Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@sussah Po kolkých IVF si bola ked si sa rozhodla ist do Brna?
Lebo nechceme zas čakať..Teraz nemam všetky lieky využívané a nedaj bože pôjdeme od znovu, čiže nanovo si zaplatit tie lieky čo som mala na začiatku a znovu sa môže stat, že sa mi nebudu vyvíjať a spravia sa mi cysty.A peniaze vyletia znovu do vzduchu🙂..To radšej odídeme teraz ako sa znovu sklamať☹..
@hanka197 zato centrum nemoze, ze sa Ti vytvorili cysty... to nikde Ti nezarucia. dopredu nemozu vediet ako reagujes na lieky... a mozno prave kvoli tomu by bolo lepsie vyskusat iny liek.
ja prvy ivf som absolvovala v BA, v Iscare, tam som nemusela dopredu kupovat lieky. Nakupila som na 4dni a po kontrole urcili, ze zase kolko mam kupit.
Pri druhom IVF v Brne som musela vsetko naraz vybrat, ostalo mi jedno cele balenie, ale nezobrali naspat. to zavisi od centra, ozaj len par centier zobere naspat.
Ale ak neides cez poistovnu tak mozes aj postupne kupovat, pocas stimulky.
v Brne je Reprofit, Reprogenesis, Helios, Unica mozno este aj ine, nepoznam vsetky.
Skus im napisat, isto Ti odpisu. Kazda klinika ma na stranke adresy na koordinatorky, tie ochotne odpisu na tvoje otazky.
@hanka197 Ja som bola na SK na 1. IVF - 4 vklady neuspesne. Lieky mozes pouzit na tvoje druhe IVF. Ja mam tiez kopec liekov a zhanam dalsie. Daju sa predat aj tu na MK. Takze sa neboj, urcite ich pouzijes v novom IVF. Baby,, ktore neidu cez poistovnu sa o lieky pobiju ako o teple rozky.
@malebaby hmmm v pohode... Nič ma neboli... Iba ta hlava.. A testovať asi nebudem 🙊minule som si urobila test deň pred krvou... Revala som celú noc... Prišla som doktorovi spuchnuta na krv 😁 Revala som celú cestu k nemu aj späť... Takto pôjdem v kľude a počkám si doma na výsledok 😉 ale uvidím ako to všetko na mňa dolahne 😊 a ty sa ako citis????
Baby kedy sa zacina stimulovat, hned 1DC? ci to je individualne?

@ericia Ahoj moja este sa chcem spytat Soft + ICSI+PICSI....atd, sa kedy plati vsetko pred odberom?