Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@montblanc myslim si, ze neklamali, ale mne vtedy doktor povedal, ze nevie presne urcit, ci tam boli alebo ovulka prebehla. Každopádne drzim palce, treba to urcite este skusit. Nasadiť vitamíny, ja som brala melatonin, D3, matersku kasicku, dhea, zinok, selen, urcite to neuškodí a podari sa 🙂
@montblanc ahoj, aj mne sa to stalo a 2 krat. raz 6 folikov a ani jedno vajicko a raz 2 foliky a tiez nic pri maximalnych dvkach hormonov. ale potom som mala sice jededn folik, ale vajicko bolo a aj dalsie 3 stimulky bolo. neboj stava sa to a nemusi to nic znamenat, a ak nemas daleko zilinu, tak tam je mudr galo, co bol v iscare mt a oni su tam aj lecnejsi a paci sa mi pristup. mne je teraz strasne daleko chodit do brna s krpcami a tam sa mi paci tiez . a hlavne mi tento mesiac praskol folik a nevzali odo mna ani euro a vravel, ze ked nic nevezmu, tak budem platit iba minimum. pri native robia aj bez narkozy a potom za to neplatis tolko tiez. neboj, podari sa to aj tebe a drzim palce🙂
@gagirl ahoj moja no som taka stastna je to stale take neuveritelne ,ze my tri vlastne my dve sme tehu a cheeky je uz maminou😀 mne to tak velmi leti ja uz 27 ale ako vsimam tak aj tebe to ide krasne ,neboj krv vsetko doteraz bolo v poriadku tak drobec je iste zdravy alebo zdrava 😀to vam uz vlastne coskoro aj povedia ,my cakame chlapca ,teraz mam take mensie starosti vsetci ,mi radili nenakupuj a teraz neviem co skor ja taka nerozhodna hladam postielku a nejako sa mi nedari no dufam ze sa podari ☺ moja prajem ti krasne sviatky 😙
@santeema ahoj 🙂 A ked si mala ten jeden folik a jedno vajko a tie 3 dalsie stimulky. Tak to si bola vzdy nativ a vzdy si mala vo folikule vajicko? No ja sa spytam v brne ci robia tiez nativ bez narkozy. Lebo do brna to mam este asi blizsie ako do ziliny a viem ze v brne su dobry. Oni nemohli za to vo sa vo mne vytvorilo.
Ahojte 🙂 chcem sa opytat ci ste mala niektora po odbere vajicok krvacanie? nie silne krvacanie, ale nemyslim ani na hnede spinenie,ale cervenu krv 😒
@marculik ahoj..tak ty uz 27tt,pekne sa ti ti krati..😉noo veru uz chystaj vecicky aby si nemala potom toho vela naraz a stres..Ja som inak tiez este nic nekupovala,vobec..Ale pomaly by som mala zacat,ja tiez si vsetko lubim nechat ze vsak casu dost,a potom mam stresy..Uvidime teda zajtra co dr.uvidi,ake pohlavie,napisem sem zajtra co bolo,juuj uz nech mame potom..Tak vam prajem aj nadalej obom vela zdravicka,a bezproblemove tehu..Urcite vyberies nejaku postielku dobru aj peknu..Dobre popozeraj..🙂ahoj😘
@montblanc nie nativ som nemala ani raz az teraz skusam, vsetko to boli ivfka-stimulky s maximalnou davkou hormonov a napriek tomu iba jedno, alebo maximalne dve folikuly a v nich vajicka. nikdy som nemala nic na ket. ale ja som si potom uz zvykla a povedala som si ak sa ma podarit, podari sa aj z toho. co uz sa budem nervovat a smutit, ked s tym nic nenarobis ako ti telo reaguje.
@dancura dakujem za odpoved... cize nebol to problem ano? Aj ja som na izbe krvacala aj cely den,ale nie ze prudom,slabo,ale jasna cervena krv... nemam ziadne bolesti, citim sa dobre, ani podbrusko neboli, co ma pri predchadzajucich odberoch bolelo,ale zase som vtedy nikdy nekrvacala,len ak slabe hnede spinenie. Dnes uz to je slabsie, ale este je.
@montblanc ano jedno mam z ivf a druhe, ked som bola narvana hormonmi z posledneho ivf prirodzene po 19 rokoch s mojim priatelom a s diagnozou... neplodna🙂. ono je to nevyspytatelne to snazenie dakedy, ale myslim to v dobrom...ze nahoda a sanca je vzdy, len keby to clovek dopredu vedel, ze sa to podari, tak prekona aj nemozne a nastavi sa tak psychicky...prveho som mala ako 38 a pol rocna a druheho ako 40 a pol rocna.
@santeema no tak zazraky sa deju ☺ to je super. Len u nas je problem ze nam to ponahla a preto ma to tak sklamalo. Lebo maly pojde v septembri do skolky a ja som chcela uz mat babo aspon v brusku aby som sla z materskej do materskej. A takto budem musiet ist do prace nejakej a ked sa nahodou za par mesiacov podari, tak hned im poviem ze som tehotna? Ach tak sa to cele skomplikovalo ze sa nezadarilo 😕
@malebaby mali sme dve vajicka a z nich dve embryjka.Prvy ET nanestastie skoncil kyretazou.Potom sme mali KET s druhym a prave papa mliecko nasa bambulka🙂Neboj,take slabe krvacanie nic neznamena.
Ja som dokonca pri druhom aj spinila prvy trimester v case kedy mala byt MS a vyslo to.
Drzim palceky.
Ahojte dievcata, ake mate skusenosti s Dr. Kneslovou? Mam ist k nej na prvu konzultaciu.. dakujem.
@beyo1 Ahoj Beyo, my sme doteraz s Dr. Kneslovou v kontakte a je vyborna, mlada, no vzdy nam vyborne poradila a aj nastavila terapiu. Absolutne si ziskala nasu doveru. Takze palec hore
@gagirl ahoj, drzim moc palce, na kolku ides na sono? ;)
@malebaby ti verim...toto vsetko je velka zataz na psychiku. Kolko som sa naplakala, kym to vsetko vyslo.A este som sa strasne bala. Cele tehotenstvo som saeste aj bala, aby vsetko dobre dopadlo.
Mne velmi pomohli modlitby...nase dievcatko je naozaj vymodlene a tomu verim, ze je to dar od Fatimskej Panny Marie.
Ak ti ludiavravia, ze nestresuj (aj mne to stale vraveli)...tak podla mna sa to neda🙂 A vyjst by to malo kazdej z nas. drzim ti velmi palceky....s laskou mysli na svoje drobatka, aby to vyslo. Ony sa uz urcite tesia, ked budu s maminkou....v jej brusku

@leelloo pytala som sa aj dva krat. Ze bolo tam vsetkych 13 folikulov. Neboli prasknute. Jedine ak by klamali ale to hadam nie. Mozno aj preto nam neslo otehotniet prirodzene ☹