icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

santeema
12. júl 2017

@malebaby ahoj. ja chodim na nativ do ziliny ku mudr.galovi a stoji 350.-eur. super cena, lebo v iscare mt som dala za to iste 880.-eur. a ked nemam vajicko, tak odo mna nechceli ani euro v ziline. super pristup tam je.

marculik
13. júl 2017

@bianitka996 ďakujem veru bojovala som 6 rokov a oplatilo sa ☺

sussah
13. júl 2017

8 deň po transfere a už začínam špiniť 😩

malebaby
13. júl 2017

@santeema to fakt? To si ma potesila 🙂 A nerobia s tym problem ze velmi nechcu robit nativ?

babusik85
13. júl 2017

@sussah nemusi to znamenat nic zle.ako silno spinis?mas aj bolesti?

sussah
13. júl 2017

@babusik85 dnes mám dostať krámy a úplne sa na to cítim. Také hlienovite spinenie slabšie. Bolesti ani nie.

babusik85
13. júl 2017

@sussah tak to je este Ok.vcase ms mozes mat taketo spinenie.drzim silno palce 🙏

sussah
13. júl 2017

@babusik85 som rozmýšľala či nezavolal do centra, že či treba zvýšiť utrogestan.

malebaby
13. júl 2017

@sussah neurobis si test ? a budes vediet co a ako...

blackswan12
13. júl 2017

@sussah mne zvysili ked som spinila len bohuzial u mna spinenie preslo do slabunkeho krvacania az do kramov...ale drzim ti velmi palceky aby to nebol tvoj pripad...ja som brala 4-0-4 a zvysili mi to na 4-2-4

babusik85
13. júl 2017

@sussah skus zavolat, zato nic nedas.
ja som pri ET spinila 3 dni, ked som im zavolala, zvysili mi na 4-2-4, ale aj takmi prisla ms.
mozno som zavolala neskoro, lebo HCG mi ukazalo nieco, ale neudrzialo sa.

babusik85
13. júl 2017

@cheeky82 ano, tentokrat vyslo, dufam ze vsetko bude OK a dotiahneme to do uspesneho konca. 🙂 😍
Jaj tak super, ak sa mate dobre. uzite si to 😘

ericia
13. júl 2017

@sussah držím palčeky nech je všetko v poriadku 😘

sussah
13. júl 2017

@ericia dakujem 😘

sussah
13. júl 2017

@blackswan12 ja tiez beriem 4-0-4, ale citim to na MS

sussah
13. júl 2017

@malebaby testik mi nepomoze ,ked zacnem krvacat 🙂 Testik az v nedelu 😉

sussah
13. júl 2017

@babusik85 no ja pri styroch transferoch som nikdy nekrvacala ani nespinila...Az po vysadeni liekov...

malebaby
13. júl 2017

@sussah ja som to myslela tak,ze by si vedela ci si tehotna alebo nie a nemusela by si zbytocne zvysovat davku Utrogestanu. Ale je to na tebe,ked nedela tak nedela 🙂 moja skusenost je taka, ze ked som nebola tehotna, ked som mala nizsiu davku utrogestanu 2-0-2 alebo 2-2-2 tak som zacala spinit aj napriek Utrogestanu, ale ked som mala 4-0-4 tak som nezacala spinit, az par dni po vysadeni liekov ked sa potvrdilo ze nie som tehu.

sussah
13. júl 2017

@malebaby ano presne..ja som po 4 vkladoch nezacala spinit s utrogestanom az po vysadeni..Lekar vsak aj tak povedal, ze nesmiem prerusit brat utrogestan aj keby som spinila az po potvrdeni hcg. Ked mi teraz na 8 den vyjde negativny test, aj tak nemozem prerusit utrogestan podla jeho pokynov, takze to mam asi jedno.

babusik85
13. júl 2017

@sussah urcite treba bat nadalej utros.
ja som prvykrat testovala az na 10den.
mne ako som pisala, prisla aj pri davke 4-2-4 prisla ms, bola som sklamana, ze ako neuveritelne, ze mi pride aj pri takejto vysokej davke.
inak pri KET som isla na 12den na krv, som vravela doktorovi, ze na 14den nevie óm prist. uz som bola velmi nedockava inak 🙂

sussah
13. júl 2017

@babusik85 hej volala som do centra, tak presne takisto...mam zvysit davku o 2 utrogestany. Takze som na 4-2-4. Hej aj ja budem az na 11 den testovat...Uz som pri 4 vkladoch testovala cely tyzden a zbytocne som sa z toho len vystresovala. Co ma byt bude a co nema byt, tak pride neskor 🙂

santeema
13. júl 2017

@malebaby vobec to neriesia, ak je mozny nativ, urobia ti ho

isabellaa
14. júl 2017

Babyyy, bije❤

marculik
14. júl 2017

@sussah ahoj este nic to neznamena ja som tiez zacala spinit a vyslo to,prajem vela stastia

malebaby
14. júl 2017

@santeema a este sa chcem opytat v tej cene ste mali co zahrnute? Asi skusim napisat doktorovi a opytam sa na ten nativ.

malebaby
14. júl 2017

@sussah ano tak to je pravda, ze tak ci tak by si brala dalek lieky...vela bab spinilo a vyslo im to 🙂 daj potom v nedelu vediet 😉

miskab
14. júl 2017

@isabellaa supeeeeeer , ja idem v pondelok dufam uz bude bit ❤

isabellaa
14. júl 2017

@miskab držím palce;)

sussah
14. júl 2017

@marculik a cítila si sa čisto ako na ms? Ďakujem 😘

miskab
14. júl 2017

@isabellaa Dakujem 🙂