Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Mala niektora z vas predpisane tieto lieky pri darovanych vajickach?
zaujima ma ako ste ich brali 🙄
• Estrogeny
Mohou být tablety nebo náplasti (doporučujeme tablety)
Tabletky: Estrofem 2mg, Estrimax 2mg
Náplasti: Estraderm TTS 50,100ug , Estrahexal 50,100ug
• Gestageny
Mohou být kapsle, pesary, gel nebo intramuskulární injekce
Kapsle: Utrogestan 100
Gel: Crinone 8%
Injekce: Agolutin
• GnRH depotní injekce
Injekce: Decapeptyl depot 3,75mg , Diphereline depot 3,0 mg
• Další léky, které mohou být předepsány:
Prednison 5mg tbl
Aspirin protect 40-100mg tbl,
Kyslina listová
Nízkomolekulární heparin
😘
@malebaby
@sussah
@malebaby
@marculik
Baby ani som nemohla od piatej spať,lebo sa mi snívalo o pozitívnom teste a teraz som ho išla konečne urobiť a až sa trasiem 😍😍😍 JE TO POZITÍVNE!!! Neverím tomu!!! Veľmi sa musím premáhať aby som partnera nezobudila. Zajtra má narodky a bude to super prekvapko. On už počítal že zase nič 😊😊😊
@sussah jeeej, gratulujem 🙂 tesim sa s tebou ;)
@zuzankaa88 ďakujem 😍
😕😲tak tak to su nemile informacie ☹ a mali tie baby viac IVF za sebou?
@sussah pridávam sa ku gratuláciam a samozrejme v dobrom závidím 😍
@babusik85
@isabellaa
@blackswan12
@mircalla
@malebaby
@gagirl
@ericia
@zuzankaa88
Ďakujem dievčatá 😘😘😘 veľa šťastia aj vám

@sussah ja nie ale vela zien to tak opisuje,ja som len dost spinila dokonca aj krvicka sa ukazala a myslela som ze to nevyslo zase a napisala som do brna ze nic a som si spravila test a pozitivny,tak klud ,drzim palce🙂