Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@sussah ďakujem pekne 😉
Ahojte dievčatá, nemám toľko času tu čítať to obrovské číslo príspevkov... v skratke, tiež som bola v roku 2014 na IVF v Reprofite, mám hneď po 1.IVF krásnu už skoro 3-ročnú dcérku 🙂 Teraz kamoška zvažuje IVF v Reprofite, nakoľko im však peniažky nevystávajú, chcela by vedieť koľko teraz aktuálne cca stojí u nich IVF so soft stimulkou. Je mi jasná, že záleží od liekov a iných faktorov ale tak cca by chcela vedieť. Nájde sa tu niektorá z vás, ktorá to absolvovala v tomto roku? Tiež by ma zaujímalo ako je to teraz s refundom v ZP či sa to dá v pohode vybaviť a čo všetko na to treba ? Ďakujem pekne za všetky užitočné INFO 🙂
@patrissia neviem nech ma baby opravia ak sa mylim ale sa mi zda ze cez ZP sa da iba klasicke IVF, nie soft ani nativ
@blackswan12 mne pre platili aj minimálku soft z Brna...
@ericia vazne? tak dobre ze si ma opravila, toto som tu citala iba tak som si nebola ista 🙂 to je super
@blackswan12 áno preplácaju 😊
@gagirl prveho som mala o 7 dni skor a druheho o 10 dni skor. obe sekcie, co som aj rada. lebo pri prvom mi odtiekla voda a 24 hodin ani tuk otvorena na 1 cm. pri druhom uz automaticky sekcia, aby sa nepotrhala pri porode jazva z prvej. ale ja som rada, uplne v pohode to bolo a je to ze vraj najbezpecnejsi sposob pre dieta. velmi som to neriesila, hlavne ze je vsetko ok🙂. ale ja som rodila druheho ako 40 rocna a tie bedrove kosti sa uz aj tazsie roztahuju, lebo su zvapenatene viac, tak by to bolo dost bolestive pri prirodzenom. drzim ti palceky, aby bolo vsetko ok aj u teba🙂
@gagirl aj my držíme palce ku, ak si dobre pamätám, ty si tá babenky čo si otehotnela prirodzene? Či?
@blackswan12 Ahoj ja som volala do poistovne ci mi preplatia soft a povedali ze nie iba klasicke IVF , tak som nedostala ani euro od nich :/
@isabellaa povedal mi to mudr.grochal, co robi prenatalnu diagnostiku, lebo v mojom veku, ten prirodzeny porod by bol riziko a sekcia je rizikovejsia pre matku ako pre dieta, takze to dieta ide von bez stlacania a ohrozenia z nedokyslicenia. ja ti poviem pravdu, ja by som ten prirodzeny ani nechcela, ked som videla tie kocky okolo mna v porodnici🙂. za 1 minut som mala po vsetkom a mna to sice jasne, ze bolelo po operacii, ale v pohode sa to dalo vydrzat a zo dna na den to bolo lepsie.
@patrissia
@blackswan12
@ericia
@miskab ja som to v juni riesila v RF. preplaca aj soft poistovna, ale RF to v papieroch neuvadza. napise ako klasicky IVF, tym padom mas kopu liekov /vychadza z toho aj 3-4 soft/ a poistovna preplati.
@buba08 namiesto prolutexu je silnejsi agolutin...kukni
Ja tu pisem o preplateni, a prave mi prisli peniazky 😍
@isabellaa ahoj, z piatka na sobotu o pol druhej som sa zobudila že niečo lepkavé..tak som myslela že utrogestan...idem na wecko a kopec krvi, kúsky zrazenín...celá posteľ krvava...volala do CAR...takže určite potrat...prerevala som celu noc...išla som ráno na pohotovosť a embryjko tam v kľude na monitore aj so srdiečkom...neviem čo to bolo...dali mi lieky proti krvácaniu ale stále spinim
...tak som zobrala PN a čakám čo bude...bojím sa už aj na wecko 😏

@blackswan12 určite sa za to platí, ja som si všetky vyšetrenia radšej urobila na Slovensku 😉