Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@bianitka996 ďakujem veru bojovala som 6 rokov a oplatilo sa ☺
8 deň po transfere a už začínam špiniť 😩
@sussah mne zvysili ked som spinila len bohuzial u mna spinenie preslo do slabunkeho krvacania az do kramov...ale drzim ti velmi palceky aby to nebol tvoj pripad...ja som brala 4-0-4 a zvysili mi to na 4-2-4
@blackswan12 ja tiez beriem 4-0-4, ale citim to na MS
@sussah ja som to myslela tak,ze by si vedela ci si tehotna alebo nie a nemusela by si zbytocne zvysovat davku Utrogestanu. Ale je to na tebe,ked nedela tak nedela 🙂 moja skusenost je taka, ze ked som nebola tehotna, ked som mala nizsiu davku utrogestanu 2-0-2 alebo 2-2-2 tak som zacala spinit aj napriek Utrogestanu, ale ked som mala 4-0-4 tak som nezacala spinit, az par dni po vysadeni liekov ked sa potvrdilo ze nie som tehu.
@malebaby ano presne..ja som po 4 vkladoch nezacala spinit s utrogestanom az po vysadeni..Lekar vsak aj tak povedal, ze nesmiem prerusit brat utrogestan aj keby som spinila az po potvrdeni hcg. Ked mi teraz na 8 den vyjde negativny test, aj tak nemozem prerusit utrogestan podla jeho pokynov, takze to mam asi jedno.
@sussah urcite treba bat nadalej utros.
ja som prvykrat testovala az na 10den.
mne ako som pisala, prisla aj pri davke 4-2-4 prisla ms, bola som sklamana, ze ako neuveritelne, ze mi pride aj pri takejto vysokej davke.
inak pri KET som isla na 12den na krv, som vravela doktorovi, ze na 14den nevie óm prist. uz som bola velmi nedockava inak 🙂
@babusik85 hej volala som do centra, tak presne takisto...mam zvysit davku o 2 utrogestany. Takze som na 4-2-4. Hej aj ja budem az na 11 den testovat...Uz som pri 4 vkladoch testovala cely tyzden a zbytocne som sa z toho len vystresovala. Co ma byt bude a co nema byt, tak pride neskor 🙂
Babyyy, bije❤

@malebaby ahoj. ja chodim na nativ do ziliny ku mudr.galovi a stoji 350.-eur. super cena, lebo v iscare mt som dala za to iste 880.-eur. a ked nemam vajicko, tak odo mna nechceli ani euro v ziline. super pristup tam je.