Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@dalida ahoj moja..dakujem ti pekne😘A ty sa neboj,ja viem ze mas toho uz velmi vela za sebou a vsetko ta to velmi zlomilo,ale hlavku hore,vobec nie si stara korcula,33 je este malicko😉Ja som zacala az v 35,a nakoniec v 40som prirodzene otehotnela,takze vidis,ide to v kazdom veku,aj neskor,ked nie prirodzene tak pomocou lekarov..Zo srdca ti prajem nech sa uz coskoro dockate aj vy babatka..🙏❤Riesite teraz nieco?mas este mrazacikov?
@dalida juuj tak velmi silno ti budem drzat palce a mysliet na vas,ja verim ze tento rok je stastny,a konecne sa dockate aj vy..😘🙏Napis mi kedy mas potom vklad..🙂Kolko mate este mrazacikov?ty beries nieco na imunitu?z hemato?Verim ze toto bude to prave😉Ja sa mam dobre,sem tam nejake mensie tazkosti ale nic vazne,verim ze to tak bude az do konca..Este sme moc nekupovali nic,nieco mame odlozene z rodiny,od kamosky,ale zacnem pomaly uz chystat aby som to stihala😉Tak daj vediet moja potom kedy ides,a hlavku hore,a hlavne psychicku pohodu,je to dolezite fakt❤
@gagirl som velmi rada, ze si tu... mam tu spriaznenu dusu. 🙂 Budem pisat na mojom profile pre kaaaamosky 🙂 Mam velky respekt... je otazne, ci sa bobcek udrzi, potom ci ho vynosim... Hej, imuno som riesila... liecila som sa, vraj je to po liecbe ok a mame pozehnanie skusit to. Gagi, je to v Bozich rukach.
Drz sa, sem tam pozriem tvoj profil, ale si tichucko 🙂 asi viem preco... s vybavickou by som aj ja pockala minimalne do takeho tyzdna ako si ty teraz 🙂 ❤ Urcite bude teraz vsetko dobre ❤
Ja mam 41 rokov a 3 neuspesne ivf za sebou a tiez s max. davkami hormonov 300 iui denne s dlhym protokolom a nic. Tak som sa rozhodla ze idem teraz skusit nativ bez stimulky a uvidim. Tiez som z tych injekcii a medrolu pribrala 10 kg som zavodnena a citim sa dost unavene. Tiez som mavala 9 vajok ale len 2 k oplodneniu. Najhorsie je ked nie je mrazacik. To fo seba len pichas injekcie. Tak uvidim teraz. Je to aj lacnejsie a pre telo nie tak narocne. Bola som samoplatca takze vsetko som si hradila zo svojho.
@rada2002 ahoj fandím ti, zabojuj ešte s nativom, budem sledovať tvoje príspevky, mám niečo z tvojho prípadu a keď budem mať ešte druhý výsledok z imunológie teda ak sa mi potvrdí, čo mi tam našla chcem tiež vyskúšať soft alebo čo mi poradia, aby to už vyšlo...ja mám 2 IVF za sebou minulý rok, 2 x pozitívne ale dlho sa mi to neudržalo tak som začala pátrať čo je v tom..tiež mrazáčiky som nemala...ty máš aké AMH? Určite to už vyjde tento krát!!!!A kedy máš v pláne ísť do toho?papa
@maculicek1977 ahoj ☺
Občas tu mrknem,že čo je nové a myslela so na teba,ze ako sa asi mas,.ja o tyzden začína tak mam radosť a dúfam,že mi ju nič neopazi a úspešne to dotiahneme do konca 😃
Dúfam,že výsledky budeš mať dobré a budeš môcť začať čím skôr 😉drz sa 😉
Ahojte dievcata, caka ma v lete ivf v Brne, planujem ostat na pn a teraz neviem, ako to je, ked som na pn a zaroven musim byt v zahranici. Je to nejak osetrene? Nerada by som mala problemy s poistovnou... ako ste to riesili vy? Dakujem za kazdu odpoved!
Ja robim s chorymi detmi v nemocnici cize urcite pojdem na pn....
Kocky, nemali ste problem zohnat lieky? V lekarni mi povedali ze Orgalutran je nedostupny u dodavatelov.
@maculicek1977 amh mam 3,81 a nativ planujem v maji cca v polovici.
@cherrinka11 ahoj ĎAKUJEM, že na mňa myslíš, tak ty už začínaš o týždeň? Pevne verím, že pôjde všetko hladko a maličké sa pricucne k tebe a dodáš nám zas novú nádej. Tak len píš čo a ako, aby sme vedeli....Hlavne buď psychicky v pohodičke a šetri sa podľa možnosti....No ja musím ešte počkať do 01.06 k Dzurilke a potom ešte na výsledky...A potom by som vyskúšala...ach jaj...tak ajoj a píš!😘
@maculicek1977 jasné moja napíšem hneď ako bude niečo nové ☺si zlatá,ďakujem krásne 😍jún máš už za rohom bude tu čo chvíľa 😉ajoooj 😊
Ahojte kocky, chcela by som sa opytat, ktoreho lekara by ste mi v Reprofite odporucili.Zvazujem medzi Otevrelom u ktoreho sme boli na konzultacii pred rokom a Vranom.Vdaka😀
@druzuz ahoj ☺ obaja sú dobrí,len Vrana tam býva iba v pondelky, pracuje aj v Rakúsku
@cherrinka11 no mne tvrdil ze na klinike pracuje 4 dni v tyzdni 😕
@sussah tak je to možné..mne to povedala recepčná ked som sa k nemu chcela objednať,že pán doktor tu býva len pondelky alebo možno myslela,že má konzultácie vyhradené na pondelok, žeby?no neviem teda..🙂
@cherrinka11 tak dufam, ze nie len pondelky, spolieham sa na neho 🙂, ze tam bude aspon tie 4 dni. To som sa potom mohla radsej objednat ku inemu...🙄
@sussah no ak ti tak povedal tak asi tam bude 😉 ajtak tam.opu a utz robí každý raz niekto iný, kto má práve službu ale vklad,že si väčšinou vždy robí lekár, ktorý navrhol liečbu tak mi povedal Otevrel..mne je to fuk,len nech to všetko dobre urobia 😉😊
@sussah v podstate ci je tam, alebo nie, nehra velku rolu.
ja mojho dokiho som videla len na konzultacii a na ET.
popritom ked som bola na UTZ, ordinoval aj on, ale napriek tomu ma zobral Otevrel. a vedla v izbe sedel moj.
takze skor len cez mail budes s nim kominukovat.
ale mozno budes mat stastie a vychytas ho.
@cherrinka11 SVATA PRAVDA 😉 hej povedal, ze o svoje pacientky sa stara sam, ale moze sa stat ze tam v dany den nebude.

@malebaby
@osky
@ina7 dievčatá mate môj obdiv... Ja mam za sebou 2 IVF a teda riadna záťaž hlavne na psychiku... Hlavne kvôli tomu, že nemáme žiadneho mrazacika... Ale my ženy vydržíme veľa si stále hovorím 😉 tak nám prajem veľa šťastia 😘