Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@simik411 pocet je velmi pekny,ja som mala tiez 18
@babikadaska bodaj by som dopadla ako ty 😂 🤰a koľko si mala oplodnenych resp vhodných na vkladik? A chcela som sa opýtať ešte práve teba keď ste vkladali rovno dve pohode to Dr schválil? Viem ze niekedy nechcú neviem ci vek ci co rozhoduje.. Snáď aj nám dovolia 2 naraz.. 😊
@megan5 urcite to zvladnete 🙂 je to este peknych par tyzdnov a cas ti uteka rychlo alebo pomaly ??
@babikadaska zo zaciatku mi to islo pomaly,ale teraz uz to ide rychlejsie..hadam bude vsetko v poriadku..a aj tebe nech to ujde rychlo..
@simik411 z 18 bolo 15 zrelych,13 sa oplodnilo,ale iba 2! boli vhodne na vklad. Prave preto sme vlozili obidve,lebo viac ich nebolo. Aj vek rozhoduje.
Urcite si nechaj poradit od doktora.
Pri prvom ivf mi nechcel vlozit dve,vkladali sme jedno a dve mrazili. Pri druhom ivf videl, ze to ma zase zly vyvoj. Vinu pripisuje na 100% mojim vajickam -vecsina embryi sa totiz po oplodneni "rozpadla" na bunkovej urovni. Preto sme vkladali dve.
@babikadaska fuha no pekne kokos z 18 len dve no to som teda zvedava ako to bude u nas hm.. ale vidis boli dve a asi sa aj obe chytili takze stacili hehe .. strasne som uz zvedava nato..
@simik411 ano zjavne stacilo 🙂
Mala si uz ivf ? Ak ano aky vyvoj mali tvoje embrya ?
@babikadaska nie toto je nase prve ivf rovno v brne..preto to tak aj prezivam :D kolko folikulov a narkoza a tak zajtra co to bude no.. ale povedali ze su velke velmi pekne,ale jasne co je dnu nevedia.. akurat mi povedal otevrel ze sme ten natypickejsi pripad aky tam maju stale..ja PCO cize vela vajicok ,stimolovala som len 125mg puregon co je vraj slabucke a je ich 20ks cca .. verim ze aspon polka bude dobra :( aby mame rezervy...
Ja som mala baby tiež 23 vybratých, 15 bolo zrelých, oplodnilo sa tuším 9, ale nakoniec PK prežili len 3. Jedno mi vložili na ET, dve mrazili. Aj sa ujalo, test a krv pozitívne, ale potom hcg nestupalo, tak sa pekne samo ,, našťastie " vyplavilo cez menzes. Teraz som po ket, tak čakám čo bude. Držím vám tiež palce. 🙏🍀😘
@leticia22 tvoje 1.ivf ci?? tak predsa ten pocet vobec neni asi taky dolezity.. ked nad 20ks ostalo vhodnych 3.. aj to je dost staci ale ked sa nechytia tak od znova ah :( mozno je aj lepsie mat menej folikov a tym padom su asi kvalitnejsie keby ich je len napr 13 alebo tak.. jaaj nevydrzim to uz chcem vediet ten pocet...
@simik411 a podľa sona ich máš zatiaľ cca koľko? No aj ja som si vždy myslela že wau taky počet to je super, to minimálne jedno z toho musí vyjsť a nič. Toto je moje druhé ivf. Pri prvom som mala tiež veľa vybratých ale tam to dobabrali v car úplne na sk. Preto teraz Brno a ľutujem že som sem nešla hneď. No myslím že tie baby, ktorým vyberú tak do 5 vajok ich majú určite všetky kvalitnejšie ako my čo nám výberu cez 20. Tá kvantita je bohužiaľ asi 100% na úkor kvality 😢 no ja verím že to správne mám teraz v brušku ❤️
žienky neviete či robia vklady aj cez víkendy? keď to tak vychádza že vhodný deň mábyť práve vtedy .. nemáte skúsenosť náhodou?
baby :( opat ja zacinam velmi stresovat..bojim sa dokonca aj placem dopredu jak zbabelec.. ten OOHS syndrom... mali ste to vsetky? je to vynimocne alebo to je vysokopravdepodne skoro u kazdej? dnes nic necitim ziadne bolesti ani nic este ... nastava to po OPU? citala som rozne clanky co mi vobec nepomohli naopak-pisali tam baby ze boli v nemocnici aj dva tyzden aj mesiac dokonca kvoli tomu a hrozna bolest :(

@alexa1983 myslela som na teba ze ideš stredu aj ty ale ja o 11tej ale ze v inej časti je sála. Nie tam kam chodíme na konzultáciu ale po tej chodbe ďalej o 12trj budem na izbe už ležať haha. Bože snáď to bude ok ta narkoza a šetko..