Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
ahojte baby, chcem sa opytat, zajtra idem po KET na UTZ, som v podstate 4 tyzdne od vkladu, ale nevidim to ruzovo, kedze trochu spinim a nemam ziadne priznaky. Ak nie som tehotna/respektive embryjko sa nevyvija, je potrebne ist na kyret? Alebo vynechat utrogestan a pockat? Dakujem za radu.
ahojte baby, som po UTZ (4 tyzden tehu po KET). Nie je vidno zltkovy vak, ani plod. Dr mi kazal tyzden este pockat, ak nic neuvidi, mam ist na kyret. Nemam z toho dobry pocit, myslite, ze je mozne vysadit lieky uz teraz? Mate s tym niektora skusenosti? Dakujem za kazdu radu.
DAKUJEM za ❤, potesilo!
Baby,tak som kvôli tomu krvácaniu volala do Reprofitu a doktorka Strakova na to,že vlastne nevedia,čo so mnou. Krvacam odo dňa vkladu, nie nejak masívne, ale vždy na WC mam červenú krv, občas mini zrazenina. Režim mam plus mínus kludovy (ako pri 3,5 ročnom dieťati 🙂)), paradoxne je to celé horšie po oddychu,napr noci. No a výsledok je,že to asi robí ten Clexane,to len tipuje,asi mi praskla nejaká cievka a nevie sa dať dokopy,tak tečie aj po leziacky. Takže vlastne nič mi nepovedali, utrogestan beriem 4-2-4 aj naďalej,som dnes 5DC a že prípadnému tehotenstvu to krvácanie vôbec nebráni.
Baby moje uvidíme zajtra čo bude na teste☺ ak nič tak aj tak som už ako tak zmierena s výsledkom ,načerpám síl a po novom roku hor sa do boja ☺ veď ja už nemám síl vôbec ani plakať,všetko som už asi vyčerpala všetky tie slzy 🙁
Po novom roku budeme bojovať spolu zlatíčka moje 😘😘

@silvia545 este to nevzdavaj. Ja som mala tentokrat test z dr.Max a tam mi velmi slabo ukazovalo a vibec nesilneli. Tiez som si myslela,ze to nevyslo. Pitom som si kupila mamatest,lebo ten mi vzdy dobre ukazak a tam boli riadne //. Tak este vydrz