Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@ria294 rius ved ja ti tu energiu stále posielam..ešte cítim smútok z teba aj keď asi máš dôvod,ale ja ti ju budem posielať stále ❤ a nedovolím aby ti to preplo a neskusila si to s nami,lebo spoločne to všetky dáme, usmej sa 🙂 a dobrú nocku..😘
@cherrinka11 ty si dorota 😉 Normálny diktátor je z teba 🙈 To mi nič iné nezostáva, len ťa poslúchnuť 😉 Tak už sa zamýšľam , že keď príde ms, tak idem dotoho. Len sa mu akosi nechce prísť, dnes 31dc a stále nič . Aj tebe prajem dobru noc

@ria294 bols by som celmi rada.. Neodkladaj to,je jedno ci budeme sklamane teraz alebo neskôr,ak mám byť sklamaná nech jebto čím skôr,ale nech to mam za sebou, tak si hovorím ja,ale nádej vždy zomiera posledná . Tu nám nik nevezme. V živote nemáš nikdy v nicom istotu,preto veľakrát človek musí zariskocat,či to vdak vyjde alebo nie v oboch prípadoch budeme plakať..aj o tom he život..
Krásny deň dievčatá 😊😉💗
S pozdravom diktátor 😀😀😀
@cherrinka11 aj tebe môj diktátor 😘 Prajem pekný deň ❤
@cherrinka11 mala som z nich dobry pocit, len neviem preco nespomenula native :( ale nevadi co navrhla tak to respektujem , navrhla tu fragmentaciu a dalej sa uvidi aky sposob odporuci. no ja tomu verim ze sa nam to podari vsetkym trom a samozrejme aj vsetkym dievcatam co bojujeme o to vytuzene babatinko 🙂
@miskab už sme štyri 😉
Plus osky 🙂
@ria294 Ahoj moja zlata , len to pekne neodkladaj a sup uz do toho 🙂 neboj teraz to vyjde verim RF 🙂 aj @cherrinka11 je s nami a musi nam to vyjst 🙂 mi to dame 🙂
@cherrinka11 ahoj už áno 😊 teraz len čakat a čakať.... My sme boli vzadu, tam je ešte druhá recepcia 😉 čítala som, že máš dobre pocity z konzultácie tak držím palce 😊
Baby posielala ste niektora ziadost primarovi Petrenkovi do BA ako reviznemu? Davaju si nacas sa bojim ze dalsi cyklus nestihnem zacat stimulku ak to este aj poistovna nejak natiahne ☹
@cherrinka11 veru krasne si to napisala-v oboch pripadoch budeme Plakat... 😀
dievcata,ja zu som sa pytala aj v inej teme- co vas prinutilo rozhodnut sa pre reprofit.
lebo v Brne je aj reprogenesis a ja som teraz na vazkach kam teda...
@blackswan12 ja v Kosiciach pojdem osobne za reviznym, aby som to zrychlila. Dufam, ze uspesne.
@osky osky ono je to veľmi aj o stadti na koho natrafis..U nás jefnoznacne Reprofit,lebo môj partner je rozvedený a s bývalou partnerkou sa pokúšal o ivf až 9krát,tri krát na Sk,tri krst v Prahe a trikrát v Reprofite. Vyšlo to dva krát a to len v Reprofite..
My sme najskôr išli do Martina predsa to len máme bližšie..ale nechcela som dlhý protokol a jed som ho videla ako dá krúti na stoličke vedela som,že nemá dôveru..
Cestou naspäť som zavolala do Reprofitu,tak hneď ožil 🙂
Ja neviem ci nám to tam vyjde možno nie..ale čítala som si aj veľa recenzii na Reprofit a veľa chvál..
Aj Genesis je dobrý vraj..odišiel tam lekár Stencl z Reprofitu a on ze je tiež super..záleží ako sa rozhodnes ty..
U nás rozhodlo toto..😉
@osky ja som sa rozhodla pre Reprofit ked som videla relaciu na jednom ceskom programe o Reprofite a aj jednotlivi lekari tam vystupovali a vysvetlovali metody v IVF. Boli mi velmi sympaticki. Aj ked som si dojednala konzultaciu aj v Reprogenesise, ze to porovnam, ale Reprogenesis mi napisal, ze zial musi zrusit moju konzultaciu. Tak Reprofit tym padom u mna vyhral 🙂
@sussah a prečo ju zrušili?dôvod?
@cherrinka11 ze lekar mudr.Stecl nieco mal..neviem nenapisali dovod..
@sussah hmmm
@sussah To ti nevolali?len písali?mohli ti navrhnúť iný termín..
Mne vzdu z Reprofitu zabolali,keď sa niečo zmenilo..,volali dva krát..A vždy navrhli náhradu..
@cherrinka11 ale ano napisali, ze mozem zmenit termin, ale v tom case som uz mala dohodnuty termin aj v Reprofite a aj ubytko a chcela som aby vsetko na seba nadvazovalo...
@sussah takto potom áno 😉
@cherrinka11 nechcela som merat cestu do Brna 2krat kvoli Reprofitu aj Reprogenesisu..mala som naplanovane, ze doobeda Reprogenesis a poobede Reprofit..
@sussah mne napr v Martine pobedali,že štítnu žľazu mám v poriadku a včera v Brne som na ňu vyfasovala lieky 😀
Vraj v poriadku pre bežný život, ale ak chcem otehotnieť tak zlú,hranica bola 5,2 a ja mám 4.99.. Neaky hormón sa mi netvorí čo môže spôsobiť potrat v prvom trimestri.
@cherrinka11 hej ja mam zvyseny hormon prolactin a musela som odlozit konzultaciu, kym sa mi hodnota neznizi. Teraz sa znizila a v pondelok uz konecne frcim do toho Brna. S akym hormonom mas problem ty?
@sussah ja vôbec neviem aký to je hormón,ako sa vola,nezapamatala som si to..len hoviril že je veľmi dôležitý pre prvý trimester v tehotenstve
@cherrinka11 tak vidis kolko klinik tolko nazorov a mozno menej podstatne je dost podstatne. Mozno preto su taki uspesni, ze sa zaoberaju kazdou malickostou ;)
@blackswan12 ja som Petrenka riesila v januari.presne mesiac som cakala na rozhodnutie.ale niektorym babam poslal do dvoch tyzd.
@cherrinka11 to je hormon TSH.
@cherrinka11 ja som mala hodnotu 2,3 co je uplne super a aj tak ma vypisali k endokrinologicke v Reprofite,takze super.
Kym som cakala na termin,moj gyndos skontroloval zase TSH,lebo som bola po stimulke a mala som uz 3,9.Vtedy som bola na konzultacii v Heliose a doki tvrdil ze je to OK.Takze tak...

@osky zlatíčko nad tym sa teraz vôbec nezamýšľaj! Sila tvojich myšlienok je veľa krát silnejšia , ako osud sám. Nikdy nepodliehaj k neúspechu , nepriznaj si prehru, buď silná a choď si za svojim cieľom. Dieťa je najväčší dar života a obetavé a milujúce ženy si ten dar zaslúžia dostať ❤ A my tie, ktoré si tu vzájomne pomáhame sme take a ver , že nám to bude aj dopriane. V Brne ti pomôžu 😘