázalo,za par dní skúsim znovu ☺

gabika2015
14. dec 2016

@silvia545 ahoj, mne test ukazal druhu ciarku az na 10. den po KET, aj vtedy bola este dost slaba. Test som mala z Dr. Max. Este to nevzdavaj!!!

dena22
14. dec 2016

@silvia545 priskoro je urcite, aj ked niekomu ukazuje v tomto case, ale nam cakatelkam podla mna ukaze az v riadnom case...tak neplackaj, naopak, ak ti to pomoze, pomysli, ze este tam mas zmrazene zazraky, a pokym netreba, uz netestuj, ja som musela, lebo som zacala krvit, ale kym ty toto nemas, tak sa zbytocne nestresuj testovanim...vidis, iba to robi paniku....daj tomu sancu zlatko...

silvia545
14. dec 2016

@gabika2015 nie ešte stále dúfam ☺tiež mám dr max ☺

silvia545
14. dec 2016

@dena22 snažím sa ukludniť,aj keď už mám nervy teraz z toho narušené 🙁 no ale aspoň ma trosku upokojuje ten test v negatíve,źe sa tam niečo rysuje ☺🙂😘

dena22
14. dec 2016

@silvia545 práve moja, este nie je skutocne dovod na slzicky...dokonca som na MK citala prispevky od dievcat, ktorym hcg potvrdila vzdy len krv, testy cikacie vobec, a to uz boli v niekolkom tyzdni....ono je to indivindi...uz som tu raz pisala, jedna kocka mala na 12 DPT test negativny a na 14 krv tusim 700 hcg...