icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

malebaby
9. júl 2017

@sussah a ty si brala teraz pred stimulkou aj dhea vsak? Myslis ze pomohlo?

sussah
9. júl 2017

@malebaby nie Dhea som vôbec nebrala.

santeema
9. júl 2017

@gagirl budem na vas mysliet🙂

gagirl
9. júl 2017

😘dakujeme..Ozvem sa kedy to bude..😉

ericia
9. júl 2017

@malebaby dheu som brala ja...

sussah
9. júl 2017

@ericia a tebe pomohla?

ericia
9. júl 2017

@sussah to neviem.. V utorok idem na výber..ale silno verím, že pomohla spolu s inými vitamínmi 😊

malebaby
10. júl 2017

@ericia super, tak potom daj vediet ci pomohla 🙂 ja sa trochu bojim ju brat ci mi nerozhadze nejak cyklus alebo horm.profil...

luciatt
10. júl 2017

Ahojte.prosim vas ako prebieha KET v reprofite?Na 10-12deň cyklu mam prísť na kontrolu a maju mi dať ovitrele a kedy byva ďalšia kontrola?kolko sa to picha?mali ste to niektora?

ericia
10. júl 2017

@malebaby no mne to strašne zvýšilo hormón DHEA.. Zistila mi to endokrinolocka... Tak som znížila dávku na jednu tabletku denne.. A teda kopu iných vitamínov... Mam jeden folikul... Zajtra budem vedieť viac 😉

ericia
10. júl 2017

@malebaby a mne cyklus rozhadzali stimulácie... Od novembra po prvom IVF mam nepravidelny menzes.. A to som mala presne... Aj teraz pred tretim IVF som brala lieky, aby som nedostala skôr... A trva mi dva dni..

babusik85
10. júl 2017

@luciatt Ahoj! Dostanes ovitrele, alebo pregnyl a uz si nepichas nic.
Len 5 pred KET zacinas vkladat utrogestan.
Po Ovitrele cca. tyzden je vklad. Nie je medzitym kontrola

obcanka
10. júl 2017

Ahojte dievcata, poradite mi, kde ste si vyzdvihli recept? Mne poslali z Reprofitu recepty cez mail ale vyzdvihnut si ich vraj musim v Cesku inak mi to poistovna nepreplati??? Vdaka

babusik85
10. júl 2017

@obcanka ahoj! ak ides cez poistovnu, tak musim vybrat v Cesku.
ak vyberies u nas, nepreplatia Ti.
ja som vybrala v RF.

obcanka
10. júl 2017

@babusik85 dakujem pekne 😀No ja som az z Kosic, budem musiet vycestovat.

babusik85
10. júl 2017

@obcanka tak mozno viac by sa oplatilo pozhnat tu na MK za lacnejsie... no to musite vy vediet ci sa oplati pricestovat

isabellaa
10. júl 2017

@obcanka
@babusik85 ja som vyberala na sk recept_ utros z RF a platila som v lekarni rovnako akoby bol od mojej slovenskej gynekologicky...

isabellaa
10. júl 2017

@obcanka ak he peoblem s preplacanim, niektoré lieky vie aj tvoj gynekológ na sk predpísať...pripadne tu na mk hľadaj, kto ma zvyšné

babusik85
10. júl 2017

@isabellaa tak ano, platis rovnako. ale ak ides cez poistovnu, tak nepreplati zvysok poistovna. maju to uvedene v papieroch.

luciatt
10. júl 2017

@babusik85 Ďakujem za odpoveď.aj som si tam volala.tak mi to vysvetlila.

sussah
10. júl 2017

@obcanka ja som tiež z Košíc a išla som cez poisťovňu ale lieky som si pozhanam z MK. Neoplatilo sa mi kvôli tomu merať cestu do Brna.

marculik
11. júl 2017

@cheeky82
@gagirl baby tak uz nas drobec neni v brusku mame ho tu uz pri sebe ,vola sa Lukasko a mal 52 cm a 3770 g 🙂

isabellaa
11. júl 2017

@marculik blahoželám👏

marculik
11. júl 2017

@isabellaa Ďakujeme ☺

malebaby
11. júl 2017

@sussah ahoj, ako sa mas? Este si netestovala? 🙂 chcem sa este opytat kolko sa caka na vysledky z reprod.imunologie? A bola si aj na endokrinologii? 🙂

malebaby
11. júl 2017

@ericia tak to nic moc ked to takto.rozhadzalo cyklus...mne tak jeden IVF Soft zozhadzal, som spinila kadejak cez cyklus...a ako si dopadla, bola si na odber?

ericia
11. júl 2017

@malebaby bola som... Nakoniec dva krásne folikuly, ale prázdne 🙁 tak u mňa vitamíny, dhea ani melatonin moc nepomohol 🙁 predtým som mala aspoň jedno vajíčko... Som z toho dosť nešťastna... Hneď keď dostanem menzes idem do natívu...

cheeky82
11. júl 2017

@marculik juuuuj,gratulujem.velmi veľmi sa teším 😘

malebaby
11. júl 2017

@ericia tak to mo je luto ☹ teraz si mala soft? A ktore IVF to bolo uz?

ericia
11. júl 2017

@malebaby áno minimálnu som mala... Clostilbegyt plus puregon 100 iu, orgalutran a pregnyl.. Toto bolo tretie IVF... Prvé klasické a druhe minimálka... Mala som ale menopur nie puregon... Mam dojem, že čím viac preto robím, tým to je horšie... A začínam sa pomaly pripravovať na DV... Lebo asi iná možnosť nebude... A to som bola fakt toto IVF aj pozitívne naladená a strašne som tomu veríla...