Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@babikadaska super 🙂 už to drobča iba celou silou drž a nepusti 🙂
@babikadaska ďakujem 🙂
baby ,, len zo zvedavosti... dnes 4ty den stimulujem na ivf.. /kratky protokol puregon 120mg/ a ja nic necitim to je normalne? ja som cakala ze budem mat nejake mini tlaky alebo budem citit ako tie vajka rastu neviem nieco proste.. a ja akoby no absolutne ani pichnutie... mali ste to niektore tiez takto? neviem ci je skoro alebo to vobec nebudem ani citit ale trosku ma to laka ci aj volaco rastie tam 😃 napiste ake ste to mali vy..
@chmurkaxy aha cize teraz je normalne ze necitim nic ano? pozorujem sa asi moc na jednej strane som aj rada jasne len aby sa volaco aj dialo chcem cakala som ze stimulka je nejake peklo hormonalne kde zena nevie co sebou neviem preco :D .. o dva dni idem na prvy ulttrazvuk snad tam bude dost vajok hehe 🙂
@alexa1983 nie malo,, celkom ok mne vraj otevrel tipuje 14 ze by mohlo byt no uvidime .. ale aj jedno zdrave a uchytene stacilo by ale vsetky chceme radsej viac ako poistku no.. ty citala som ze si sa pytala 1x v brne ze 🙂 aj my celkovo nase prve ivf rovno tam po recenziach a skusenostiach na svk car.. tak drzim prstekyyy nech je sept vaas ...
@alexa1983 ale kde august pfuu :D bodajby.. ja idem na odber a rovno mrazenie 🙂 a po odbere Medrol musim na 8tyzd a pak kontrola..mam zvysene cytokiny mierne a protilatky na spermosky ale to pri ivf neni problem vraj len tie cytokiny su trochu.. takze ja ratam vklad v zime ak bude stastie a klesnu hodnoty... fuh tak ja vody malinko veru :/ musim teda nasilu aj ja..
@alexa1983 urcite sa chodi na 7.den a potom zase na 10.den na ultrazvuk
@simik411 juuj , to mi je ľúto, ale zasa , radšej treba počkať aby to vyšlo 🙂 ako hovorí môj manžel, na dobré sa oplatí čakať 🙂 Buď rada že to tu je tak, lebo na SR by ti určite bezhlavo robili jeden vklad za druhým a neriešili nič iné...
Ja mám tiež protilátky na spermošky :( bože to je už aká doba, veď to majú skoro všetky ženy...o chvíľu sa inak nebude dať otehotnieť iba ivf ...
@babikadaska už máš nejaké tehu pocitky? ty naša tehulka? : D
@alexa1983 veru kto ide na repro imuno tooo na 99% protilatky minimalne najdu a potom aj dalsie ako ja cytokiny niekoho bunkovu imuno a vela inych boze to teda je doba.ale ano.. to mi aj v brne povedal ze u nas by to asi neriesi a chodila by som len na vklady.verim ze po prelieceni sa podari vsetko stastne 🙂 som zvedava na vas v sept budem ta checkovaaat :P drzim silno prsty..
@simik411 veľa žienok tu písalo, že keď sa preliečili tak otehotneli . tak len trpezlivosť treba 🙂 Ja mám teraz také divné pocity z tej stimulky, teda ani nie z toho , ako to že ma tam budú zasa uspávať , a nepoznám to tam tak ako som poznala tu na SR, neviem prečo tie obavy mám : ) už mi asi prepína : D

@babikadaska no tak cca 1100 aj mňa.