Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@cherrinka11 Otevrel s ním som si písala.
@cherrinka11 no možem odporovať diktátorovi 🙊🙊 ja som tiež človek, ktorý ide hlavou proti múru 🙊 Ale niekedy vnútorne citim, že mam trosku cúvnuť a byť trpezlivá a aj sa podľa toho vnútorného pocitu riadim 😄 A aj minuly mesiac som to tak cítila , tam som do toho nešla.
@ria294 ahoj... Aj ja mam problém s AMH... Mam 0,12 a zistili mi to až v 34 roch rokoch... Teraz mam 36.. Inak všetko v poriadku.. Po prvom IVF som mala tri vajíčka a dalo sa použiť iba jedno... Teraz tiež iba jedno... Je to ozaj iba o tom veriť a skúšať az sa to raz podarí... Len je to dosť nápor na psychiku... Dievčatá držím vám palce..
@ria294 rius ešte že sa mi vybil mobil bo by som tu sedela do rána 😀teraz už len čakať na tu mrsku nepodarenu 😉
@santeema tak ako píše ria klobúk dole smekam pred tvojou odhodlanosťou,vytrvalosťou..to sú roky..,človeka to otupi..A ty si bojovala,si tu veľkým príkladom pre mnoho zien,že sa to da, držím ti veľmi palce 😉
@ericia tentokrát máš v sebe bojovníčka,on to určite ustoji,držím palce a dúfam,že o tva týždne sa budeme radovať s tebou 💗
@santeema a co si mala napisane v papieroch, ake ti vkladali? To je super ze sa zadarilo 🙂 tak dali sme mu sancu a teraz je to uz len na tom hore...ak nema byt este teraz babo nebude, dufam ze sa to raz podari. Ja verim ze moze ten vyvoj dobehnut, stava sa to,aj sam doktor to povedal, ze mali take pripady. Nie je to caste, ale stava sa. Ja davam preto tomu nizsie sance, lebo sa morulka nijak neposunula od rana do obeda, za nejakych 5 hodin...
@malebaby ja som mala minimálnu stimuláciu.. A moje embryjko bolo len stvorbunkove.. Ale ze kvalitné... Len trochu pomalšie... Ja som sa spýtala na tú PK.. Tak nám povedali ze sa môžeme rozhodnúť..ale keď sme tam už boli a ze v prirodzenom prostredí mu bude lepšie sme sa rozhodli pre vklad na tretí deň... Pri prvom IVF bolo osembunkove a nevyšlo to... Snažím sa myslieť pozitívne, ale šance veľké tomu nedávam... To by musel byť zázrak... Ty si dnes po ET?
@cherrinka11 ďakujem 😊 budem veriť na zázrak 😉
@malebaby ahoj 😊
Mne Dr.hovoril že po opu sa uvidí podľa toho ako sa budú vyvíjať,niekedy vraj vkladajú hneď na druhý deň,ale môže sa stať že až na štvrtý.
Možno čakali kým bude pripravené 😉
@ericia všetko dobre dopadne 😘 Len sa pekne opatruj, teš sa z každého dňa a mysli len a len pozitívne ❤❤❤ veľmi ti prajem, aby sa ti to splnilo 😘 Ja som nemala po vysokých dávkach hormónov ani čo vkladať, lebo mi bolo povedané, že vraj sa mi z dvoch folikov 21-24mm za dva dni vytvorili cysty 🙄 Len mne bolo povedaná jedna verzia, ktorá sa nezhodovala s inou Dr a ani so zdravotnými zaznamami. Preto som zmenila car a chcem vyskúšať soft.
@cherrinka11 zlatíčko ja som išla buvať o 2hod a samozrejme rano o 9h sa mi nechcelo z postieľky. Inak ms zatiaľ nechodí 🙈už by ale mohla .
@cherrinka11 mne dr povedala hned na prvy den po OPU ked som volala, ze ci sa vajicko oplodnilo, povedala ze ET bude na 5.den...ze si mam zavolat este na 3.den ako sa vyvija...no a na 3.den mi embryologicka povedala ze plati ET na 5.den...takze mne rovno urcili ze az na 5.den, neviem preco.
@ria294 ďakujem 😊 budem veriť 😘 v ktorom care si bola? My sme išli hneď do Brna na doporučenie kamošky... Pri našich výsledkoch AMH je ten soft asi najlepší... Aj tak nebudeme mat viac vajíčok... Ja do tretice chcem skúsiť soft.. Tak sme sa dohodli aj s doktorkou... Ale nebudem predbiehať.. Aspoň mi napíšeš ako funguje soft, keď pôjdeš skôr 😉
@malebaby hmmm budeme veriť 😉 aj tak neviem podla čoho to tak rozhodnu.. Určite vedia čo robia... Len ja som si myslela, že na tretí idú iba tie co majú jedno embryjko... A nakoniec je to inak.. Hmmm.. Ale ako som písala. Už keby poviem ze chcem PK by ju urobili.. Ale na moju žiadosť...
@ericia ano chapem 🙂 ja som isla na nativ, samozrejme ze z toho je jedno vajicko a jedno embryjko a rovno mi hned po odbere povedala ze daju PK...a zrejme t ze sa pekne delilo ho nechali do 5.dna,mozno keby sa im zdalo ze je slabsie uz na zaciatku by mi zavolali ze mame prist na 3.den...neviem...tak si drzme palce 😀
@ria294 neboj... Nebudeš musieť pichať injekcie.. Ten natív bude určite fajn.. Potom mi dáš teda vedieť.. Ja som mala lieky mesiac doma.. Len mne ako na potvoru meškala ms tri týždne.. Som si robila srandu, že keď ju nechcem príde a keď ju potrebujem nepríde.. Museli mi až pichnúť vyvolavacku... Tak asi takto som pochopila ja 😉

@ria294 ozaj a ktorý lekár v RF ti to doporučil?