icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

cherrinka11
21. apr 2017

@babusik85 no vidíš a ja 4,99 a mne v Brne povedal,že to je veľa..

blackswan12
21. apr 2017

@sussah ja som tak chcela do BA osobne a povedali mi ze oni to na pockanie nerobia. ☹ porazi ma ☹ co uz...tak v juni

osky
21. apr 2017

no dobre diavcence.
velmi pekne dakujem,presvedcili ste ma teda,idem riesit reprofit.v pondelok tam zavola a v Juni snad pojdeme na to... 😀

cherrinka11
21. apr 2017

@osky držím palce,,zas to nieje na konci sveta 🙂

sussah
21. apr 2017

@osky tak to budeme mat asi podobny termin ;)

cherrinka11
21. apr 2017

@sussah a prečo ty až v júni?😉

sussah
21. apr 2017

@cherrinka11 tak keď teraz pôjdem na prvú konzultaciu, vybavím papiere na poisťovňu a začnú mi krámy tak predpokladám že to bude jún.Jedine, že by som sa rozhodla pre Soft ihneď.

cherrinka11
21. apr 2017

@sussah jaaj ty ešte dávaš žiadosť na poisťovňu, tak áno no..ono to trvá dlho vraj..

sussah
21. apr 2017

@cherrinka11 záleží na tom,ze ako bude dlho štrajkovať revízny lekár 😀

santeema
21. apr 2017

@malebaby ahoj. tusim rano tak do 8.30., len neviem ci to nie je individualne, ze kedy mas vklad, ci rano, ci na obed.

malebaby
21. apr 2017

@santeema ano ano volaju hned z rana, kontroluju ich hned rano a ak by neboli v poriadku tak volaju. My sme mali vklad na obed a doktor vravel ze pozerali embryjko hned rano, keby bolo zle tak by volali...bolo v poriadku,bez fragmentov,zivotaschopne,ale pozadu s vyvojom, mali sme morulku a kym sme prisli na obed sa neposunula...takze mala sanca na uspech. Sice bolo ok,ale spomaleny vyvoj😒

miskab
21. apr 2017

@malebaby Ahoj prosim ta ked si mala spomaleny vyvoj tak vklad nerobili? kedze bola mala sanca na uspech?

malebaby
21. apr 2017

@miskab ale ano urobili...skontrolovali ho este pred vkladom a ze bolo v poriadku zivotaschopne, nefragmentovalo,nebolo poskodene tak ze mu dame sancu ci ten vyvoj nedobehne...

ericia
21. apr 2017

@malebaby ja som mala vklad na tretí deň, lebo sme mali iba jedno embryjko ... A tiež že mu dame šancu... Tak ťažké dva týždne ma čakajú... Držím palce aj tebe 😊

miskab
21. apr 2017

@malebaby jaaj ahaaa 🙂 a podarilo sa ?

cherrinka11
21. apr 2017

@ria294 ahoj rius a nie sú neake lieky čo vyvolajú menzes?to si neskúšala?čítam to tu občas..

ria294
21. apr 2017

@cherrinka11 je injekcia agolutin . Ale vyvolávačku nechcem ,mam taký pocit , že zajtra sa mi ms rozbehne 🙊

cherrinka11
21. apr 2017

@ria294 tak to by bolo super moja.. To začneš so stimulkou.. Akú presne ti dali?

ria294
21. apr 2017

@cherrinka11 moje ak príde ms, tak soft 3DC clostil 1-0-1 a menopur . Tak uvidíme , citim to, že by mala prísť .

cherrinka11
21. apr 2017

@ria294 a menopur pichas koľko dní..ja to mam tak isto akurát bez menopuru..

ria294
21. apr 2017

@cherrinka11 clostil 5dni a menopur zatiaľ 6dni a po folikulometrii na 9DC povedia čo ďalej . Ty máš len closti a kolko, akú mate diagnózu ?

cherrinka11
21. apr 2017

@ria294 tak to máš ešte naozaj celkom fajn..ja mám od 3DC clostil 1-1 tiež 5dní..A na 8DC pregnyl,zatiaľ žiadne injekcie čo nevylučujem v prípade že by to nevyšlo na prvý krát,..diagnózu?ja ti ani jeviem..ja som v pihide aj sa tak cítim,trosja hormón štítnej žľazy blbne tak som včera vyfasovala lieky, ale úplne minim.davku..akurát máme zlý spermiogram 27 miliónov spermií a zctoho len jedno percento tých čo dikaxu prísť k vajíčku..z toho ni akosi sedliackym rozumom vychádza ze staci Icsi a ja stačí keď vyprodukyjem adpon jedno vajko..spermie sú v pohode len pomalé..ale čo sa týka životnosti a stavby,sú ok.
Skúsime takto a uvidíme čo ďalej..A vada diagnóza?toto nieje tvoje prvé ivf však?

ria294
21. apr 2017

@cherrinka11 tak si myslím, že by sa vam to malo podariť 😉 U mňa je problém nízke AMH budem mať teraz 40. Inak mame všetko ok. Nie je to moje prvé ivf, jedno neúspešne mam za sebou s vysokými davkami hormónov. Rozhadzalo mi to všetky hormóny , bolo tam viacej dôvodov prečo som zmenila car a bolo mi odporúčané ist do softu.

cherrinka11
21. apr 2017

@ria294 pizri niekto ma dobre Amh a prazdne folikuly..v týchto veciach je to nepredvídateľné.. Čakala dom,že mi napises neaku hrizju diagnózu. A títo??to je nič..to dáme 😀
Zvladtne,že z toho co ru čítam viac žien čo by malo pri plnom ivf mať lepšie vyslefkyvzle reagovali a pri ibycajnom softe alebo Jative sa to podarilo..asi preto, že telu nedávame také šoky že nevie čo sa deje navalmi hormónov..Takže zahajujeme plán A 😉 A ideš do softu..
Plán B Native..😀
A bude to super..cítim to tak..nič nieje náhoda ani to ze sme sa tu takto stretli 😘

cherrinka11
21. apr 2017

@ria294 a ozaj 40tka je nič..pokial máš maternicu to pôjde..ja budem mat 40 už tiež za pár a išla by som do toho aj v 42😀😊😉

cherrinka11
21. apr 2017

@ria294 aké sudoku ti tobl tu ja píšem? 😝..píšem rychlo, nečítam poriadne po sebe,prepáč za chyby..

ria294
21. apr 2017

@cherrinka11 tak to máš pravdu náhody neexistujú , všetko sa deje pre niečo a každého stretneš z nejakého dôvodu , aby ti v živote ukázal niečo nove..... ano pôjdeme do softu a potom nativ 😉Aj v RF mi to tak Dr navrhol 😉 Inak ja som nikdy žiadne hormóny nebrala až pri ivf a aj to dopadlo blbo 😂😂

ria294
21. apr 2017

@cherrinka11 no veď ich luštim a sem tam si niečo domyslím 😂😂

cherrinka11
21. apr 2017

@ria294 tak to tak isto ako..ja tiež nikdy žiadne hormóny,ani antikoncepciu.. Nič..preto mám obavu aj z toho clostilu,ale Dr opakoval,že dobre reagujem nan tak to tentokrát tonechávam ba ňom 😀 A vieš čo ma teší,že ak to nevyjde nam hneď pôjdeme dpolu zasa do toho,že sa nevzdame..ja to skúsim tri krát..ak nie asi to nechám tak..chcem všetko vždy hned a to je moj problem..ale v niektorých veciach mi to pomohlo..dokázala som tomu tak uveriť,že sa to proste stalo 😀..proste ideme do toho jo?👍

santeema
21. apr 2017

@malebaby velmi ti drzim palce, aby sa rozbehlo ako ma dalej🙂...ani ja som nemala najlepsiu kvalitu, len som o tom nevedela, ja som sa nepytala a este som nebola na modrom konikovi, az tu som sa dozvedela, ze sa po posudzuje aj podla kvality🙂. pozrela som si to spatne, ked uz bol maly na svete🙂, takze nadej je vzdy🙂 a ak sa nepodari teraz, podari sa neskor, neboj...