Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
😘dakujeme..Ozvem sa kedy to bude..😉
Ahojte.prosim vas ako prebieha KET v reprofite?Na 10-12deň cyklu mam prísť na kontrolu a maju mi dať ovitrele a kedy byva ďalšia kontrola?kolko sa to picha?mali ste to niektora?
Ahojte dievcata, poradite mi, kde ste si vyzdvihli recept? Mne poslali z Reprofitu recepty cez mail ale vyzdvihnut si ich vraj musim v Cesku inak mi to poistovna nepreplati??? Vdaka
@malebaby áno minimálnu som mala... Clostilbegyt plus puregon 100 iu, orgalutran a pregnyl.. Toto bolo tretie IVF... Prvé klasické a druhe minimálka... Mala som ale menopur nie puregon... Mam dojem, že čím viac preto robím, tým to je horšie... A začínam sa pomaly pripravovať na DV... Lebo asi iná možnosť nebude... A to som bola fakt toto IVF aj pozitívne naladená a strašne som tomu veríla...

@sussah a ty si brala teraz pred stimulkou aj dhea vsak? Myslis ze pomohlo?