icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ericia
19. apr 2017

@cherrinka11 ahoj... Prvých 5 dní som brala tabletky Clostilbegyt plus som pichala jednu ampulku menopuru.. 8 deň ultrazvuk.. Potom k menopuru aj orgarutran do soboty.. Večer v sobotu ešte pregnyl.. Sú to nižšie dávky hormónov ako pri klasickom IVF.. pondelok som mala výber... Zajtra idem na ET 😊

cherrinka11
19. apr 2017

@ericia juuj tak to ti veľmi držím palce..nezabudni na ananasovy dzus 😉
Ja si mam vybrať medzi minimalkou alebo Nativom,teraz keď si mi toto napísala tak už viem, že ten Native,ďakujem 😘

malebaby
19. apr 2017

@santeema ahoj, chcem sa opytat ci si nepamatas na vyvoj embryjka ked si mala pk, volala si im na 3.den vyvoja? Dakujem 🙂

santeema
19. apr 2017

@malebaby ano volala som tusim kazdy den, nemala som ho najlepsiej kvality tusim A sa to oznacuje, bolo B, ale bolo to OK🙂

beyo1
19. apr 2017

@cherrinka11 na co je dobry ananasovy dzus??

mimika1973
19. apr 2017

@gagirl ❤😘👍 tesim sa moc s Vami! Tak uz mozes zacat vyberat meno a pomalicky aj nakupovat ;) Uz citis dobre jeho pohyby? Aj nas sa nechce ukazovat, horko tazko sme urobili snimok 3D, rad sa schovava, ale pipika to vytrcil hned aby sme vedeli co on je, srandak maly! Uz to mam za par, vobec som si tiez neuvedomila ako toto tehu preslo rychlo, velmi rychlo! Az sa bojim, ako zvladnem dvoch chalanov, kedze prvy mi uz teraz dava dobre zabrat, sme dokonca este aj chori z tohto premenliveho pocasia blazniveho, a myslim, ze aj vycitil, ze cochvilu pride zmena do rodiny, a on uz nebude sredobodom pozornosti, hmmm...
Drzkaj sa aj nadalej takto pekne, ozaj si na PN ci robis este?

malebaby
19. apr 2017

@santeema dakujem za odpoved 🙂 a nepamatas si pocet buniek nahodou?

cherrinka11
19. apr 2017

@beyo1 ahoj,ženy to tu veľmi chvália a poradila mi to jedna zlatá kočka,že po vklade treba piť 5dní 100percentnu ananasovy stavu,teda dzus alebo samotný ananás lebo jeho jadro obsahuje Bromelain, ktorý je potrebný a dôležitý práve pri uhniezdovani 😉

beyo1
19. apr 2017

@cherrinka11 Aha, dakujem. To som vôbec nevedela. Dobre vediet. Dakujem este raz 😉
Este su nejake dalsie "finticky", ktore pomahaju pri uhniezdovani?

cherrinka11
19. apr 2017

@beyo ja papam vitE400,vitD a kyselinu listovú, inak výborná je aj materská kasicka 😉

beyo1
19. apr 2017

@cherrinka11 dakujem 😉

beyo1
19. apr 2017

@cherrinka11 matersku kasicku si kupujes priamo od vcelara ?

cherrinka11
19. apr 2017

@beyo1 ja nie,lebo som alergik na med,ale dá sa zohnať aj na nete aj u vcelara 😉

montblanc
19. apr 2017

@beyo1 na nete v lekarnach zozenies. Ja som si akurat objednala 100g 27,50eur. Je to trochu drahe ale idem skusit aj ja ☺

ericia
19. apr 2017

@cherrinka11 ďakujem 😊 aj za radu s ananásom 😊 nakúpim aspoň tri 😉

cherrinka11
19. apr 2017

@ericia jasné nákup aj ja si potom nakupim 😉😀

ericia
19. apr 2017

@cherrinka11 držím palce zajtra na konzultácii 😊 bude nás zajtra v Brne asi viac z tohoto fóra 😉

cherrinka11
19. apr 2017

@ericia ďakujem ti,ja idem na jednu a ty?😝

ericia
19. apr 2017

@cherrinka11 ja mam ET 12 30 😉 a ku komu ideš?

cherrinka11
19. apr 2017

@ericia k Otevrelovi
To sa tam niekde stretneme 😉

ericia
19. apr 2017

@cherrinka11 stretneme 😉 ešte raz držím palce 😊

cherrinka11
19. apr 2017

@ericia aj ja tebe veľmi 😉

ericia
19. apr 2017

@cherrinka11 ďakujem 😘

fantinka
19. apr 2017

@gagirl supeer, aj my budeme mat chlapca 😊 dobre to v tom Brne namiesali. Kedy mas TP? Mne na morfe posunul o tyzden skor, lebo je vacsi 😊. Hrozne rychlo to ide, ved len teraz bol vklad a uz pomaly zacinam 7m 💙👦.

santeema
19. apr 2017

@malebaby tusum 8 , ale neviem to na 100%. ja som mala tych transferov viac, preto si neviem presne spomenut. ale iba tento et po po na 5 den bol uspesny. vkladali mi dve. jedno odislo po tyzdni, to som videla na vlozke, lebo som si myslela, ze zacinam krvacat a uchytilo sa iba jedno, ale aj to staci🙂

cistomilka
19. apr 2017

@miskab prepačte,je v tom aj predlžená kultivacia aj zmrazenie 😄

cistomilka
19. apr 2017

@sussah máme 10 zmrazených ;)

pinguinka
19. apr 2017

Ahojte dievčatá, prosím vás neviete o nejakej sukromke kde by sa dali ponúknuť zvyšné lieky??Kamarátka mala dnes ET a ostalo jej dosť liekov.Nechceli jej ich vziať späť,tak aspoň takto by sa možno niektorej zišli.

gombicka
19. apr 2017

nepotrebuje niekto Clexane? Mam vela nazvys.

ria294
19. apr 2017

@cherrinka11 zlatíčko zajtra sa drž 😉 Daj potom vedieť 😘