Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Baby skúšať skúšať skúšať a zase len skúšať. Je to o trpezlivosti, ale raz to vyjde! Držím Vam všetkým silno palce❤
@rada2002 9 vajicok odobrali a 1sa len oplodnilo?tak si myslela?Preco ti davaju dlhy protokol?vzdy si mala taky?vraj pre starsie zeny je lepsi soft..Menej vajicok ale kvalitnych..Ani raz si nemala ani pozitivny test?Nevies napisat ten partnerov spermiogram aky ma,mozno bude pricina tam..
@rada2002 ahoj je mi to velmi luto,nam dr.Pospisilova pomohla ale ked mas pocit ze sa nesnazi tak si najdi niekoho ineho ,je to tazke to pozname vsetky no skus si oddychnut ,nechces vyskusat tu liecitelku z Vrboveho ?vraj vela parom pomohla a u teba robili soft? Lebo nam ano a fakt dobre som nan zareagovala,a neni az tak financne narocny
❤😘
@marculik ahoj chcela by som sa ťa opýtať tebe odporučili sami, že soft alebo si sa ty preň rozhodla a čím si stimulovala, clostilom?....a čím si stimulovala pre IVF, keď vtedy si mala málo vajíčok, lebo ja som mala tiež málo vajíčok...ďakujem
@maculicek1977 ahoj 3 pokusy som mala v ba a to som uzivala tusim ze gonal,puregon a cetrotide to som stale mala malo vajok a vzdy bolo vhodne iba jedno embryo na vlozenie a ked som presla do Brna oni mi hned ponukli vyskusat soft a hned 12 vajok a 8 dobrych cize sme vedeli aj zamrazit 🙂
@maculicek1977 a pri softe som stimulovala s clostilom a tusim puregon
Dievcata nemate nahodou niektora info ako budu robit v RF pocas velkonocnych sviatkov? Hlavne Otevrel ma zaujima :-/
Ahojte baby. V stredu mam termin v brne u Mudr. Franka. Je to jeden z tych novsich. Mate s nim niekto prosim skusenost? Dakujem ☺
Baby prosím Vás, dávali ste si niektorá predĺžiť žiadosť o preplatenie IVF. Stačí zavolať do poisťovne či sa tam zase niečo posiela.
@marculik
Mohla by si mi prosim ta napisat spravu o tej liecitelke?
Dakujem velmi pekne
@lenka54321happy Ahoj ona ma stranku tu na koniku ako bylinkarka Anna Kopačova z Vrboveho
@cheeky82 ale moja neboj zvladnes to a budes ju mat v naruci ☺ my vsetko v poriadku minuly tyzden som bola na poradni a ze je vecsi o tyzden ako by mal,prave zyval a maval ruckou krasny pocit az neuveritelny 😍a hovorim muzskom rode zatial aa neukazal no podla dr.ze vyzera to na chlapca ☺no mne je to jedno hlavne ze sa poradilo a ze je zdravy 😘 tebe puchnu nohy?mne uz zacali
@lenka54321happy Ja som u nej bola aj s kamoskou a strata casu. Sme mohli ist radsej na kolac. Caj Gynastan z lekarne a vitamin E ti poradia aj baby tu na MK.

@diska ahoj..tesim sa s vami ze malinky pekne napreduje😘Prajem mu vela zdravicka a sily,a posielam pusu😘❤