icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

miskab
26. apr 2017

@ericia Ahoj moja este sa chcem spytat Soft + ICSI+PICSI....atd, sa kedy plati vsetko pred odberom?

sussah
26. apr 2017

@hanka197 niektora klinika zoberie od teba lieky naspat. Opytaj sa, ze ci neberu a nevratia ti peniazky. V Brne si chvalia Reprofit, Reprogenesis a Helios. Ja som mala este len teraz prvu konzultaciu v Reprofite. Po neuspechu na slovenskej klinike som si vybrala Brno.

ericia
26. apr 2017

@miskab ahoj.. Ja som platila po vklade.. Pri opu dostaneš predbežnú kalkuláciu... Ale platíš po vklade 😊

ericia
26. apr 2017

@malebaby a teraz si mala natív?? 😉

sussah
26. apr 2017

@ericia
@miskab

hej aj mne tak v pondelok povedal, ze pri odbere mi povie predbeznu kalkulaciu a pri vklade platim.

ericia
26. apr 2017

@liu ahoj... Ja som pila čaj z alchemilky, gynastan a ráno na lačno z bylín od bylinkarky... Názov ti zistím 😊 potom vitamín E a D a kyselinu listovú... Obklad vinovy.. Uvidím ci to pomohlo... Som po ET 6 deň...

miskab
26. apr 2017

@ericia
@sussah ahaa tak to je supeeer 🙂

hanka197
26. apr 2017

@sussah Po kolkých IVF si bola ked si sa rozhodla ist do Brna?
Lebo nechceme zas čakať..Teraz nemam všetky lieky využívané a nedaj bože pôjdeme od znovu, čiže nanovo si zaplatit tie lieky čo som mala na začiatku a znovu sa môže stat, že sa mi nebudu vyvíjať a spravia sa mi cysty.A peniaze vyletia znovu do vzduchu🙂..To radšej odídeme teraz ako sa znovu sklamať☹..

babusik85
26. apr 2017

@hanka197 zato centrum nemoze, ze sa Ti vytvorili cysty... to nikde Ti nezarucia. dopredu nemozu vediet ako reagujes na lieky... a mozno prave kvoli tomu by bolo lepsie vyskusat iny liek.
ja prvy ivf som absolvovala v BA, v Iscare, tam som nemusela dopredu kupovat lieky. Nakupila som na 4dni a po kontrole urcili, ze zase kolko mam kupit.
Pri druhom IVF v Brne som musela vsetko naraz vybrat, ostalo mi jedno cele balenie, ale nezobrali naspat. to zavisi od centra, ozaj len par centier zobere naspat.
Ale ak neides cez poistovnu tak mozes aj postupne kupovat, pocas stimulky.
v Brne je Reprofit, Reprogenesis, Helios, Unica mozno este aj ine, nepoznam vsetky.
Skus im napisat, isto Ti odpisu. Kazda klinika ma na stranke adresy na koordinatorky, tie ochotne odpisu na tvoje otazky.

sussah
26. apr 2017

@hanka197 Ja som bola na SK na 1. IVF - 4 vklady neuspesne. Lieky mozes pouzit na tvoje druhe IVF. Ja mam tiez kopec liekov a zhanam dalsie. Daju sa predat aj tu na MK. Takze sa neboj, urcite ich pouzijes v novom IVF. Baby,, ktore neidu cez poistovnu sa o lieky pobiju ako o teple rozky.

malebaby
26. apr 2017

@ericia ano nativ 🙂 ako sa citis? Nejaka zmena? Testik neskusi skor?🙊

ericia
26. apr 2017

@malebaby hmmm v pohode... Nič ma neboli... Iba ta hlava.. A testovať asi nebudem 🙊minule som si urobila test deň pred krvou... Revala som celú noc... Prišla som doktorovi spuchnuta na krv 😁 Revala som celú cestu k nemu aj späť... Takto pôjdem v kľude a počkám si doma na výsledok 😉 ale uvidím ako to všetko na mňa dolahne 😊 a ty sa ako citis????

malebaby
26. apr 2017

@ericia moja zlata...pozname to😔 keby si urobila nahodou test skor urcite napis🙊 ja sa citim tiez uplne normalne,nic ma neboli, len prsia,ale to kazdu co sme tu a berieme utrogestan a estrogen na vystelku maternice...takze nic nove.

ericia
26. apr 2017

@malebaby ty by si mala testovať o deň neskôr ako ja... Ak si dobre pamätám.. Teda 5.5 😊 dáme si vedieť, keby nás prepadlo testovanie skôr 😁

malebaby
26. apr 2017

@ericia ano dobre si pamatas 😀 ja mam doma len ovulacny test, tehotensky ani nemam, som si povedala ze nekupim lebo ma bude tahat urobit ho hned ked kupim🙈 uz som sa ja natestovala, cely majland som dala na testy katastrofa🙈💵

ericia
26. apr 2017

@malebaby ani ja nemám doma ani jeden test 😂 tiež by ma to pokúšalo 🙊

gagirl
26. apr 2017

@fantinka dakujem,vsetko v poriadku aj u nas..verim ze az do konca..Takze idete do vacsieho?mi mame tiez len 2izbak,ale hadam sa este pomestime kym prejdeme do vacsieho..Tak da drzte,vsetko dobre prajem..😘

malebaby
27. apr 2017

@ericia no tak ja som rano nevydrzala a skusila urobit ten jeden ovulacny co mi ostal...a jasne ze nic zase...a to by uz mal ukazat, ovulacne ukazu skor silnejsiu druhu // ako tehu test😕

liu
27. apr 2017

@ericia ten vínový obklad je niečo čo Ti dala ona? Či je to možné niekde kúpiť, resp. si pripraviť?

ericia
27. apr 2017

@malebaby moja milá.. Nevesaj hlavu.. To je ešte skoro... A dúfam ich už viac nemáš 😉 ešte počkaj pár dní 😘

mircalla
27. apr 2017

@gagirl jejda ze 24 tt parada, viete uz pohlavie? prepac, necitam uz moc🙂

ericia
27. apr 2017

@liu ta bylinka sa vola vitex jahňaci... Co som sľúbila doplniť.. A ten obklad si pripravis.. Nie som doma a mam to napísané 😊

sussah
27. apr 2017

@ericia hej mam doma Vitex - na znizenie prolaktinu. Ty ho na co pouzivas?

ericia
27. apr 2017

@sussah ja som ho píla.. Mam sušený... Na povzbudenie vaječníkov 😊

sussah
27. apr 2017

@ericia jaj ja jo mam v tabletkach zo stranky otehotnenie.sk Inak lekar v Reprofite nebol nadseny ze Tolko vitaminov beriem dlhodobo...ale bojim sa ich uplne prestart brat pred IVF

ericia
27. apr 2017

@sussah a aké vitamíny berieš?

sussah
27. apr 2017

@ericia Mam nakupene - D, C, E, kys.listovu, B6,B12, omega, Vitex, Maca, materska kasicka, zinok, bromelein, Q10, inositol...ale denne si dam max 4 vitamin a striedam to..

Partner - folandrol, kotvicnik, maca, C, zinok, selen, omega, Q10, A+D, E

ericia
27. apr 2017

@sussah juj to je teda zásoba 😉 ja uvidím ako dopadnem a potom tiež dokupim ešte vitamíny... A kupuješ ich na tej stránke otehotnenie?

sussah
27. apr 2017

@ericia nie, rozne internetove lekarne podla ceny, akcii a znacky niekedy...

blackswan12
27. apr 2017

Baby kedy sa zacina stimulovat, hned 1DC? ci to je individualne?