Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@ria294 riuska moja zlatá,tak ja sa už idem chystať,cakaju nas tri hodiny cesty,ale vždy lepšie ako v robote 😀
Večer ti volám..
Teda píšem 😀😀😘
@cherrinka11 jeeej, ty to mas uz dnes. Drzim palce a daj vediet dojmy 😉.
@renimac ahoj moja pekná nádejná svatka 😀
Áno dnes ficim poobzerať tých českých fesakov 😀
Snáď nás tam už dsju do laty 😝
U nás veľmi nasnezilo snáď bude dobrá cesta..určite dám vedieť ❤
@cherrinka11 pozdrav Bociana 😀 😝
@renimac ni nakoniec idem k Otevrelovi, Bocian mi zmenil termín a ja už čakať nechcem..😉
@cherrinka11 nevadi, aj o nom som pocula vela dobreho 😉.
@renimac verím že to tam dibre všetko pootvara.😀.idem moja papa
@cherrinka11 ❤ tak ti Vám prajem šťastnú cestu a veľa pozitívnej energie, lebo ta je úspechom ist dopredu 😘😘 budem čakať, aj keď ja dnes musím byt v praci 😉
@cherrinka11 Ahoj moja no tak dohodli sme sa na Softe , manzelovi urobia spermiogram + fragmentaciu, podla vysledkov sa rozhodne aky sposob oplodnenia bude ICSI urcite budu robit a + selekciu alebo aj Dna to sa rozhodne podla vysledkov, lebo v GF nemal podrobny spermiogram ako robia oni. ze sa budu snazit vybrat tu naj 100% spermiu radsej priplatim ako ist zas od zaciatku 🙂 o native sme sa ani nerozparavali najskor ze ci nechcem cele IVF vyuzit 3 pokus cez poistovnu to som nechcela tak sme sa rozhodli na Softe , povedala mi doktorka ze u mna je to jedno ci Soft alebo IVF ze obidve su dobre ja som v poriadku podla vysledkov co som jej doniesla aj genetiku chceli to sme nastastie mali, a ci nemam stitnu zlazu doteraz som s nou nemala problem tak hadam nemam 🙂 v polovicke maja ideme na spermiogram a hned budem mat aj protokol nachystany a 28 maja zacinam so stimulkou 🙂 daj vediet co tebe povedali akos te sa dohodli , drzim palce. No vcera ta cesta katastrofa mali tam hokej zapchy chaos, ani sme neprisli na cas som tam volala ze budeme meskat boli zlati povedali ze pockaju.
dievcata a ku ktoremu doktorovi sa mam pytat-co myslite,kto je z nich taky najspolahlivejsi?
dnes mam kontrolu tu v centre a zu by som to s nimi Rada uzavrela a zacala riesit reprofit..
Dievcata, ako pozhanat lacejsie stimulky?
@ria294
@miskab
@renimac ahojte dievčatá 🙂Tak už sme doma.Poviem vám,že naozaj som spokojná.Dr.bol veľmi milý, príjemný, usmievavý a všetko nám krásne vysvetlil.Cela konzultácia sa niesla vo veselom duchu.Pozrel si naše výsledky a dal nám možnosti. Buď Nativ,softvalebo klasicke ivf,ja som sa rozhodla pre Nativ s clostilom.Vysvetlil mi,že keďže som pred iui dobre reagovala naň tak skúsime clostil iba,nič viac,vtedy sa mi pri ňom vytvorili tri folikuly. dnes som 12DC tak mi robil utz že akevvelke foliky su a žiaden tam už nebol..museli prasknúť už včera takze pregnyl mám pichať najneskôr na 8DC a i dva dni odber..ak budú dve vlozia dve,budeme mať icsi koli spermiam, máme ich síce 27miliónov ale len jedno percento tých ktore sa dokážu dostať k vajíčku.Sliznicu mám dobrú a aj po clostile bola dobrá,tak sa nemusím vraj báť že by klesla.Ja proste tie injekcie nemusim.. Teda pokiaľ ich netreba,vyskúšame takto a uvidíme ak by to nevyšlo,zvážime ďalej,ale každopádne ak sa nič zlé neudeje a 5.5.dostanem MZ takto o kesiac bude bublinka v brušku..😍..snáď
Inak fakt bol ten Dr.mily..pristál na všetko čo som chcela..povedal,že pri klasickom ivf sa dá získať viac vajíčok ale že niekedy sa získajú len tri čo môžme získať my aj s clostilom len..ak sa dokážu krásne oplodnit šanca je taká istá ako pri klasickom ivf..A bude odber bez narkozy..do dvoch folikul robia bez..
Odporúčam každej.. Hneď sa človek lepšie cíti,keď nemá pocit,že ho odbili a ťahajú z neho peniaze,..
@miskab ahoj moja..tak ste sa rozhodli pre soft..to budeš mať aj injekcie že?ja som skúsila najskôr ten Native a uvidíme,predsa keď som v poriadku a ja nemám problém len tie spermie a vajíčka dá mi tvoria chcem skúsiť toto..tak.. Ty začneš so stimulkou a ja ak pán Bizko dá už bude bublinka u mňa 😉
Hmm..neviem prečo ti ten Native nespomenula..
@cherrinka11 tak tfuj tfuj tfuj 🍀🍀🍀

@osky ahoj 🙂
Tak si sa predsa len rozhodla pre Brno? 😉
Ja som bola tiež dnes prvý krát u Dr.Otevrela a veľká spokojnosť, milý,usmiaty,všetko vydvetlil..
@cherrinka11 ahoj moja.
no dnes som teda len pred chvilkou dorazila z kontroly u lekara z mojho CAR.
no a musim povedat ze aj o zu je na nervy z toho ze zase to nevyslo.
povedal ze zu sme vsetko vysetrili ze v podstet zu sme vycerpali vsetky moznosti.....
BLBOST !!!!
ved mi vobec neriesil reproimunologiu a ani ci nemam tie Kiler bunky...
nema vsak ma tam Problem poslat ale povedal ze aj ked sa na nieco pride,nema me velku sancu s tym bojovat,moznosti su obmedzene a aj tie vysetrenia su obedzene...stalo by to 600 eur a 80 % mi potom poistovna preplati.....
no ttoto ma presvedcilo.
ja som mu povedala ze zu na to asi kaslem ze potrebujem pauzu....
vyziadala som si doklady z genetiky a inych vysetreni ktore som Doma nemala a rozlucila som sa s nim s tym,ze to musim prebrat s muzom.
totiz,mame u neho este 2 mrazacikov,takze nekedy sa k nemu po nich este vratim,ale medzitym jednoznacne Brno.
len teda mam polemiku,ze ku komu s nasmerovat.
@osky správne rozhodnutie. Mrazaciky neujdu..hocikedy sa môžte vrátiť..Skús tam zavolať,js som volals avtiez som nevedela kunkomu ísť tak som sa pýtala nech mi niekoho odporučí..pani z recepcie mi odporučila Dr Otevrela a naozaj bol veľmi ústretový a milý. Inak veľmi dobrý je aj drVrana.Skus sa objednať k jednému z nich😉
@ericia ahoj,tak už máš bublinku u seba?som ta tam dnes vyzerala 😀
@cherrinka11 tak supeeeer moja , tak za chvilku zacinas 🙂 nie o native nebola ani rec, len sa pytala ci nechcem cele IVF cez poistovnu kedze mam este 3 pokus a ja ze nie a ona ze v poriadku ze u mna je to v podtate jedno kedze som o.k ale ze by som mala aspon mrazacikov pri celom IVF ale nechcela som ist do celeho IVF tak sme sa dohodli na Softe ..
@miskab tak super,hlavne ze máš z toho dobrý pocit, lebo ja ano😉
Snáď sa nám to tentokrát podarí..aj Riuske 😉
Budeme sa navzájom podporovať 😍
dievcata,veru,snad nam to v Brne vyjde.
sila je,ze moja Mama opatruje jednu paniu a sa jej vypytovala ci ma vnucata a tak...
ked Mama povedala ze este nie,tak pani ju spovedala kolko mam rokov,v akom znameni a kedy som narodena...
povedala jej ze ja deti nikdy mat nebudem a aj ked budem Plakat,ma mi to povedat.....😨
no teda...stratila som dych.tak som zveda´va....
@cherrinka11moje tak to som velmi rada 😉 A veľmi ti fandím za rozhodnutie nativ 😘 Z tvojho príspevku som cítila radosť, odhodlanie a veľa veľa pozitívnej energie a to je naozaj veľmi dobrý základ na ceste za vytúženým bábätkom 😘 Z celého srdca ti to prajem naozaj , lebo aj tie úspechy iných žien ma napĺňajú radosťou a šťastím 😉
@osky never tomu..budeš mať dieťatko a basta 😖😘

@ericia prajem ti zajtra úprimne veľa štastia 😘