Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@ericia viem ako sa citis... ja mam za sebou 4 klasicke IVF, 3 soft IVF a 2 nativy...tak.si vies predstavit ako je na tom moja psychika...verila som, ze sa to uz musi podarit a nic ☹ a teraz rozmyslam do kedy sa da skusat s tymi hormonmi, ci je to bezpecne pre zdravie. Neviem fakt co dalej...takze ta viem pochopit.
@malebaby ahoj Native ti urobia aj v Za v gin five.
Dievcata a na reproimunologii sa ukaze aj keby nejaky problem so stitnou zlazou? Alebo to ukaze len endokrinologia?
@marculik to uz? Vsak si len vcera vravela, ze test positivny, he he 😆gratulka k syncekovi, aj m'y mame Lukiho 😊vela zdravicka a stasticka 😙
@marculik gratulujem mooc, pamätám si ťa z pred roka..👍 si veľká bojovníčka...Nech ste zdraví.
ahojte dievčatá....mám otázočku....idem na krv a potrebujem "pečiatku do roboty" ....keď Vám dávajú pečiatky....je tam, že" centrum asistovanej reprodukcie"? .....lebo zatiaľ nechcem aby to v práci vedeli
@crazybabenka nemam skusenost, ale isto je tam nazov centra.
skus vypytat od obvodneho, alebo od gynekologa.
@sussah ja som mala tiez hranicne hodnoty stitnej a nasadili mi tabletky. uz beriem pol roka

@malebaby ahoj, ďakujem v pohode. Nie este som sa neodvážila testovať 😁 ....mám len jeden testik a ten plánujem urobiť v nedeľu..keďže partner má narodky v pondelok 😊 Na výsledky z reproimuno asi 2 tyzdne som čakala ...Áno ja som bola na všetky možné vyšetrenia.....Z endokrinologie beriem lieky lebo mi zistili vysoký prolaktin ...čo je akoby prírodná antikoncepcia...