Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@miskab a v ktorom Cár si bola na Sk?Ja som mala podstúpiť IVF v Heliose,ale dlhý protokol má vylakal..
Ja som už poslala do RF naše výsledky a Dr.mi odpisal,že Nativ alebo minimálna stimulácia nebude problém. Mám pocit,že na Sk tlačia len do klasického ivf..
@miskab a čím sa nepodaril? Mala si et?koľko vajíčok si mala či v čom bol problém?
@cherrinka11 no prave ze ma tlacil do IVF a u nas je problem v spermiograme, tak som v novebri isla do IVf mala som 16 vajicok z toho 2 mi vlozili v super stave hatchujucu blastocytu a blastocystu a 4 mrazili, Et sa podaril len bohuzial som ochorela a babo odislo druha krv uz len HCG 17 a 2x KEt neuspesne , tak som chcela ist do Softu a nechcel ze preco Soft ako som an to prisla atd. tak nakoniec mi ho dal ale vysoke davky som mala az 3 ampulky denne a potom 4 ampulky menopuru a mala som 3 vajka a z toho dve vlozili a boli spomalene vo vyvoji tak ze nic z toho tak som vypytala kartu a idem do RF , chodila som do gyn fivu
@miskab podla mna si urobila spravne,že si sa rozhodla pre RF.
Je to troska záhadou,ale tam asi robia niečo inak keď majú veľkú úspešnosť.Citala som o nich,o ich práci,môžu byť aj blastocyty,ale záleží či sú v poriadku a majú schopnosť prežiť, oni tam vraj vkladajú len tie a asi sú tam lepší embryologici slebo fakt už neviem čo tam robia inak..snáď nám to tam u nich vyjde..Ja skúsim dva krát..
@cherrinka11 no mohla som tam ist skor , som zvedava co mi navrhnu ci native alebo soft
@cherrinka11 a hlavne co povedia na tu stimulku co som mala
@miskab tiež nieje dobre telo dopovat neustále hormónmi..ženy sa boja nativu ale naozaj tu čítam veľa dobrých ohlasov,niekedy naozaj stačí jedno vajíčko a kvalitné, samozrejme dáme si poradiť aj od lekára., ale ja prvý krát určite bez hormónov,je to záťaž pre organizmus ved si to zažila..😔
A ku komu ideš na konzultáciu? Ku ktorému lekárovi?
@cherrinka11 sak prave ze nechcem uz tolko hormonov a ak sa bude dat by som skusila ten native. idem k Monike Bečvářovej
@miskab ta že je fajn..ale tam sú všetci fajn..tak som zvedavá čo napises o týždeň..A usla by si hneď ten ďalší cyklus?
@cherrinka11 ak sa bude dat tak ano 🙂 aj ty mi daj potom vediet co a ako .... urcite ti napisem co mi povedali , ak sa bude dat skusim native ak nie soft mozem az v juny . 2 mesiace musi bit pauza medzi softom
@miskab jaaj..no nevadí aspoň ta budem o všetkom informovať 😉
Teším sa,že mám partacku 👍
Dobrú nocku..A ozaj ty máš synčeka 16.2 a ja dcérku 13.2 😉
Dobruuuu..
@cherrinka11 ano ? tak sme na tom rovnako 🙂 aj sa tesim ze mam partacku, budeme sa informovat o vsetkom 🙂 dobru nocku
@cherrinka11 drzim palce potom daj vediet ako to prebiehalo 🙂 kedy sa chystas na nativ?
@erijan ahoj moja, ja by som išla už aj dnes keby to šlo 😀
Jasné,že vás budem informovať,5.5.mam dostať mnz tak gned idem na to..A ty?
@cherrinka11 Ahoj tak dnes som si bola pre vypis karty z GF a hormonalny profil tam mam AMH 2,67 to by mi tak kleslo od marca 2016 ?
@miskab a j..hmmm,čítala som, že aj takýto pikles je možný, možno by bolo fajn,že pokiaľ budeš čakať na jún tak by si si ho mohla dať urobiť v Brne..
Ale aj tak ho máš stále dobrý 😉
A všetko v pohode? Nepytali sa ta ako ideš pokračovať?
@cherrinka11 pytali ze preco idem do brna som povedala ze chce, skusit tam, bud native alebo Soft, ze im mam dat vediet ako som dopadla , to som sa vlastne bavila len so sestrickou 🙂
👍
Picjaj sa budí tváriť,keď im oznamis radostnú novinu 😝😍
@cherrinka11 no bodaj by , uz po tolkych pokusoch by sa aj mohlo zadarit, 🙂 samozrejme aj tebe a vsetkym snazilkam co sme tu 🙂 ja som pozerala kedy mam dostat menzes 1.5 , keby idem v maji do nativu tak by sme isli do toho spolu 🙂
@miskab no to by bolo super by sme sa tam možno aj stretli 👍😎
Ja si myslím,že Nativ by ti mohli urobiť keď je to bez liekov a hormónov..
Bolo by to fajn,by sme to prežívali spolu 😉
@cherrinka11 juuuuj len sa bojim uz sklamania ale veri RF ze oni to daju , a mi to dame tiez a budeme tehulky 🙂 ale som pozerala spermiogram teraz v marci 2017 co nam robili to je katastrofa :(
@miskab ja keď tu čítam príbehy žien čo všetko už niektoré podstúpili,tu ich odhodlanosť odvahu.. Klobúk dole..Aj ja to prajem každej..tento rok má byť plodný..tak snáď a najmä máj 🙂
Potom,že ženy nie sú silné..🙂
@miskab My máme spermiogram úplne zlý..naše spermie sú úplne bez pohybu..leziaky..dáme ICSI..
Ale jefen šampión sa tam nájde aj u vás určite 😝😉
@cherrinka11 mi sme silne , mi toho zvladneme 🙂 no tak tento rok je nas 🙂 neviem sa dockat konzultacie co mi povedia
@miskab Neboj sa v Brne si už s nimi dajú rady..musíme byť optimistky a budeme bojovať až do úspešného konca..raz dá nám to podarí..verím tomu musíš aj ty 😇
@cherrinka11 verim aj ja tomu vsetku nadej davam do RF 🙂
@miskab aj ja a už sa tiež neviem dočkať..ešte budeme kočíky spolu vyberať 😀
@cherrinka11 anooo 🙂

@cherrinka11 no aj tak sa nepodaril , soft :/ AMH mam v poriadku a mala som aj tak vysoke davky hormonov tak to nechapem preco take davky , ale som zvedava co mi povedia v RF